Dodaj do ulubionych

Weterynarz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 22:17
Witam ,

czy ktoś może się podzielić opinią na temat poziomu leczenia piesków w
lecznicy weterynaryjnej na Gwardii Ludowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: gośćć :) Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 12:48
      Ja swojego leczę tam od 2 lat i nie narzekam. Bardzo miłe małżeństwo :)
      NIEDROGO! I znam panią , która dawała tam swoją kotkę kilka poważnych operacji i
      teraz jest dobrze ;)
      • Gość: --- Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 22:22
        Dobra lecznica, dziewczyna zna się na rzeczy:))
        • Gość: mm Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 28.04.10, 08:47
          Jedni z najlepszych lekarzy jakich w swoim życiu poznałam. Pełen profesjonalizm.
          Wspaniałe podejście do zwierząt. Widać, że kochają to co robią.
    • Gość: Asia Re: Weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 11:53
      Ja mogę tylko polecić. Wszystkie swoje zwierzaki leczę w Dingo i jestem bardzo
      zadowolona z obsługi jak i z efektów.
      • Gość: to ja Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:27
        Ja mało znam lekarzy weterynarii w Ciechanowie, ale słyszałam, że
        bardzo dobry specjalista jest we Mławie. Jeśli ktoś chce to podam
        namiary...
        • Gość: babaszjoza Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 22:55
          Polecam dr Rogowską na przeciwko starostwa
          • Gość: x Re: Weterynarz IP: *.tktelekom.pl 13.05.10, 05:28
            A ja nie polecam pana Pająka.
          • Gość: M Re: Weterynarz IP: 213.199.253.* 14.05.10, 21:08
            Doktor Katarzyna Rogalska naprzeciwko starostwa:)
            • Gość: Ala Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 15.05.10, 12:39
              babaszjoza chyba miała na myśli K.Rogalską
              • Gość: jam Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 15.05.10, 15:19
                tylko nie gotz (za gminą) źle zdiagnozował moją psinę i niestety zdechł:(
                • Gość: ba Re: Weterynarz IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.10, 20:42
                  gotz poszczepil mi psa grom wie na co choc przyszlam z czym innym i
                  kazal slono zaplacic
                  • Gość: rudi Re: Weterynarz IP: *.chello.pl 15.05.10, 21:42
                    Na gwardii ludowej polecam zdecydowanie. Świetne podejście, opiekują się
                    zwierzakami. Przebijają zdecydowanie pania Rogalską, która myli zwierzęta,
                    przykłada się tylko doraźnie.
                    Naprawdę polecam!
                    • Gość: xa Re: Weterynarz IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.05.10, 12:00
                      mojego pieska też wyleczyli w Dingo chociaż stan był beznadziejny i mieliśmy do
                      wyboru albo leczenie albo uśpienie a dawała 40 % szansy .. na szczęście
                      wszystko jest już w porządku. Na pewno będę tam leczyć pieska :)

wcześniej chodziliśmy do Pająka ale również nie polecam, rutyniarz..
                      • Gość: Niuśka Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 15:34
                        Chodziłam tam z kotką i byłam zadowolona. Chyba się specjalizują w małych zwierzętach,słyszałam same dobre opinie.
                        • Gość: psiara Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:09
                          Rogalska ma dobry sprzet, Żaden inny lekarz w ciechanowie nie posiada TEGO.
                          Polecam ja zdecydowanie
                          • Gość: Maja Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 21:33
                            Jest nowy gabinet na Płońskiej, niedaleko SP nr 4. Młoda Pani doktor, bardzo
                            profesjonalny sprzęt i super podejście do zwierząt.
                            Ja mam troszkę zwierzaków wszystkie wysterylizowane i wykastrowane. Większość
                            zabiegów robiłam w przychodni Dingo na Gwardii Ludowej dla tego mogę ich w 100%
                            polecić.
                            Jeśli chodzi o Panią Rogalską, owszem ma sprzęt ale niewiele lepszy niż
                            weterynarz na Płońskie. Jest bardzo droga. Porównam tylko sterylizację Pani
                            Rogalska 370 zł minimum, Pani Szafran - Borowy (specjalista chirurg) z
                            przychodni Dingo 250 zł.
                            Podejście do zwierząt też pozostawia wiele do życzenia a w końcu chodzi o
                            naszych przyjaciół.
                            • Gość: wdzieczni Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 03:08
                              Najlepsza Pani Kasia Rogalska!
                              Uratowała mi stara sunię, 5 lat temu, sunia była operowana przez
                              innego , WYSOKO teraz ustanowionego lekarza, wtedy miała 13 lat.
                              Musieliśmy ją niedawno uśpić , ale ze względu na wiek. Mamy teraz 3
                              psy, które są tylko pod opieką pani Rogalskiej , nigdy nikt inny.
                              Pani Kasiu serdecznie dziękujemy za serce, troskę .
                              P. M oraz Majeczka ( yorczka ) , Certa i całkiem nowy, choć niemały
                              Ozulek ( owczarki)

• Gość: patka Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 02:55
      Najlepsza to p.Kasia Rogalska.
      Uratowała mi 14 letnią sunię 5 lat temu,która była operowana przez
      innego ciechanowskigo weterynarza, słynnego, znanego itd. od tej
      chwili do nikogo innego nie chodzimy. Mamy teraz , bo tamta sunia 2
      lata temu musiała być uśpiona(16 lat) 3 pieseczki!!!
      Słowa uznania od Majki( yorka) i owczarków Certy i młodego choć
      wielkiego Ozulka.
      Dzieki za serce pani Kasiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka