Dodaj do ulubionych

Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 08:55
Czytam ja sobie,że w PO wszystkie ręce na POkład,więc może i moje ręce by się
wam przydały ?
W czym i jak wam mogę POmóc ?
Jak inni mieszkańcy mogą wam POmóc ?
A może tytuł prasowy jest kłamliwy ?

www.rp.pl/artykul/468034_W_Platformie_wszystkie_rece_na_poklad.html
Obserwuj wątek
    • Gość: rece Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 10:18
      Przemku? Dlaczego zmieniles nicka??? zaTUSKany juz jest passe????
    • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:32
      POdpisy bym zbierał dla Bronka na WSI.
      Czekam i czekam zero odzewu .
      Ja nawet czuję całym sercem,że to nie może być prawda
      taki tekst Wszyscy ludzie Prezydenta,że to insynuacje, by przykładny
      ojciec tylu dzieci miał takich kumpli
      cogito.salon24.pl/
      • Gość: t Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 21:52
        to nie czytaj załganych propagandzistów spod szyldu jedynie teraz słusznej
        radiomaryjnej wizji świata. przemku, ty taki tropiciel wszelkich zakłamań
        wyborczej tak łatwo ulegasz propagandzie drugiej strony? wstydź się przemku.
        • Gość: gosc Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:15
          A ja bym pomógł zatopić ponton :-)
    • Gość: optymista Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:15
      Platforma niech się wyciszy i przestanie w końcu kłamać.Nawet koło ratunkowe
      Bronkowi nie pomoże.
      • Gość: Lenka Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 01:02
        No może telefon do przyjaciela nie ale pół na pół moim zdaniem pomoże :D.
        • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 10:35
          okazuje się ,że moje wolne ręce i szczere serce zostało przelicytowane przez
          koncern CocaColę i dwóch Palikotów :-)

blog.rp.pl/magierowski
          • Gość: bolo Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 14:21
            Platformerscy urzędnicy Ratusza zbierają podpisy na Komorowskiego.
            Czy to legalne? Przecież urzędy miały być apolityczne.
            • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 15:57
              A pisowszczycy,pisowczycy,pisowcy gdzie zbierają ?

Urzędy są apolityczne przecież jak tylko jedna opcja ma wszystko w swoim ręku to
              skąd mają wiedzieć,że są polityczni ?
    • Gość: ciechanek Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 17:15
      Sam nie glosuje na PO, ale powiem ze juz mi sie rzygac chce od tych tekstow przeciwnikow PO, ktorzy przy kazdej nadarzajacej sie okazji "capslockuja" PO w kazdym wyrazie gdzie sie da. Pogielo was z tym? Onet was yego nauczyl?
      • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:53
        dla ciechanka co nie głosuje na PO ale drażni go kapslok,ale i tak mu nie
        wierzę

Z netu Janina Jankowska

Aby nie przyjeżdżać na darmo...

W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi zaplanowanej na 11 maja 2010 r. –
        uroczystości wręczenia w Pałacu Prezydenckim odznaczeń cudzoziemcom, którzy
        wspierali polskie przemiany i b. pracownikom RWE, informuję, zgodnie z posiadaną
        przeze mnie wiedzą - uroczystość ta NIE ODBĘDZIE SIĘ w tym terminie. Adresuję to
        do osób , które przed katastrofą w Smoleńsku liczyły na udział w tych
        uroczystościach mając wiedzę, że odznaczenia te zostały już podpisane przez
        Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Oficjalnych zaproszeń, ze względu na całkowitą
        zmianę sytuacji, nie wysłano. Cały kalendarz prezydenckich odznaczeń został
        zamrożony. Należy zatem wstrzymać się z planami przyjazdu. Jak tylko zostaną
        podjęte decyzje na odpowiednim szczeblu, Kancelaria Prezydenta RP z pewnością
        zawiadomi zainteresowanych.

• Gość: brat Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 20:26
          Bronek K.zaprosił osobiście Wojtka Jaruzelskiego na pokład samolotu i razem polecą za kilka dni do Moskwy.
    • Gość: miś Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 00:04
      To o czymś świadczy
    • Gość: weteran Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 09:49
      Bóg miłosierny i takie kreatury jak wojtek zostawia przy długim zyciu by ludzie mogli uczyc sie czym jest dobro a czym zło.

Weteranów innych Bronek nie zaprosił bo i po co ?
      • Gość: jo-la 21 Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: 109.243.113.* 03.05.10, 16:17
        Z całym szacunkiem dla gen.Jaruzelskiego to wielki i zasłużony
        człowiek.A pisiory w samolot i do Smoleńska może historia się powtórzy.
        • Gość: wetran Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 16:48
          Dla kogo wielki dla tego wielki.
          Druga kreatura to były rzecznik rzadu jaruzelskiego Jerzy Urban koega Adama Michnika i kółko się zamyka kto sprawuje rząd dusz nawet z mała duszyczką jak jo-l a21
          • Gość: jo-la 21 Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: 94.254.139.* 03.05.10, 19:52
            Urban też spoko facet dobrze się ustawił ma całkiem niezłą gazetę
            polecam również Fakty i Mity.
    • Gość: gość Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.chello.pl 03.05.10, 20:27
      ja nie wiem jak można popierać partię która chroni
      postkomunistów,przekrętów,konfidentów itd no rozumie że jak ktoś jest w układzie
      to ich popiera
      • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.10, 20:35
        Dziś Drogi nam Bronisław Komorowski nie wymienił zaczarowanego słowa Lech Kaczyński.
        W gardle stają mu niektóre słowa od trzech tygodni.

ps.Jola21 jest fajna ,ale może dorośnie,a zresztą i takie baranki muszą chodzić
        po świecie :-)

• Gość: gosc Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 16:19
          Widziałam smutnych panów w ciemnych okularach w czarnych garniturach przy siedzibie PO w Ciechanowie co tam się dzieje ?
        • Gość: gosc Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 23:33
          Chłopak ma tupet, ale czy i rozum ?

www.wprost.pl/ar/194806/Bartoszewski-Wajda-Olbrychski-w-komitecie-poparcia-Komorowskiego/
          • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 13:05
            Szymek Kołecki popiera Bronka ,a Tomasz Lis wątpi w 'zamrażarkę'
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7881847,_Zamrazarka_nie_wygrywa_wyborow___Lis_krytykuje_Komorowskiego.html
            • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:20
              Pomóż i ty Bronkowi
              Zastanów się co możesz zrobić i ty mieszkańcu miasta Ciechanów
              Wykrzesaj z siebie energię i zagłosuj na Bronka ,ale namów i
              babcię,dziadka,sasiada i sąsiadkę

Sławomir Nowak robi bardzo dobrą robotę

B.Komorowski rozmawia z normalnymi ludźmi,z dziennikarzami,ma videoczaty,a sztab
              JK wystawia Go wyłącznie do "prawomyślnych" mediów. Strach?
              2:34 AM May 13th via web

Adam Michnik jest cudowny i wspaniały jak nigdy i jak celnie potrafił napisać

Adam Michnik: Wierność zasadom demokratycznym nakazuje bronić prawa Jarosława
              Kaczyńskiego do kandydowania w tych wyborach. Wedle tych zasad starałem się
              postępować całe życie. Nie widzę w tym ani koniunkturalizmu, ani zdrady. (...)
              Nie chcę żyć w państwie PiS (Podejrzliwości i Strachu); w państwie podsłuchów i
              prowokacji policyjnych; gdzie w ciągu jednej nocy dokonuje się partyjne
              przejęcie mediów publicznych; gdzie organizuje się nagonki na lekarzy i
              prawników; gdzie jedne służby specjalne są wynajmowane do szpiclowania
              ministrów, a inne służby organizują medialne spektakle wyprowadzania ludzi w
              kajdankach. Nie chcę żyć w państwie, gdzie zrozpaczona Barbara Blida popełnia
              samobójstwo; gdzie organizuje się na podstawie donosów i ubeckich raportów
              polowania na biskupów i ludzi opozycji demokratycznej, na pisarzy i artystów, na
              sędziów Trybunału Konstytucyjnego. Z tych powodów nie oddam głosu na Jarosława
              Kaczyńskiego.Będę głosował na Bronisława Komorowskiego.

• Gość: gość Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 19:02
            jak mogę pomóc Bronkowi w Ciechanowie mam wolny czas ,a wyniki wyborcze Bronka
            słabiutkie
    • Gość: c Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:33
      Pierwsza Dama ?
      img709.imageshack.us/i/zonakomorowskiego.jpg/
      • Gość: drr Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 23:37
        „chciałbym skrócić zły okres prezydentury Lecha Kaczyńskiego”.

oto prorocze słowa Bronka
      • magik1985 Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce 06.05.10, 02:42
        A co ma wygląd żony Komorowskiego do jego kandydatury, która swoją drogą, jest
        kiepska sama w sobie?
        A jak Jarosław zostanie prezydentem to kto będzie pierwszą damą? Kot? Pozostaje
        nadzieja,że chociaż mu imię zmienią, z Alika na "Alice" (po amerykańsku ;)) na
        przykład.
        • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 07:53
          Ty magik jak już coś palniesz to wszystkie koty na Bielinie idą skoczyć z mostu
          do Łydyni :-)
    • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 08:14
      Ten już ma wolne ręce, może tez pomoże?
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7847980,Rzecznik_Komorowskiego_stracil_prace__Za__incydent.html
      • Gość: horn`s up !!! Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 11:32
        popatrz na to co ten człowiek w życiu osiągnął i porównaj ze swoimi
        osiągnięciami - aż taki koza jesteś aby do takich zawodników skakać ?
        • Gość: vip Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 10:57
          A chciałem pomóc nikt się nie zgłosił po mnie :-)
          Milion podpisów może bym zebrał i Jarosława przelicytował :-)

Słyszałem,że urzędnicy podpisywali listy poparcia w godzinach pracy w
          apolitycznych urzędach.Presja była by podpisać , bo obciach i fochy ochy
          koleżanek i kolegów.
    • Gość: cieć Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 21:33
      Te urzędasy ciemnio grodzkie

na pewno podpis złożyli na Bronia.
    • Gość: spokojny Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 21:24
      pożyjemy zobaczymy.
      • Gość: L.H Re: Chcę pomóc Bronkowi K.mam wolne ręce IP: 109.243.201.* 15.05.10, 04:53
        a byście sie wstydzili..nawet pomóc nie potraficie..człowiek głodny od kilku dni
        a wy nawet kromki chleba nie dacie ,echhh,ciechanów,co sie dziwic.opisze to w
        ogólnopolskiej,to może wtedy sie zorientują co tu w ciechu sie dzieje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka