Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 09:07 Czy jest w Ciechanowie salon który wykonuje depilację laserową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiak Re: Depilacja laserowa IP: 109.243.230.* 13.06.10, 17:33 Z tego co się orientuję to na basenie u Pani Ani Kowalskiej można laserowo usunąć owłosienie. Zabieg od ok 150 do 200 zł w zależności od części ciała :).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:46 w zaleznosci od czesci ciala to 100-600 zl.gosiak badz bardziej precyzyjna.nogi to koszt ok 600 zl oczywiscie za obie :)pytalam to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Depilacja laserowa IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:56 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś