Dodaj do ulubionych

Ciechanów Kaczora

IP: *.centertel.pl 21.06.10, 13:37
Nieoficjalnie co prawda, ale po zliczeniu głosów z obwodów:
Kaczyński - 8227, Komorowski - 7200
19 do 5 w obwodach
Komorowski wygrał w: MP 5, MP 10, Gimn 1, Hali na Kraszewskiego, DPS
Kombatant
Kaczyński w pozostałych

Trzecie miejsce Napieralski - najlepiej w MZS 1 - 250 i SP 5 - 251
Obserwuj wątek
    • Gość: ot Re: Ciechanów Kaczora IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 11:57
      brawo
      • Gość: gość Re: Płock Kaczora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 08:54
        Ciekawie prezentuje się mapka sympatii dla danego kandydata w granicach miasta

plock.gazeta.pl/plock/3292000,35681,8050235.html?back=/plock/1,35681,8050571,wybory_2010__jak_glosowaly_plockie_osiedla_.html
    • Gość: e. Re: Ciechanów Kaczora IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 12:03
      prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/140201.htm
      oraz kraj prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm
      • Gość: znajoma Re: Ciechanów Kaczora IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 08:08
        www.youtube.com/watch?v=YRhy8JbxAyQ
        • Gość: Renata Rast Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 10:07
          wstyd mi za to miasto
          • Gość: gosc Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 10:58
            Miasto mocherow !!!
            • Gość: as Re: Ciechanów Kaczora IP: *.centertel.pl 25.06.10, 11:50
              jaśnie oświecony Europejczyku - nauczyć się poprawnie pisać - moher,
              nie mocher
              • Gość: Prawica RP Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 06:28
                i dobrze- ludzie przejrzeli na oczy - za dużo komuchów z PO siedzi w rządzie
                Ciechanowa - nic od lat się nie zmienia - kręcą lody - czas się obudzić i
                przejrzeć na oczy - WIELKA POLSKA NA WIEKI!
                • Gość: Nie dla Kaczora Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 07:43
                  na oczy to może i przejrzeliście, ale padło wam na rozum. Czyżbyście wierzyli w to, że za Kaczora wszyscy będą bogaci? Polska Kaczora już była i proszę sobie przypomnieć czym się skończyła. Aż dziw bierze, że kolejne rządy są krytykowane w czambuł. Jeśli Kaczor przejdzie za rok będziecie jego krytykować i znowu zmieniać. I to jest właśnie główne nieszczęście Polski, że zmiany rządów powodują, że nikt nie kończy tego co zaczyna, a kraj rozwija się wolniej niż mógłby.
                  • Gość: AntyKom(uch)orowsk Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 09:11
                    widzę, że ślepy jesteś koleś - statystyki są takie, że za Kaczyńskiego
                    wychodziliśmy z tego całego bagna, a teraz znowu PO przejmuje wszystko, znowu
                    prywatyzacje, jak tak dalej pójdzie to znów bedzie kilka prywaciarzy i z drugiej
                    strony zwykłe społeczeństwo, które dało sie oszukać i zagłosowało na
                    komoruskiego. a komoruski powie: wybraliście mnie - to teraz pocałujta mnie w
                    dupe - bo to w jego niskim stylu. Już 100 razy lepszy byłby Pan Napieralski,
                    który przynajmniej nie kłamie w żywe oczy jak ten **** Kom(uch)orowski na
                    każdym kroku - już to było widać na pogrzebie Kaczyńskiego - jaki był zadowolony
                    - aż się uśmiechnął że mu się miejsce zwolniło
                    • Gość: emeryt Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 10:24
                      Nie wdając się w dyskusję o wyższości jednego nad drugim , pragnę przypomnieć że w 90 r Ciechanów był Tyminskiego. To tak odnośnie lokalnych nastrojów politycznych.

• Gość: jacus Re: Ciechanów Kaczora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 10:15
      Kluczem do zwyciestwa jest oszukac wszystkich naiwnych ludzie wstawac obudzic
      sie on jusz raz was omamila wy w dalszym ciagu za nim to jest najlepszy kretacz
      zobaczcie kto glosuje za kaczorem srednia wieku 60 lat tym babciom jest jusz
      obojetne co z namy mlodymy bedzie jestem za bronkem bo przeciwnik na smierci
      brata wdziera sie do belwederu wstyd a kampanie prowadzi jusz z usmiechem na
      twarzy jak by nic z bratem sie nie stalo
      • Gość: retro Re: Ciechanów Kaczora IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.10, 10:36
        jacuś a na co ty liczysz jeżeli prezydentem zostanie przedstawiciel
        PO, po prostu wróci stare jak za PZPR, ja to przerabiałem i
        walczyłem żeby było inaczej a ty chcesz powrotu do starego zadziwia
        mnie takie podejście. chcesz godnie żyć zapisz się do PO, w innym
        przypadku bęziesz napiętnowany. bym zapomniał jacuś czy jusz to
        jest już.
        • Gość: jacus Re: Ciechanów Kaczora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 10:47
          zwracasz uwage na male slowka a ja wole byc biednym z po jak falszywym oblodnym
          i smiesznym z pis-em
          • Gość: emeryt Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 11:01
            Mam wątpliwości że retro żył w czasach PZPR Ale chętnie posłucham uzasadnień (konkretnych) możliwości powrotu starego , w przypadku w wygranej przedstawiciela PO. Ale to chyba nie ten wątek. Prowadzony tu temat dotyczy stanu LOKALNYCH wyborców. O nastrojach klasy średniej , o ciechanowskim elektoracie wyborczym dużo mówi to forum i prowadzone tu luzne dyskusje , na początek jeden z dłuższych tematów pracowników najemnych „Bauer Drukarnia” (tylko dla dorosłych) to sporo wyjaśnia.
        • Gość: walery555 Re: Ciechanów Kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 11:25
          Bzdury piszesz chłopie. Komuna to może wrócić razem z KKKKK. Tak
          prawie już było, kiedy prezydent i premier z tej samej rodziny byli.
          Całe szczęście, że krótko.
          • Gość: retro Re: Ciechanów Kaczora IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.10, 17:50
            za 500 dni w kolejnych wyborach zmienisz zdanie ale będzie już za
            poźno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka