Gość: DumkaNaDwaSerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:03 Odpowiedz a nie kasujesz tematy.. no powiedz gdzie sie sklada skarki a nie trzymasz sie kurczowo stolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;p Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.tktelekom.pl 08.07.10, 19:12 tez chcialbym wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:13 Skarki powiadasz? ;P. Kablem śmierdzi :P. Pisz na tematy lokalne. Jeśli temat jest lokalny to nie odbiegaj od niego na przykład w politykierstwo. Nie umieszczaj ogłoszeń i przede wszystkim dostosuj się do zasad. Poza trollami to forum czyta też wielu normalnych ludzi i trzeba ich chronić przed chamstwem, wzajemnymi docinkami, politykierstwem i innymi wybrykami trolli. Moderator wolał by siedzieć na kocu z piwem w ręku .. ale niestety ktoś ten śmietnik musi sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:23 ale jesli sie rozwija temat jakis to nie mozna kasowac tylko tyvh postow ktore nie pasuja moderatorowi.. najlepszy przyklad kilkukrotne proby pisania tematu "do ksiezy"... jak go posty `rania` to niech sie odezwie tam i zacznie rozmowe, a nie usuwa i udaje ze wszystko ok... trzeba byc OBIEKTYWNYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej_janek Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:36 Czy moderator nie powinien być zalogowany ( dawać dobry przykład ) jeśli chodzi o politykierstwo to dlaczego nie kasujesz wątków lazikaamatra ? śmierdzą na kilometr PISem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:43 Tematy polityczne i wyrażanie swojej opinii (jak mocno musisz) nie są całkiem zabronione byle dotyczyły lokalnej społeczności a nie Kielc. Łazik to człowiek który może nieudolnie ale stara się pokazać pewne problemy w mieście. Jeśli pisze, że za jakiś bałagan jest odpowiedzialny prezydent to nie jest zaraz propaganda PISowska. Widzę, że koniecznie szukacie ofiary której można dokopać jak "żonę głowa boli" Raz to jest łazik, raz ksiądz a innym razem moderator. Tak nie uporządkujecie swojego życia tylko zatrujecie siebie i innych jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:34 IMO temat pełen był stwierdzeń typu "czarna mafia" i podobnych, Uogólnień sugerujących, że wszyscy księża są tacy, wypowiedzi osnutych na mylnej tezie "muszę zapłacić". Autor uzyskał odpowiedź, że "całkiem nie musi". I tyle w temacie. Zresztą wszyscy wiemy, że nie chodziło o pytanie czy dyskusję (bo autor dostał adres gdzie ma pytać) tylko o dowalenie księdzu i zaistnienie kontrowersyjną wypowiedzią na forum. /IMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:40 no to zeby nie uogolniac ludzie maja sypac nazwiskami ? byl temat `TUKS kłamca` o ile pamietam dobrze nazwe tematu i nie bylo nic kasowane, a cokolwiek zlego na PiS i jest momentalnie kasowane.. OBIEKTYWIZM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:50 Nie przesadzaj w tematach o wyborach było całe mnóstwo rynsztokowych określeń typu psorek, mocher i temu podobnych i nikt tego nie kasował. Forum nie jest barykadą dla ekstremistów partyjnych do przerzucania się obelgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej_janek Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:55 może się mylę, ale moim zdaniem nie nadajesz sie na moderatora, opuszczam to forum do czasu jego zmiany, cześć Odpowiedz Link Zgłoś
blizzardous Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 08.07.10, 19:53 Sam/sama sobie odpowiedziałaś. Był taki wątek. Informuję, że blizzardous jest jeden, ale ma pomocników, którzy kasują wątki wg swojego uznania - jeśli uznają, że te przekraczają granice dobrego smaku. Forum nie stanowi mojego życia, więc nie znam wszystkich wpisów, stąd nie wszystko znika natychmiast. Dziękuję pomocnikom za pomoc! Będziemy tępić zawiść i nienawiść na przekór piszącym tu trollom, którzy najczęściej nie potrafią napisać zdania bez błędu ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:58 jakby to sie dzialo OBIEKTYWNIE to nikt by nie mial zadnych problemow... no ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 20:02 Co człowiek zaślepiony wiarą w swoją jedynie słuszną opcję wie o obiektywizmie i czy widzi cokolwiek obiektywnie? Zawsze napisze, że "nam się dzieje krzywda". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:35 nasz moderator kasuje wiele tekstów , nawet o swoich wystawach i swojej działalności artystycznej. Gdyby tego nie kasował nie wiedziałbym ,że nasz moderator to MARK ZALEWSKY jedyny sprawiedliwie oceniajacy poziom tekstow które nawet sam pisze. ahoy przygodo z forum ciechamów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:35 nie chcemy moderatora , to musi być ktoś bardzo zły i leczy swoje kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipn Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.chello.pl 09.07.10, 00:00 Z pewnoscia tak nie jest. Niewatpliwie posiada piekna dusze. Jest wrazliwy, subtelny, delikatny i w dodatku gruntownie wyksztalcony. Jest altruista i zalezy mu na rozwoju tego forum i naszego miasta. Zwlaszcza troszczy sie sie o kulture i sztuke. I naturalnie nie jest ubabrany w polityke i nieprzejrzyste interesy z samorzadami. Nie do wytrzymania jest dla mnie nawet mysl, ze usuwajac cudze wypowiedzi moze kierowac sie wzgledami osobistymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 00:28 Z perspektywy czasu pracę moderatora mogę porównać, do kogoś kto wywozi na pole kupy po trollach. Na wklejaliście linków to idźcie tam sieczkę robić :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.opera-mini.net 09.07.10, 00:29 Moderator kneblofil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 00:34 Dobre! Neologizm ale dobry choć podtekst seksualny go troszkę dyskryminuje :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.opera-mini.net 09.07.10, 00:39 Lubi se pokasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 01:27 Nie lubi nawet bardzo nie lubi myślę. Ale cóż nie da się trolli wystrzelać :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Do Moderatora i opluwaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 08:01 Jak zwykle plujecie a nie znacie prawdy... OŚWIADCZAM, że nie jestem moderatorem tego forum... ciekawe tylko dlaczego ten właściwy nie kasuje tych bzdur i obelg w stosunku do mnie... jeżeli chcecie to możemy się spotkać w sądzie bo łatwo jest zidentyfikować tych wszystkich ,,opluwaczy'' z tego forum... radzę wziąć sobie na wstrzymanie i więcej spokoju i tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Do Moderatora i opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 08:33 teksty o złym marku zalewskim i dobrym marku zalewskim są kasowane w wielu wątkach,a to świadczy o tym ze zalewski to moderator :-) dlaczego zniknął wątek w którym zalewski nazwał mieszkańców ćwokami ? dlaczego zniknął wątek z deklaracją ,że nie będzie zasiadał w jury bo ma dość tych mieszkańców bo wstyd mu ze nie panuje nad swoimi nerwami Gdyby było tak jak pisze zalewski to wredny moderator zostawiłby te teksty dla potomności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Do opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:04 1. Oświadczam, że nie jestem moderatorem, 2. Tak, nazwałem ,,ćwokami'' tych co PLUJĄ jadem na tym forum a ty oczywiście PLUJESZ dalej i pleciesz , że nazwałem ,,mieszkańców'' co jest oszczerstwem i chyba spotkamy się w sądzie, 3. Deklaruję dalej, że nie będę uczestniczył w różnych Jury w Ciechanowie ... ale tylko dlatego, żeby nie szkodzić tym konkursom, a nie dlatego , że mam dość jak piszesz /ciągle plując/ ,,tych mieszkańców'', 4. Jakie nerwy , a niby za co mam się wstydzić... za prawdę i sprawiedliwość?... popatrz w lustro a może sam się zawstydzisz czasami /chociażby po tych wpisach jak ,,wredny moderator''/... nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Do opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:13 poprosimy więc o te skasowane teksty skoro ich nie ma na forum marku zalewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Do opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:18 ...proszę prosić moderatora... czy tak trudno jest zrozumieć, że nie jestem nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do opluwaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:36 Ludzie ogarnijcie sie... jak mowi ze nie jest to nie jest.. po co mialby oszukiwac ? a pozatym kim wogole jest Marek Zalewski ? na forum mozna wypowiadac opinie, ale trzeba liczyc sie z konsekwencjami i robcie to z ODROBINĄ kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do opluwaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 13:58 Panie Marku nie ma co karmić trolli. Im więcej się ich nakarmi tym więcej potem "kupy" do kasowania. Ja już przestałem wierzyć, że cokolwiek zrozumieją więc nie mam co tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś