Dodaj do ulubionych

Do Moderatora!odpowiedz! cz.2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:03
Odpowiedz a nie kasujesz tematy.. no powiedz gdzie sie sklada skarki a nie
trzymasz sie kurczowo stolka
Obserwuj wątek
    • Gość: ;p Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.tktelekom.pl 08.07.10, 19:12
      tez chcialbym wiedziec
    • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:13
      Skarki powiadasz? ;P. Kablem śmierdzi :P. Pisz na tematy lokalne. Jeśli temat
      jest lokalny to nie odbiegaj od niego na przykład w politykierstwo. Nie
      umieszczaj ogłoszeń i przede wszystkim dostosuj się do zasad. Poza trollami to
      forum czyta też wielu normalnych ludzi i trzeba ich chronić przed chamstwem,
      wzajemnymi docinkami, politykierstwem i innymi wybrykami trolli. Moderator wolał
      by siedzieć na kocu z piwem w ręku .. ale niestety ktoś ten śmietnik musi
      sprzątać.
      • Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:23
        ale jesli sie rozwija temat jakis to nie mozna kasowac tylko tyvh postow ktore
        nie pasuja moderatorowi.. najlepszy przyklad kilkukrotne proby pisania tematu
        "do ksiezy"...
        jak go posty `rania` to niech sie odezwie tam i zacznie rozmowe, a nie usuwa i
        udaje ze wszystko ok...
        trzeba byc OBIEKTYWNYM
      • Gość: hej_janek Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:36
        Czy moderator nie powinien być zalogowany ( dawać dobry przykład )
        jeśli chodzi o politykierstwo to dlaczego nie kasujesz wątków
        lazikaamatra ? śmierdzą na kilometr PISem
        • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:43
          Tematy polityczne i wyrażanie swojej opinii (jak mocno musisz) nie są całkiem
          zabronione byle dotyczyły lokalnej społeczności a nie Kielc. Łazik to człowiek
          który może nieudolnie ale stara się pokazać pewne problemy w mieście. Jeśli
          pisze, że za jakiś bałagan jest odpowiedzialny prezydent to nie jest zaraz
          propaganda PISowska. Widzę, że koniecznie szukacie ofiary której można dokopać
          jak "żonę głowa boli" Raz to jest łazik, raz ksiądz a innym razem moderator. Tak
          nie uporządkujecie swojego życia tylko zatrujecie siebie i innych jadem.
    • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:34
      IMO temat pełen był stwierdzeń typu "czarna mafia" i podobnych, Uogólnień
      sugerujących, że wszyscy księża są tacy, wypowiedzi osnutych na mylnej tezie
      "muszę zapłacić". Autor uzyskał odpowiedź, że "całkiem nie musi". I tyle w
      temacie. Zresztą wszyscy wiemy, że nie chodziło o pytanie czy dyskusję (bo autor
      dostał adres gdzie ma pytać) tylko o dowalenie księdzu i zaistnienie
      kontrowersyjną wypowiedzią na forum. /IMO
      • Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:40
        no to zeby nie uogolniac ludzie maja sypac nazwiskami ?

byl temat `TUKS kłamca` o ile pamietam dobrze nazwe tematu i nie bylo nic
        kasowane, a cokolwiek zlego na PiS i jest momentalnie kasowane..

OBIEKTYWIZM !
        • Gość: .. Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:50
          Nie przesadzaj w tematach o wyborach było całe mnóstwo rynsztokowych określeń
          typu psorek, mocher i temu podobnych i nikt tego nie kasował. Forum nie jest
          barykadą dla ekstremistów partyjnych do przerzucania się obelgami.
          • Gość: hej_janek Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:55
            może się mylę, ale moim zdaniem nie nadajesz sie na moderatora,
            opuszczam to forum do czasu jego zmiany, cześć
        • blizzardous Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 08.07.10, 19:53
          Sam/sama sobie odpowiedziałaś. Był taki wątek. Informuję, że
          blizzardous jest jeden, ale ma pomocników, którzy kasują wątki wg
          swojego uznania - jeśli uznają, że te przekraczają granice dobrego
          smaku. Forum nie stanowi mojego życia, więc nie znam wszystkich wpisów,
          stąd nie wszystko znika natychmiast. Dziękuję pomocnikom za pomoc!
          Będziemy tępić zawiść i nienawiść na przekór piszącym tu trollom,
          którzy najczęściej nie potrafią napisać zdania bez błędu
          ortograficznego.
          • Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 19:58
            jakby to sie dzialo OBIEKTYWNIE to nikt by nie mial zadnych problemow... no ale..
            • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 20:02
              Co człowiek zaślepiony wiarą w swoją jedynie słuszną opcję wie o obiektywizmie i
              czy widzi cokolwiek obiektywnie? Zawsze napisze, że "nam się dzieje krzywda".
          • Gość: kl Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:35
            nasz moderator kasuje wiele tekstów , nawet o swoich wystawach i swojej
            działalności artystycznej.
            Gdyby tego nie kasował nie wiedziałbym ,że nasz moderator
            to MARK ZALEWSKY jedyny sprawiedliwie oceniajacy poziom tekstow które nawet sam
            pisze.

ahoy przygodo z forum ciechamów
            • Gość: uczeń Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:35
              nie chcemy moderatora , to musi być ktoś bardzo zły i leczy swoje kompleksy
              • Gość: ipn Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.chello.pl 09.07.10, 00:00
                Z pewnoscia tak nie jest. Niewatpliwie posiada piekna dusze. Jest wrazliwy, subtelny, delikatny i w dodatku gruntownie wyksztalcony. Jest altruista i zalezy mu na rozwoju tego forum i naszego miasta. Zwlaszcza troszczy sie sie o kulture i sztuke. I naturalnie nie jest ubabrany w polityke i nieprzejrzyste interesy z samorzadami. Nie do wytrzymania jest dla mnie nawet mysl, ze usuwajac cudze wypowiedzi moze kierowac sie wzgledami osobistymi.
                • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 00:28
                  Z perspektywy czasu pracę moderatora mogę porównać, do kogoś kto wywozi na pole
                  kupy po trollach. Na wklejaliście linków to idźcie tam sieczkę robić :D.
                • Gość: Nowy Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.opera-mini.net 09.07.10, 00:29
                  Moderator kneblofil
                  • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 00:34
                    Dobre! Neologizm ale dobry choć podtekst seksualny go troszkę dyskryminuje :D.
                    • Gość: Nowy Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.opera-mini.net 09.07.10, 00:39
                      Lubi se pokasować :)
                      • Gość: ... Re: Do Moderatora!odpowiedz! cz.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 01:27
                        Nie lubi nawet bardzo nie lubi myślę. Ale cóż nie da się trolli wystrzelać :D.
    • Gość: marek zalewski Do Moderatora i opluwaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 08:01
      Jak zwykle plujecie a nie znacie prawdy... OŚWIADCZAM, że nie jestem moderatorem
      tego forum... ciekawe tylko dlaczego ten właściwy nie kasuje tych bzdur i obelg
      w stosunku do mnie... jeżeli chcecie to możemy się spotkać w sądzie bo łatwo
      jest zidentyfikować tych wszystkich ,,opluwaczy'' z tego forum... radzę wziąć
      sobie na wstrzymanie i więcej spokoju i tolerancji...
      • Gość: kl Re: Do Moderatora i opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 08:33
        teksty o złym marku zalewskim i dobrym marku zalewskim są kasowane w wielu
        wątkach,a to świadczy o tym ze zalewski to moderator :-)

dlaczego zniknął wątek w którym zalewski nazwał mieszkańców ćwokami ?

dlaczego zniknął wątek z deklaracją ,że nie będzie zasiadał w jury bo ma dość
        tych mieszkańców

bo wstyd mu ze nie panuje nad swoimi nerwami

Gdyby było tak jak pisze zalewski to wredny moderator zostawiłby te teksty dla
        potomności
        • Gość: marek zalewski Do opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:04
          1. Oświadczam, że nie jestem moderatorem,
          2. Tak, nazwałem ,,ćwokami'' tych co PLUJĄ jadem na tym forum a ty oczywiście
          PLUJESZ dalej i pleciesz , że nazwałem ,,mieszkańców'' co jest oszczerstwem i
          chyba spotkamy się w sądzie,
          3. Deklaruję dalej, że nie będę uczestniczył w różnych Jury w Ciechanowie ...
          ale tylko dlatego, żeby nie szkodzić tym konkursom, a nie dlatego , że mam dość
          jak piszesz /ciągle plując/ ,,tych mieszkańców'',
          4. Jakie nerwy , a niby za co mam się wstydzić... za prawdę i sprawiedliwość?...
          popatrz w lustro a może sam się zawstydzisz czasami /chociażby po tych wpisach
          jak ,,wredny moderator''/...
          nie pozdrawiam
          • Gość: kl Re: Do opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:13
            poprosimy więc o te skasowane teksty skoro ich nie ma na forum marku zalewski

• Gość: marek zalewski Re: Do opluwaczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:18
              ...proszę prosić moderatora... czy tak trudno jest zrozumieć, że nie jestem nim?
    • Gość: DumkaNaDwaSerca Re: Do opluwaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:36
      Ludzie ogarnijcie sie... jak mowi ze nie jest to nie jest.. po co mialby
      oszukiwac ? a pozatym kim wogole jest Marek Zalewski ?

na forum mozna wypowiadac opinie, ale trzeba liczyc sie z konsekwencjami i
      robcie to z ODROBINĄ kultury...
      • Gość: ... Re: Do opluwaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 13:58
        Panie Marku nie ma co karmić trolli. Im więcej się ich nakarmi tym więcej potem
        "kupy" do kasowania. Ja już przestałem wierzyć, że cokolwiek zrozumieją więc nie
        mam co tłumaczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka