Dodaj do ulubionych

Serwis RTV Pilne

09.08.10, 09:13
Witam, mam pytanie,gdzie w Ciechanowie można oddać sprzęt w postaci
Mini wieży do naprawy??? Cena nie gra roli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marlena Re: Serwis RTV Pilne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.10, 09:20
      Proponuję wpiac w google:Serwis RTV Ciechanow
      • harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 09:53
        Dziękuję za wskazówkę, ale na google mi nie napiszą, który
        najlepszy, a ja chciałbym znac opinię Ciechanowian.
    • Gość: ami Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 10:04
      wszędzie drogo ale zobacz na Gwardii Ludowej w pawilonach.Naprawiałem tam w
      zeszłym roku parę rzeczy,wszystko działa do dziś.
      • harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 10:15
        Pawilony na Gwardii Ludowej. Śliczne dzięki. :)))
        • bull475 Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 10:53
          Witam, jestem studentem elektroniki. Naprawiam wieże, laptopy i inne sprzęty
          elektroniczne.
          mail: bull475@wp.pl
          • harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 10:59
            A fakturę mi wystawisz?? ;)))
            • Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:51
              Za blaszakiem albo PKP Pan Jarek. ZURT też bardzo dobry ma autoryzację paru
              firm. W ZURT będzie najtaniej bo mają tabelę ze stawkami na czynności a u
              prywaciarza patrzą jakim autem podjechał klient i stawka uznaniowa.
              • harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 13:28
                Dziękuję "yy" za cenną wskazówkę. A więc ZURT,tylko na jakiej ulicy?
                Bo google nie pomogło :/
    • Gość: gosc Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 14:50
      za blaszakiem na przeciwko PKO jest serwis, facet bardzo wporzadku,
      jesli nie jest czyms zajety robi od reki, polecam
    • maciek98 Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 16:16
      A ja polecam pana Marka, zawsze do niego oddaje sprzet RTV - telewizor, dvd, raz
      też wieże. Można się z nim dogadać, że sam przyjedzie, a faktury wydaje mi się
      że też wystawia.
      • Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 16:32
        www.pkt.pl/s/ciechanow/138582/sprzet_rtv.html
    • Gość: irda Re: Serwis RTV Pilne IP: *.chello.pl 09.08.10, 22:47
      Wszędzie, byle nie u Kowalskiego na Płońskiej. Ja rozumiem że wiedza kosztuje,
      ale 80PLN za wymianę bezpiecznika to jest lekka przesada
      • Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 02:04
        To co powiesz na 100 za zlutowanie ścieżki? To była wada fabryczna sprzętu 9 na
        10 magnetowidów przychodziło do naprawy właśnie na ten sharpowski kapstein. Ceny
        na usługi elektroniczne są chore. Nawet konkurencja nic nie pomaga.
        • harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 10.08.10, 08:25
          YY, Bardzo dziękuję, Gwardii Ludowej vis a vis przedszkola. Już
          wszystko dla mnie jasne. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
        • bull475 Re: Serwis RTV Pilne 14.08.10, 23:42
          ten człowiek który naprawia coś takiego za 80-100zł musiał kiedyś się uczyć
          tego. Jakbyś był odrobinę mądry multimer za 15-20zł w rękę cyna lutownica i sam
          byś to naprawił :) nie proszą innych ale sory wymienić bezpiecznik czy zobaczyć
          ścieżkę przerwaną to mój brat lat 14 potrafiłby zrobić
          • Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 01:32
            To nie takie proste. Dwustronna płytka smd ukryta pod dolną pokrywą z ścieżkami
            często cieńszymi niż 1 mm przebiegającymi pod elementami.
            Akurat miałem dostęp do bardzo dobrego sprzętu z oscyloskopem wielostrumieniowym
            włącznie. Kilkadziesiąt minut pomiarów porównawczych ze zdrową sztuką i wyszło.
    • pit-48 Re: Serwis RTV Pilne 16.07.18, 10:25
      Naprawą sprzętu RTV w Ciechanowie zajmuje się praktycznie jeden zakład ul.Gwardii Ludowej.Na łasce jednego punktu napraw jest całe Miasto.Taka sytuacja wymusza określone zachowanie,bez względu na to,czy zakład działa dobrze czy źle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka