harmiderr 09.08.10, 09:13 Witam, mam pytanie,gdzie w Ciechanowie można oddać sprzęt w postaci Mini wieży do naprawy??? Cena nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marlena Re: Serwis RTV Pilne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.10, 09:20 Proponuję wpiac w google:Serwis RTV Ciechanow Odpowiedz Link Zgłoś
harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 09:53 Dziękuję za wskazówkę, ale na google mi nie napiszą, który najlepszy, a ja chciałbym znac opinię Ciechanowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 10:04 wszędzie drogo ale zobacz na Gwardii Ludowej w pawilonach.Naprawiałem tam w zeszłym roku parę rzeczy,wszystko działa do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 10:15 Pawilony na Gwardii Ludowej. Śliczne dzięki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bull475 Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 10:53 Witam, jestem studentem elektroniki. Naprawiam wieże, laptopy i inne sprzęty elektroniczne. mail: bull475@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:51 Za blaszakiem albo PKP Pan Jarek. ZURT też bardzo dobry ma autoryzację paru firm. W ZURT będzie najtaniej bo mają tabelę ze stawkami na czynności a u prywaciarza patrzą jakim autem podjechał klient i stawka uznaniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 13:28 Dziękuję "yy" za cenną wskazówkę. A więc ZURT,tylko na jakiej ulicy? Bo google nie pomogło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 14:50 za blaszakiem na przeciwko PKO jest serwis, facet bardzo wporzadku, jesli nie jest czyms zajety robi od reki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek98 Re: Serwis RTV Pilne 09.08.10, 16:16 A ja polecam pana Marka, zawsze do niego oddaje sprzet RTV - telewizor, dvd, raz też wieże. Można się z nim dogadać, że sam przyjedzie, a faktury wydaje mi się że też wystawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 16:32 www.pkt.pl/s/ciechanow/138582/sprzet_rtv.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irda Re: Serwis RTV Pilne IP: *.chello.pl 09.08.10, 22:47 Wszędzie, byle nie u Kowalskiego na Płońskiej. Ja rozumiem że wiedza kosztuje, ale 80PLN za wymianę bezpiecznika to jest lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 02:04 To co powiesz na 100 za zlutowanie ścieżki? To była wada fabryczna sprzętu 9 na 10 magnetowidów przychodziło do naprawy właśnie na ten sharpowski kapstein. Ceny na usługi elektroniczne są chore. Nawet konkurencja nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
harmiderr Re: Serwis RTV Pilne 10.08.10, 08:25 YY, Bardzo dziękuję, Gwardii Ludowej vis a vis przedszkola. Już wszystko dla mnie jasne. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bull475 Re: Serwis RTV Pilne 14.08.10, 23:42 ten człowiek który naprawia coś takiego za 80-100zł musiał kiedyś się uczyć tego. Jakbyś był odrobinę mądry multimer za 15-20zł w rękę cyna lutownica i sam byś to naprawił :) nie proszą innych ale sory wymienić bezpiecznik czy zobaczyć ścieżkę przerwaną to mój brat lat 14 potrafiłby zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy? Re: Serwis RTV Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 01:32 To nie takie proste. Dwustronna płytka smd ukryta pod dolną pokrywą z ścieżkami często cieńszymi niż 1 mm przebiegającymi pod elementami. Akurat miałem dostęp do bardzo dobrego sprzętu z oscyloskopem wielostrumieniowym włącznie. Kilkadziesiąt minut pomiarów porównawczych ze zdrową sztuką i wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-48 Re: Serwis RTV Pilne 16.07.18, 10:25 Naprawą sprzętu RTV w Ciechanowie zajmuje się praktycznie jeden zakład ul.Gwardii Ludowej.Na łasce jednego punktu napraw jest całe Miasto.Taka sytuacja wymusza określone zachowanie,bez względu na to,czy zakład działa dobrze czy źle. Odpowiedz Link Zgłoś