Dodaj do ulubionych

Internet bezprzewodowy ktory?

IP: *.chello.pl 03.09.10, 16:14
Hej.
Chciałabym zakupic internet bezprzewodowy,ale mam dylemat,który.
Paly oferuje duża prędkosć za niższe pieniądze niz inni operatorzy,ale nie wiem jak z jakościa usłuf.
Który internet byście polecicili?
Z internetu chce korzystac w Ciechanowie jak i Warszawie
z góry bardzo dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: nie na wawel Re: Internet bezprzewodowy ktory? IP: *.opera-mini.net 04.09.10, 09:38
      korzystałam z playa i calkiem ok . do stron i poczty oraz YouTube w sam raz. pingi sa wysokie (od 120 ms do ponad 200) co wpływa na to ze strony wolniej sie wczytuja. orange jakosciowo jest lepszy, ale i droższy. predkosc waha sie od 0,5 do 1 megabita. orange ma lepsze wyniki (max co udalo mi sie osiągnąc to transfer na poziomie 4 megabitów). nie wiem jak plus i era. najlepsza przeglądarka do stron WWW przy necie mobilnym to opera.
    • Gość: gość Re: Internet bezprzewodowy ktory? IP: *.centertel.pl 08.09.10, 19:02
      Orange na kartę, zasięg w Warszawie i Ciechanowie 3G. Korzystasz ile chcesz i bez zobowiązań. bez umowy.
      • Gość: Tester Re: Internet bezprzewodowy ktory? IP: *.opera-mini.net 08.09.10, 20:42
        Dziś miałem przyjemność testować CDMA Orange. Na początku miłe zaskoczenie - miało być jeden mega, a na speedtest.net było 2,5 Mb na 800 kb/s wysyłu. Przegląda się na tym strony OK, podłączyłem VoIPa - też działał bez zacinania. Fajny jest ten router na baterie :)
        Myślę, że ta oferta jest godna polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka