Gość: Filip IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 10:55 Gdzie kupić dobre i tanie filtry oleju, kabinowe, powietrza, paliwa do osobówki w Ciechanowie? Może w internecie? Gdzie wymienić olej? Podpowiedzcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Achtel? Re: Filtry samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 12:47 Ja szukałem długo podstawowym kryterium była niska cena. W achtelu było najtaniej za olej i 4 filtry do golfa zapłaciłem 200 PLN. Filtry FILTRON ale czy one są złe? W sklepie za te same filtry i olej wyliczono mi prawie 300 :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek 28 Re: Filtry samochodowe IP: 109.243.142.* 12.09.10, 20:05 a za jaki olej? bo w achtelu jest dosyć drogo i podobno olej nie jest orginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee? Re: Filtry samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 20:19 Przy mnie otwierali bańkę 5l został litr włożyli mi do bagażnika. Nic podejrzanego. W tak małym mieście oszukując klientów daleko się nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś