Dodaj do ulubionych

lekarz dla dziecka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:45
witam jestem w 9 miesiącu ciąży i właśnie przeczytałam że powinnam już wybrać pediatrę dla mojego malucha kogo polecacie ? i gdzie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mający oczy Re: lekarz dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 17:30
      Panią Doktor z Juranda setki ludzi chwalą ją. Nie ma sensu pozwalać testować na dziecku przychodniom leczącym na NFZ. Zamiast chodzić co 3 dni i słuchać "może to a może tamto" lepiej iść raz.
    • Gość: Alex Re: lekarz dla dziecka IP: 188.33.40.* 20.10.10, 19:41
      Mam 2 dzieci i trochę z nimi "biegałam" po lekarzach pediatrach,tak więc chętnie odpowiem na pytania na GG 25455374.
      Pozdrawiam
    • Gość: Mamusia Re: lekarz dla dziecka IP: *.chello.pl 20.10.10, 19:48
      Moim zdaniem bezkonkurencyjna jest Italiana Pietrkiewicz. Pierwszy myślący lekarz pediatra z jakim miałam do czynienia.
      • Gość: mama2 Re: lekarz dla dziecka IP: *.tktelekom.pl 20.10.10, 20:58
        miałam przyjemnosc poznac pania italianę.lezalam z dzieckiem na oddziale zakaznym.mały zaraził sie rotawirusem.bardzo miła ,serdeczna pani doktor.wytłumaczyla mi wszystko ,odpowiadała na pytania bardzo chętnie,a takze gdy ja zaraziłam sie od dziecka przychodziła do nasbardzo czesto.pytała sie czy nic nam nie potrzeba itp..juz dawno nie spotkałam tak miłej pani doktor.przy okazji dziekuje z fachowa opieke
        • Gość: mama Re: lekarz dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:12
          Dziękuję za odpowiedzi a może ktoś dać namiary na tą panią doktor ?
          • Gość: Mama .... Re: lekarz dla dziecka IP: 188.33.206.* 21.10.10, 13:18
            Pani Doktor Pietrkiewicz przyjmuje w Poliklinice na ulicy Mickiewicza 8.
    • qwedsa01 Re: lekarz dla dziecka 21.10.10, 20:30
      Pani Ewa Scharoch przyjmuje w eskulapie
      • Gość: Mama Re: lekarz dla dziecka IP: *.chello.pl 21.10.10, 20:58
        Również polecam panią Scharoch
        • Gość: monika Re: lekarz dla dziecka IP: 213.199.253.* 21.10.10, 21:53
          Również polecam panią Scharoch.
        • Gość: dla odmiany Tata Re: lekarz dla dziecka IP: 46.112.172.* 21.10.10, 22:04
          Witam.Jestem częstym gościem a raczej moje córy w gabinecie pediatry w Centrum Medycznym Eskulap.Akurat tak się złożyło że miałem okazję poznać każdego pediatrę który tam leczy i spostrzeżenia moje są takie.
          Pani Malewicz...niesympatyczna,nie słucha co mówi rodzić nie tłumaczy tylko skierowania wypisuje i ot cała jej praca,doktor Sznilik zresztą Pani Ordynator totalna porażka...Doktor Giżińska-Roman symaptyczna próbuje pomóc ale moim zdaniem leczenie prowadzone przez Nią ma trochę "doświadczalny" charakter, Ogromny ukłon w stronę Pani Doktor Scharoch-zawsze miła,uśmiechnięta,dużo tłumaczy potrafi wysłuchać rodzica,i zna się na tym co mówi i co robi.W Eskulapie przyjmuje też czasem na zastępstwo młoda Pani Doktor Chrostowska,no i nie odbiega ona poziomem wiedzy od doświadczonych lekarzy,dokładnie bada przeprowadza wywiad tłumaczy jasno co i jak.Młodsza córka ostatnio leżała na szpitalu razem z żoną,akurat trafiła na Panią Ordynator Sznilik i nie mogę powiedzieć niestety o niej nic miłego,jest poprostu bardzo arogancka.Natomiast Doktor Chrostowska anioł nie lekarz,naprawdę nie mamy słów żeby wyrazić jak wspaniale zajmowała się wszystkimi dzieciaczkami na oddziale!!!
          ps.Wie ktoś może gdzie przyjmuje na stałe Pani Chrostowska?
          • Gość: Mama.... Re: lekarz dla dziecka IP: 46.112.81.* 22.10.10, 12:19
            Także poszukuję kontaktu do Pani Doktor Chrostowskiej.
            • Gość: l Re: lekarz dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 14:07
              a ja polecam wszystkich pediatrów ale w ich prywatnych gabinetach.
              Prawda jest taka że za państwowe pieniądze nie chce im się leczyć.
              Bardzo dobrym lekarzem jest Pani Kunkiel. Potrafi wysłuchać,doradzić,i nie serwuje dziecku z miejsca antybiotyku.
          • Gość: emila Re: lekarz dla dziecka IP: *.tktelekom.pl 23.10.10, 22:49
            macie rację dr. Sznilik to porażka, ale gdy już odwiedzimy ją prywatnie i damy jej stówkę, to zmienia się w miłą wyrozumiałą kobietę. W szpitalu nie raczy zwrócić uwagi na dziecko ani nawet odpowiedzieć DZIEŃ DOBRY. A tak w ogóle to jej nie polecam nawet prywatnie gdyż lecząc chyba nie wie co robi. Jak chcecie leczyć dziecko u lekarzy specjalistów to jedźcie do Międzylesia tam nikt nie zostawi was i waszych dzieci samych sobie. Wiem co mówię leczę tam mojego synka od dwóch lat u rożnych specjalistów i nigdy nie dostali od nas ani złotówki, a są jak nasi ciechanowscy w gabinetach prywatnych
            • Gość: mamusia Re: lekarz dla dziecka IP: *.chello.pl 23.10.10, 23:16
              Potrzebuję pomocy dla mojego synka pediatry który podejdzie do problemu od strony psychologicznej lub dobrego psychologa a nawet psychiatry. Mam już dosyć wielkich mądrości z książek jak to powinno wychowywać sie dzieci albo uwag lekarzy co ja robię nie tak. Kaźda z ich rad nie sprawdziła się.
              • Gość: Mama... Re: lekarz dla dziecka IP: 188.33.157.* 24.10.10, 11:23
                Podaj numer GG jeśli możesz?
                • Gość: mamuśka Re: lekarz dla dziecka IP: *.chello.pl 01.11.10, 21:17
                  GG 19152898
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka