Dodaj do ulubionych

kandydat PSLu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 19:22
trup w szafie?
www.pslciechanow.pl/powiekszenie.php?z=img2010/wybory/okreg4_powiat/5-stanislaw_jedrzejewski5
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 22:22
      To tak jak cały PSL. Skostniały.
      Pogratulować.
    • Gość: garbatka Re: kandydat PSLu IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 22:45
      takich "pięknych" fotek więcej mają na stronie pslu....wg mnie w tej partii są sami modele
      hihi
      przeglądałam wczoraj tą galerię.....oj, potrafią rozbawić
    • Gość: akuku Re: kandydat PSLu IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 00:04
      cienkie te listy....
      wszyscy się odwrócili, czy wewnętrzny rozłam?
      • Gość: wiktor Re: kandydat PSLu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:05
        ta partia to porażka! wystawiają na radnych głąbów po szkołach specjalnych, którzy skończyli w trybie eksternistycznym jakieś poppapraństwo. żenujące!
        • Gość: gość Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 12:52
          a kto zrezygnował z kandydowania na wójta gminy Regimin a terez podobno startuje na radnego tej gminy to bardzo ciekawe nie daj Boże jak całe PSL...
          • Gość: gość Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 18:31
            PSL kiedyś coś sobą prezentowali a teraz??? łapią do swojej partii głąbów, którymi się wysługują, a żeby to jakoś wyglądało szkolą za nasze pieniądze. Wstyd!!!
            • Gość: gość Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 21:20
              Dziś w TVN pokazywali pianego posła z PSL , który wsiadł nie do swojego samochodu.
              • Gość: strażak ochotnik Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 19:09
                Czy PSL ma monopol na używanie mundurów strażaków ochotników. Też jestem strażakiem ochotnikiem i nie chce żeby ktoś wykorzystywał symbole OSP w kampanii wyborczej jak jeden z Panów na stronie PSL-u. żałosne
                • Gość: sikawa Re: kandydat PSLu IP: *.chello.pl 23.10.10, 20:01
                  hej strażak,podobno umiesz dobrze gasić pragnienie
                  • Gość: prutek Re: kandydat PSLu IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 20:05
                    sikawa, a czegoś ty taka spragniona?
            • Gość: do go Re: kandydat PSLu IP: 80.50.127.* 24.10.10, 13:33
              najgrzej jak głąb szuka kolegi
    • Gość: don Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 10:58
      mam nadzieję, że ta partia sama się wykończy politycznie i odejdzie tam gdzie jej miejsce na historycznym śmietniku. Partia bez konkretów, aby tylko przy władzy idą w koalicję z kim popadnie czy to prawa czy lewa strona, bez honoru politycznego.
    • Gość: franek Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 10:08
      hehehe niezła fota :)
      • Gość: Gość Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 18:03
        A zobaczmy kandydatki z PSL w gminie Regimin tragiedia ludzie czy wy nie macie chociaź odrobiny honoru popatrzcie na swoje dzieci im jest wstyd za was jaka partia tacy kandydaci...
        • Gość: Pslowiec Re: kandydat PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:51
          Nasze Ele to dopiero dziołchy
        • popapraniecjanusz Re: kandydat PSLu 27.10.10, 15:17
          a co powiesz cwaniaczku o kandydacie PiS na prezydenta C-owa??? też można jasno i wyraźnie powiedzieć-jaka partia taki kandydat!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: skorpion Re: kandydati PSLu IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.10, 14:14
          Czytam ten teks pełen jadu i tak sobie myślę - jak można czepiać się cyt. "kandydatek PSL", bez konkretnej dyskusji merytorycznej, jeśli nie ma ktoś co pisać, sączy jedynie jad, niech nie pisze bzdetów. Moim zdaniem to właśnie te dwie osoby są najbardzej doświadczone i merytorycznie przygotowane, aby zostać Radnymi do powiatu - zarówno Pani Irena Gawarecka jak również Pani Małgorzata Turowska.
          • Gość: TF Re: kandydati PSLu IP: *.nfz / 10.72.108.* 19.11.10, 15:50
            Pani Turowska to powinna isć buraki sadzić a nie na stołki żeby spiski węszyć i skłócać ludzi bo tylko to ona potrafi nic innego.
            • Gość: gość Re: kandydati PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:33
              buraki sadzić trzeba umieć a kto ludzi zwalniał ze szpitala jak nie ona nikt logicznie myślący nie straci głosu ludzie z czym do ludu PSL tylko nie to jak ktoś zna te kandydatkę to nie bedzie głosu marnował człowieku co piszesz wychwalając zobacz po wyborach w szpitalu ponad 160 pracownikow do zwolnienia a może by sie ktoś podał do dymisji za tragiczne zarządzanie trzeba chociaż znać podstawy a nie mieć wybujane ego ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka