Gość: a bo IP: *.chello.pl 26.10.10, 08:43 Czy to juz remont zamku sie zaczął czy tylko tynkowanie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaTUSKany Re: Zamek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 08:54 TYNKOWanie z barankiem :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Personatus Re: Zamek IP: *.tktelekom.pl 26.10.10, 16:01 Tylko zabieg kosmetyczny... nic więcej... apropos, ktoś ostatnio w nocy pomachał mi z baszty od strony ulicy. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B. Re: Zamek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:43 Biedny Książe Janusz, gdyby przewidział, że w tym mieście osiedlą się zakompleksieni baruumiarsko zaTUSKani góście i magicy, którzy nic nie potrafiąc spędzają całe dnie na forum (mając jakieś predyspozycje zajęli się by czymś pożytecznym) i doszukując się w każdej inwestycji matactw i przekrętów i którym przeszkadza każda inwestycja począwszy od dekla na studzience kanalizacyjnej po konserwację murów Zamkowych kazałby zaorać to miasto i wydałby dekret o zakazie osadzania się w tym miejscu gdyż to ziemia głęboko JADEM NASĄCZONA. PS. Nie komentujcie więcej tu nie zabłądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,bo Re: Zamek IP: *.chello.pl 26.10.10, 16:31 A może dokładniej , na czym ten zabieg kosmetyczny polega stawiając rusztowania tzn rozpadła sie ściana czy co , a przy okazji co znaleziono przy i w zamku przez ostatnie 5 lat oprócz skorup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 18:58 Ściany są konserwowane. Dziś w Tygodniku piszą że niedługo się zacznie budowa "domu małego": Wizualizacja: img198.imageshack.us/img198/2083/wizualizacjazamku1.jpg A wystawy długo nie będzie bo zamek będzie zamknięty co najmniej do listopada 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góść Re: Zamek IP: 94.254.214.* 25.11.10, 10:14 A ja myślałem że ocieplają... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 12:05 Termomodernizacja pełną parą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:00 Oczywiście styropianik 15cm i tynk łosoś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 19:27 Styropian w kropki i okna z Krakowa a rynny plastiki :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 20:07 Dodam ze jestem za tynkiem " kornik" i strefa cokołowa koniecznie w tynku mozaikowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpek Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 22:50 Mam nadzieję, że za 2 lata to będzie miejsce pełne ludzi (i życia). Super sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Zamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 22:55 Prędzej lodu i żyta. Odpowiedz Link Zgłoś