IP: *.chello.pl 05.11.10, 16:11
Nie wiecie czy 13 listopada sa jakies imprezy typu bale dancing w Ciechanowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Opus Re: balet IP: *.opera-mini.net 05.11.10, 16:30
      Przeciez w Zaciszu zawsze sa w sobote
      • Gość: balet Re: balet IP: *.chello.pl 05.11.10, 16:39
        Wiesz kto chodzi do zacisza dzieki ja chce impre dla ludzi z klasa.
        • Gość: syla Re: balet IP: *.tktelekom.pl 05.11.10, 16:43
          wiesz akurat ja chodzę do zacisza i nie wydaje mi się, żeby coś mi bądź moim znajomym brakował.więc zapraszam do kulturalnej zabawy
        • Gość: Opus Re: balet IP: *.opera-mini.net 05.11.10, 16:44
          łohoho, to chyba nie w tym miescie, jak taki zasciankowy wielkomiejski klasowiec z ciebie to wyprowadz sie do warszawy jak wiekszosc absolwentow co im sloma z butow wystaje
          • Gość: balet Re: balet IP: *.chello.pl 05.11.10, 16:55
            Ja jestem normalny,tylko nie lubie klimatow typu zeby dostac w leb bluznierstwa badz inne tematy.A wole zaplacic i czuc sie jak u siebie a nie jak na wiejskiej zabawie gdzie kazdy kazdego zna.
            • Gość: Opus Re: balet IP: *.opera-mini.net 05.11.10, 17:08
              Zaprzeczasz sam sobie. Jak sie wszyscy znaja to nikt w morde nie dostanie.
              • Gość: balet Re: balet IP: *.chello.pl 05.11.10, 17:09
                Chcesz to chodz dalej na wiejskie imprezy.POZDRO
                • Gość: poruszony Re: balet IP: *.chello.pl 07.11.10, 12:39
                  aja tam się zgadzam z krytyką zacisza. może i wszyscy się znają ale bójek i tak jest sporo bo co z tego że znajomi skoro to towarzystwo nieciekawe. byle się popić i złowić jakaś lale. widzialem raz nawet jak laski się bily to to już chyba przesada. i te schody na dol zawsze jakies zaplute cale w papierze o stanie kibli już w ogole zal wspominać i strach tam wejsc. kulturalna imprezka to to nie jest. kiedyś byly tam tez takie mniejsze dansingi to bylo lepiej bo ludzi miej brali ale nie wiem czy to jszcze jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka