Dodaj do ulubionych

ciechanowski LIPDAB

IP: 193.243.143.* 10.11.10, 15:23
obejrzałem LIPDABA Ciechanowskiego fajnie że są ludzie z pasją chcący jakoś rozruszać to miasto .Trochę nie wyszło zwłaszcza od strony kamerowania bo grupy taneczne extra czekam na lepszą wersję może w lecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pkt Re: ciechanowski LIPDAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 18:18
      żeby krytykować trzeba coś robić lepiej. Pokaż co potrafisz i wtedy krytykuj
      • Gość: gość Re: ciechanowski LIPDAB IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 18:37
        od razu tam krytyka, nie podobało się gregowi i tyle
      • Gość: doPKT Re: ciechanowski LIPDAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 19:56
        no jasne, bo musze byc kucharzem zeby powiedziec ze zupa jest niedobra, prawda?
    • bull475 Re: ciechanowski LIPDAB 11.11.10, 18:34
      to jest spoko miasto, super młodzież tylko trzeba coś chcieć robić.
      Co do krytyki to ona po części też motywuje do działania!
      • Gość: Zytka Re: ciechanowski LIPDAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 22:28
        Znajomy przesłał mi link i spodobało mi się. Nie żeby rewelacja, ale było widać, że ludzie się super bawią. Chętnie dołączę następnym razem :)
        • Gość: GG Re: ciechanowski LIPDAB IP: *.cnow.pl 12.11.10, 18:51
          Witaj, zamieść ten link ja też z ochotą posłucham.
    • magikmix Re: ciechanowski LIPDAB 12.11.10, 18:54
      A ja myślę że najważniejsze jest to że ktoś próbuje coś ciekawego organizować w naszym mieście ...
      • Gość: kroj Re: ciechanowski LIPDAB IP: *.cnow.pl 12.11.10, 20:10
        to ze chcą jest fajne ale może nie w tym terminie .
        mam nadzieję ze na wiosnę wystartują już z funduszami od miasta i że powstanie solidny lipdab .
        • bull475 Re: ciechanowski LIPDAB 12.11.10, 20:14
          www.youtube.com/watch?v=-UgLBMmKKCI&feature=player_embedded
          proszę oto link ; )
          • Gość: gosc Re: ciechanowski LIPDUB IP: 46.113.176.* 24.11.10, 17:05
            LIP DUB Kochani :D
            lip- z ang. warga dub-od dubbing'u

Fajna inicjatywa, ale faktycznie wyszlo troche kiepsko. Cala zabawa polega na tym, ze trzeba poruszac ustami tak jakby sie spiewalo, ale nie jakies "nananablablablanenene" tylko tekst piosenki. A to widac, ze tekstu nie znał praktycznie nikt...
            Dla porownania zobaczcie sobie LipDub poznanskiego uniwersytetu UAM "Fascination". Tu to dopiero jest roznorodnosc :D i wiekszosc zna tekst:D
            Ale gratuluje organizatorom CHECI:D nastepnym razem bedzie lepiej:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka