Gość: czlowiek
IP: 82.177.0.*
13.11.10, 03:26
witam. czytalem na onet.pl artykul...o mistrzach polskiej demokracji; byla to apoteoza ws rzadow platformy obywatelskiej, wiec poniekad obecnego prezydenta miasta niejakiego wacpan Wardzinskiego Waldemara. Nie chce mi sie pisac nt jego poczynan ws dzialek oraz jego przyjaciol w osobach wacpanow Sadowskich oraz Morawskich. Jesli beda chcieli mnie znalezc to mnie znajda, na pewno, ale tez na pewno ten watek zostanie skasowany jeszcze dzis. Chce tylko napisac, ze nie zaglosuje na tych panow, ktorzy swoje sprawy zalatwiaja tylko. Szanowny Panie wicestarosto Sadowski, dlaczego kazales pani Zmyslowskiej, chyba raczej szymanskiej startowac w wyborach z listy po? zagroziles wywaleniem nie stolka? skad wiesz, ze bedziesz wybrany? upss, bedziesz na pewno, ale nie na pewno Cie wybiora na wice lub staroste. Skad wiesz z kim bedziesz mial wkrotce do czynienia? i co wtedy? uwielbiasz pulkownikow- akurat ten jest daleko? to Twoja robota , ale zobaczy sie jak kupiles te obiekty. szukaj, a znajdziesz....nie radze licytowac przed kart rozdaniem- powinienes znac te zasade; szkoda. ze wciagnales dyr krasiniaka, ale to tez jej wina.caluski