IP: 82.177.0.* 13.11.10, 03:26
witam. czytalem na onet.pl artykul...o mistrzach polskiej demokracji; byla to apoteoza ws rzadow platformy obywatelskiej, wiec poniekad obecnego prezydenta miasta niejakiego wacpan Wardzinskiego Waldemara. Nie chce mi sie pisac nt jego poczynan ws dzialek oraz jego przyjaciol w osobach wacpanow Sadowskich oraz Morawskich. Jesli beda chcieli mnie znalezc to mnie znajda, na pewno, ale tez na pewno ten watek zostanie skasowany jeszcze dzis. Chce tylko napisac, ze nie zaglosuje na tych panow, ktorzy swoje sprawy zalatwiaja tylko. Szanowny Panie wicestarosto Sadowski, dlaczego kazales pani Zmyslowskiej, chyba raczej szymanskiej startowac w wyborach z listy po? zagroziles wywaleniem nie stolka? skad wiesz, ze bedziesz wybrany? upss, bedziesz na pewno, ale nie na pewno Cie wybiora na wice lub staroste. Skad wiesz z kim bedziesz mial wkrotce do czynienia? i co wtedy? uwielbiasz pulkownikow- akurat ten jest daleko? to Twoja robota , ale zobaczy sie jak kupiles te obiekty. szukaj, a znajdziesz....nie radze licytowac przed kart rozdaniem- powinienes znac te zasade; szkoda. ze wciagnales dyr krasiniaka, ale to tez jej wina.caluski
Obserwuj wątek
    • magikmix Re: wizjoner 13.11.10, 09:10
      jedno co jest pewne to to że wszyscy nasi władcy z górnych stołków napewno dostaną głosy ludzi in podwładnych , bo ci będą się bali tego że jak zmieni się góra to doły polecą i zostaną wymienione ....
      • Gość: imaginacja Re: wizjoner IP: *.xdsl.centertel.pl 13.11.10, 22:38
        smutna prawda:, ciechanów to jednak ciemnogród, dobrze że się przeprowadziłam, w wiekszych miastach jednak mniej monopolu
    • Gość: ja Re: wizjoner IP: 46.113.213.* 13.11.10, 23:43
      stasiu, nie za dużo ziółek wypiłeś? ja wiem, że to boli, kiedy z list znikają ludzie o uznanym w Ciechanowie dorobku. ale może warto postawić sobie pytanie "dlaczego" patrząc w lustro? bo brudną polityką coraz więcej ciechanowian się brzydzi. jak wielu, przekonasz się w za tydzień...
      i nie nadużywaj ziółek:)
      • Gość:   Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 09:45
        zatuskany w kontrataku widzę chociaż niektóre wpisy wyglądają za inteligentnie na niego. Kopiuj wklej? A pod jakimi nickami teraz się ukrywa?
        • Gość: forumowicz Re: wizjoner IP: 213.199.253.* 14.11.10, 10:07
          O ciekawej godzinie powstają wizje przyszłości miasta 13.11.10, 03:26 :)
          a może w delegacji?
          • Gość: ja Re: wizjoner IP: 188.33.161.* 14.11.10, 10:38
            O tej porze ziółka musiały być bardzo gęste:)
            • Gość: czlowiek Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 12:37
              to myslenie, to jakies morderstwo na rozumie...podziwiam umiejetnosc wymienionych przeze mnie wczesniej osob do mobilizowania innych ws odkrecania kota ogonem. i nie jestem w zadnej delegacji:) mowie tylko o tym co jest, mowie o tym co jest, a nie o tym co moze byc. mowie o tym co sie dzieje, a nie o tym co bedzie sie dzialo. swoja droga Roosevelt poswiecil Pearl Harlbor, Churchill poswiecil Coventry, a alnianci poswiecili Drezno, aby osiagnac swoje cele. Ci panowie nic nie poswiecaja, a swoje cele osiagaja. Jacys kurde geniusze....szkoda gadac, spoleczenstwo jest juz calkowicie przesterowane i zupelnie posluszne. przykra prawda...

pzdr.

ps. nie jestem zadnym pisowcem, ani innym protegowanym ojca Rydzyka...kupuje chleb w najblizszym sklepie za 2zl 20groszy.

• Gość: baltazar Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 10:53
      Uaktywnili sie propagandzisci obecnego ukladu nawet nowe IP sobie musieli pozakladac ,a widac to jak na dłoni od kilkunastu dni.Tłuka i tłuka te swoje posty ,a przeciez niech i pisza tylko na temat i na temat jak mawiał klasyk:-)

Oczywiscie z perspektywy małych skorumpowanych gorliwych wyznawców aktualnie rządzącego układu nie widza nic w tym zlego ,ale lud ma inne zdanie i nie powinien pozwolic na trzecia kadencje ludzi którzy za chwile zrobia wszystko by urzadzić sie na starosc i swoje rodzinki.

Popatrzcie po ile maja lat dzis i co emeryturki wystarcza im jakie zafunduje im zus ?
    • Gość: senpijaka Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 16:53
      Sadowski juz nie wygra
      • Gość: x Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 17:32
        Masz rację, Romanow już chyba emerytka a jeszcze pcha się na stołek.
        • Gość: Gość Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 19:41
          Wiek emerytalny już osiągnęła. Właśnie, tak troszczy się niby o miejsca pracy a na emeryturę nie łaska. Do Piaseczna, Pruszkowa czy gdzie tam mieszka. Może szpitalne mieszkanie by oddała bo podobno wciąz tam siedzi? Komuś potrzebującemu by się przydało.
    • Gość: geriatra Re: wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 20:00
      Kobiety zyja dłużej , mezczyżni krocej . To takie proste ,ze pani Romanow jest młodsza niz pan Wardziński
      • Gość: Pimpek Romanow wygląda na emerytkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 23:39
        A wygląda dużo starzej. I gorzej. Chociaż jestem hetero to nie wtedy, kiedy na nią patrzę. To nie miałoby znaczenia w wyborach, gdyby była: 1) kompetentna 2) niekłótliwa 3) zdolna do współpracy, 4) sympatyczna, 5) z Ciechanowa 6) nie zmieniała ugrupowań 7) nie była marionetką Tyszkiewicza.
        • Gość: prorok Re: Romanow wygląda na emerytkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 07:06
          Boja sie prawdy ludzie prezydenta , nawet jeden Tyszkiewicz moze popsuc dobre samopoczucie naszego wodza,a co dopiero baba o ciekawszej osobowosci i pomyslach.
          Przypomnijmy ze Romanow wiekszymi pieniedzmi obracala niz prezydent miasta i to ludzie z PO tworzyli konflikty na styku szpital-prezydent.
          Ludzie z PO tak maja - judzic, msicic sie , nienawidziec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka