Gość: drukarz IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 14:29 czy to prawda ze drukarnia jest wlikwidacji!!!!!niechcacy uslyszalem od MIKOLAJA!!!!!piekny prezent.Mysle ze to tylko chochlik!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaTUSKany Re: likwidacja GRyfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 14:55 Wszyscy wiedzą , a ty nie ,że tam nowa firma zachęcona ulgami przez kierownika sklepu rozłoży swoje towary na półkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: likwidacja GRyfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 16:01 Lidl bo to najłatwiejsza forma wyzysku wolnych pracowników i radość dla mieszkańców , bo to jedyna darmowa rozrywka w tym mieście :-) Wszystko po 0.99 groszy ,albo ciut drożej po 1,99 ;-)))) arch.ciechanow.net.pl/forum/viewtopic.php?t=511&sid=34df532f80f684b4e64d402ed27f2a76 A blondi jest bezkonkurencyjna jako młoda wykształcona z dużego miasta blondi1982 Wiek: 28 Dołączył: Sob Lis 21, 2009 19:52 Posty: 2 Skąd: Ciechanów PostWysłany: Sob Lis 21, 2009 20:02 Temat postu: A gdzie jest lidl [Odpowiedz z cytatem] Szkoda, że w naszym mieście nie ma lidla to jest dobry sklep. Nie pochodzę z Ciechanowa ale mieszkam w Ciechanowie i brakuje mi tego sklepu lidl jest dobrym sklepem i byłam z niego zadowolona tak samo żałuje, że nie ma eldorada dla naszych dzieci jak już napisała w innym wątku szkoda, że ciechanów jest w jakiś sposób wioską a nie miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajka Re: likwidacja GRyfu IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 15:32 a co tam ma się znajdować po likwidacji? w sumie duże pomieszczenie, nawet w dobrym miejscu Ciechanowa... może coś fajnego tam zrobią- i nie mam tu na myśli McDonalds'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryfek Re: likwidacja GRyfu IP: *.171.188.71.static.crowley.pl 07.12.10, 14:02 GRYF to juz dawno martwy obiekt, taka prawda. Nie bylo komu wyprowadzic tej drukarni z ruiny. A jak ma stac pustostan i straszyc ludzi, to lepiej zeby cos tam powstalo. Lidl wyzyskuje ludzi, jak wiekszosc takich sklepow sieciowych, nic nowego w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: likwidacja GRyfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 16:07 Szkoda , że nie ma w pełowskim w ratuszu Wydziału Szybkiego Regowania zamiast Wydziału Promocji nawet Papieru Toaletowego . Taki wydział miałby za zadanie postarać się pomóc , bo szkoda tylu miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś