Dodaj do ulubionych

Media tak ale Expert?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 22:03
Wigilia w Media Expert. Jelenie-klienci stoją w kolejce do jedynej kasy, choć stoiska są dwa. Dwadzieścia osób, co najmniej pół godziny. Jelenie-klienci proszą o uruchomienie drugiej kasy. Pani żująca gumę w Obsłudze Ratalnej mówi że... przecież celebrowana jest już wigilia więc o co chodzi? Niektórzy jelenie-klienci zostawiają towar i wychodzą. Kupują to samo na Warszawskiej lub Zielonej Ścieżce, może i 5 złotych drożej, ale z jakimś uśmiechem, a nie z wielką łaską. Tej żującej się nie dziwię, bo co jej tam zależy. Menedżerowi już bardziej, a Właściciel to powinien złapać za kij i zrobić pożądek. Dżingulbels! O dzwoniących za niewinność bramkach i cofaniu dzieci, które się stresują całą sytuacją nawet nie wspomnę.
Obserwuj wątek
    • ciechanowianka Re: Media tak ale Expert? 26.12.10, 22:14
      Oj tak ten sklep to żaden EXPERT. Obsługa...brak słów, chciałam kupić płytę z muzyką, na stoisku totalny bałagan, więc kulturalnie poprosiłam o pomoc w znalezieniu... niestety nikt z obsługi nie pofatygował się w pomocą usłyszałam tylko "wszytko wystawione jest na półce, trzeba szukać" a Pan mówiący te słowa chwilkę wcześniej był bardzo zajęty rozmową ze swoją koleżanką - również pracownikiem Experta i niestety nie wyglądało to ta pogawędkę na tematy SŁUŻBOWE jeśli mogę to tak określić. Zero obsługi, zero jakiejkolwiek pomocy i porady...żenada.
      • Gość: KACHA Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 23:09
        Płyta leży na innej płycie i fim na filmie każdy inny. B.A.Ł.A.G.A.N total.
        • Gość: Opus Re: Media tak ale Expert? IP: 46.113.150.* 28.12.10, 01:34
          Ludzie, te filmy zmieniaja sie tam co pare dni, sprzedawca ma sie uczyc gdzie jaki film lezy? Moze jeszcze strescic jego scenariusz co? A co do tego balaganu, ze lezy film na filmie to klienci niech maja pretensje do siebie, bo nie potrafia go odlozyc na swoje miejsce. Wiem o czym mowie, bo pracowalem w takim sklepie tylko branza inna. Mniej bufonizmu, wiecej empatii.
    • Gość: Fabryka Keczapu Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 22:38
      TO, ŻE PANIE ROBIĄ DUŻĄ ŁASKĘ WYŁANIAJĄC SIĘ DO KASY JEST FAKTEM NIEZAPRZECZLNYM. NIESTETY DLA KLIENTELI:-(
      • rozkurwikaptur Re: Media tak ale Expert? 26.12.10, 22:42
        njie pszesadzajcie karzdy na prawo do odpoczynkuu
        • Gość: :) Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 00:27
          Oczywiście, że tak, ale nie w pracy tylko w wolny dzień, na urlopie w weekend etc. a nie w pracy, za którą dostaje pieniądze i ma obowiązki.
      • Gość: Klient Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 22:57
        A mnie pani przy golarkach bardzo milo i chętnie informowała o produkcie. Pozdrawiam.
        • Gość: ania:( Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 23:06
          miałeś szczęście gratuluję, ja takiego nie miałam w tym sklepie
        • Gość: bes Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 23:17
          To samo moge powiedziec o pani zajmujacej sie stoiskiem z odkurzaczami i panu w okularach na stoisku z AGD. Bylam tam dwa razy i za kazdym razem cierpliwie udzielal nam odpowiedzi na temat kuchenek i lodowek, bo nie bylismy z mezem zdecydowani. Pozdrawiam!
          Na stoisku z komputerami tez przyjemni sprzedawcy. Kilka miesiecy temu kupowalam pen drive'a, a pan sprzedawca byl mily( nie chodzi o flirtowanie!), kompetentny i bardzo przystojny ( wiem, ze to nie ma znaczenia, ale przyznacie, ze milo obcowac z kims ladnym :), chociaz sporo ode mnie mlodszy.
          Dziwia mnie Wasze ciagle negatywne komentarze, czyzbym tylko ja miala szczescie do milych ludzi?
          A jesli chodzi o pracownikow ochrony, to tez przynajmniej do tej pory nie spotkalam sie z nieprzyjemna sytuacja.
          Wyznaje zasade, ze warto sie do ludzi usmiechac i z gory nie zakladac negatywnych rzeczy na temat drugiej osoby...
          • Gość: . Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 23:56
            Poziom jest żenujący, no, ale skoro został zatrudniony młodszy z braci ostrowskich to nie ma się czemu dziwic.
            Starszy też nie jest lepszy, dno totalne
            • Gość: hehe Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 20:43
              a ty nie jesteś leszpszy z takim komentarzem:D hehe
    • Gość: walawalder Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 03:56
      Wiele jest sklepów mediaexpert ale ten w Ciechu pod względem obsługi wygląda najgorzej spośród tych wszystkich jakie znam. Ktoś zrobił tam nieustające Święto Lasu.
    • Gość: PRZYKROMI Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 04:31
      za te wyjące bramki nawt nikt nie przeprosi klijenci są traktowani jak potencjalni ZŁODZIEJE
      • Gość: hehe Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 20:45
        hmmm to ciekawy jestem kto jest złodziejem naprawde?? POTENCJALNY KLIENTA!!!
    • Gość: oki Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 06:21
      Ciągle narzekacie i chodzicie tam. Po co ????? Dla paru groszy mniej. Chamska i prostacka obsługa to niech sklep stoi bez klientów i niech sobie odpoczywają. Zobaczymy jak długo. Nie długo zaczną nas prosić żebyśmy tam przyśli na zakupy. Ja już tam nie chodzę od pół roku.
      • Gość: Alusia Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 08:58
        Ile klientów tyle opinii...
        • Gość: mjbvbv Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 09:36
          W tym sklepie już 3 razy mnie to spotkało! Po wyjściu z kasy bramki zaczeły piszczeć, a ochroniaż kazał mi iść do kierownika:( mimo że za wszystko zapłaciłem. Gdy sprawa się wyjaśniła nie usłyszałem nawet słowa "przepraszam".
          Dlatego zaczełem robić zakupy na Zielonej ścieżce i muszę przyznać że to o WIELE LEPRZY SKLEP!
          • Gość: ? Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 12:45
            tfuj fykładofca z jenzyka polzkjego byłby z cjebje dómny
            • Gość: klient Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 14:05
              obsługa to amatorzy nieznający sie na niczym kupilismy agd w domu po rozpakowaniu co innego w pudle po powrocie do sklepu dostalismy właściwy towar ale 100 zł drozszy bo ktos pomylił ceny heeeeeeeeee strata paru godzin zenadaaaaaaaa w innym sklepie miła obsługa i jeszcze taniej niz w mediahłamie pozatrudniają ludzi niemajacych pojecia o towarze i tak sie motaja po sklepje jak psy bezpańskie nikt nic niewie amatorszczyzna
        • Gość: hehe Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 20:45
          zgadzam sie:)
      • Gość: kupujący Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 16:41
        uuuuuuła ale arogancja
      • Gość: kupujący Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 16:43
        uuuuuuła ale aroggancja
      • Gość: mieszkaniec ula Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 17:00
        Ja na przykład chciałbym mieć kawałek Warszawy czy Olsztyna albo nawet Siedlec czy Mławy w Ciechanowie. Dlatego tam bywam ale OBSŁUGA DO WYMIANY BEZWZGLĘDNIE I NATYCHMIAST.
        • Gość: medianie expert Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 04:19
          jasne wszyscy won a nie tylko na premie od ratalki liczą !!! i flirtują nikczemne mężatki !! do kościoła poganie by poszli a nie w niedziele handlują !!!
    • Gość: stojący obok Święto Lasu w sklepie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 16:56
      Wielu takich mówiło, że oni są jedyni, że do nich klienci muszą przyjść nawet na kolanach, bo nie będą mieli gdzie, bo nie będzie im się chciało jechać do sąsiedniego miasta lub na inną ulicę. I co? Klient znajdzie towar, ale czy przeżuwacze gum znajdą nową robotę?
    • Gość: Jola Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 00:25
      może ktoś zareaguje, bo z jednej stroby chciałoby się robić zakupy a z drugiej strony obsługa odstrasza
    • Gość: włodek szkopek Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 07:03
      TO FAKT KTOŚ TAM MOCNO ROZPUŚCIŁ TOWARZYSTWO A TRZYMA ICH TYLKOTO ŻE SĄ PRAKTYCZNIE MONOPOLISTAMI NA SŁABYM CIECHANOWSKIM RYNKU
      • Gość: pff Re: Media tak ale Expert? IP: *.cnow.pl 28.12.10, 17:22
        Co do obsługi, to najbardziej, najdokładniej tłumaczą na dziale RTV-komputery oraz AGD. Na innych nie miałem przyjemność konwersować na temat produktów. Ogólnie sklep ok. Nie wiem jak jest gdzie indziej w Ciechanowie.
        • Gość: *** Re: Media tak ale Expert? IP: *.cnow.pl 28.12.10, 19:17
          Nie mediaexpert tylko oszustexpert,sprzedali mi żelazko bez spryskiwacza z przodu,a jak im odniosłem oczywiście dali mi nowe ale pani taka ruda udawała że tego nie zauważyła,no i oczywiście to uszkodzone postawiła z powrotem na półkę - może następny jeleńklient kupi i nie odniesie!!!!!! NIGDY NIE BĘDĘ ROBIŁ ZAKUPÓW W MEDIAEXPERT-CENY CHOLERNIE WYSOKIE!!!!! Sprzęt AGD najtańszy jest u panów w "blaszaku" - to są fachowcy którzy nie robią łaski klientowi.
          • Gość: Tomek Zdyb Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 21:12
            Ceny nie są takie złe. Gorsza sprawa z obsługą. Nie myślę o ludziach doradzających tylko o kasach. Sam też ciężko zasuwam na życie, ale szanuję ludzi, którzy kupują w Firmie mojego Szefa. A w Mediaekspercie chyba niektórzy zapominają, że jeśli nie będą uprzejmi to kupujący odejdą do innych sklepów.
            • Gość: ... Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 23:36
              To się ubawiłem czytając te wasze wypociny! Potraficie poprawić humor! Pozdrawiam Wszystkich = Pracownik Mediaexpert;)
              • Gość: ... Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 23:41
                Dodam jeszcze, że sklep to nie spacerniak. Jeśli klient jest poważnie zainteresowanym kupnem to też "konkretnie" z nim rozmawiamy. ZAWRACACZOM DUPY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!;*
                • Gość: >>> Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 23:56
                  Śmieszny jesteś, idę do kasy i nie jestem zawracaczem twojej jaśnie dupy, a tam pustka.
                  Przeżuwaczka z łaską wywleka tyłek zza lady informacji i z pretensją przyjmuje pieniądze.
                  To ja jej powiedziałam "dzieńdobry", dziękuję i do widzenia. Usłyszałam pstryknięcie balona w jamochłonie... Nędza ten sklep jak afrykańska wioska...
                • Gość: zawracacz pupy Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 06:11
                  Widzę że panie ze sklepu czują się niesamowicie mocno. Jak za komuny. Dla jednych sklep to "spacerniak" (co za idiotyczne słowo) i nic obsłudze do tego. Inni zostawiają u Was duże pieniądze. Ale i jedni i drudzy "zawracacze" (cóż to za słowo?) są traktowani tak, że czasami wychodzą z poczuciem niesmaku. I to jest problem dla Właścicieli. Dokąd macie jako taki monopol możecie Paniom pozwalać na takie podejście do klienta ale może niedługo wejdzie do ciechanowa prawdziwy PROFESJONALISTA i niestety trzeba się będzie pakować w kartony od telewizorów.
                  • Gość: lol Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 19:42
                    prawda jest taka ze sklep zarabia tylko na pensje pracowników i opłaty za powierzanie (i to nie małą powierzchnie)

swojego czasu kiedy myślałem ze będzie to coś na jakimś poziomie złożyłem nawet cv o prace, menadżerka wymagała nie wiadomo czego... i przyjęła kogoś bez kompletnej wiedzy... widać to teraz kiedy pracownik siedzi na zapleczu czy urządza pogaduchy z kolegami.
                    pani menadżer nie potrafi utrzymać porządku i dyscypliny u pracowników, wszyscy krzątają się jak im się to podoba

sklep to totalne dno ;/
                    • Gość: Zawracacz D.U.P.Y Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 22:10
                      Byłem tam dzisiaj, chciałem zadać kilka pytań, całą salę na dole obsługiwała jedna dziewczyna... Nie doczekałem się pomocy i poszedłem, pojadę sobie po nowym roku do stolnicy i tam kupię, pewnie jeszcze mi na obiad kasy zostanie.
                      • Gość: Ania Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 12:29
                        Ja byłam chyba dzień przed wigilią po drukarkę i pan na stoisku był miły, doradził i cały czas się uśmiechał. Pełna kultura :)
                        Niestety panie na kasie.. tragedia. Pogaduszki, uśmieszki, ale pracą nie ma kto się zająć. Kolejka i bardzo nieprzyjemne, chamskie i prostackie odzywki.
                        Proponuję zmienić kadrę, bo jest na takie stanowisko naprawdę dużo chętnych, którzy poszanowaliby pracę :)
                        • Gość: hahahahahahahahaha Re: Media tak ale Expert? IP: 192.168.* / 10.15.0.* 01.01.11, 14:24
                          Czyżby Pani A.. chciała znaleźć sobie pracę na kasie w Mediaexpert ? ha ha ha ha....beka...

Nie oceniam tych ludzi bo nie mam o nich pojęcia, nie jestem też Bogiem żeby kogoś oceniać po 2 min. mogę tylko wyrazić swoją opinię i jak mi się coś nie podoba to idę i o tym mówię na miejscu.
                          Nie jestem tchórzem. Robiłem tam kilka razy zakupy, i jak czytam co niektóre wypowiedzi to zastanawiam się czy ktoś was tam skrzywdził ...hahahaha
                          Pozdrowienia dla mocnych w gębie przez neta.
                  • Gość: Amelia:) Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 13:47
                    Faktycznie ze stwierdzeniem ZAWRACACZE ktoś przesadził!!! ...ale moim zdaniem uśmiech za uśmiech:) ...wiele razy juz robiłam tam zakupy i nie mam pojecia dlaczego piszecie takie komentarze???? ...kupuje tam i nadal będę! ...drodzy klienci jeśli wchodzicie do sklepu odreagowac na sprzedawcy swoje stresy to nie dziwcie się że i oni nie są uprzejmi i zadowoleni że zaszczyciliście ich swoją obecnością!!! ...wszyscy jestesmy ludżmi i każdemu zdaża się mieć gorszy dzień:) ...może uśmiech na początek i jestem pewna że wyjdziecie zadowoleni i profesjonalnie obsłużeni:) ...pozdrawiam wszystkim miłych i uprzejmych klientów Media:) ...a pozostałym życzą więcej samokrytyki i wyrozumiałości w Nowym Roku!!!
    • Gość: on-i2 Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 20:02
      Może w nowym roku Panie się ockną i wezmą za robote?
      • Gość: Były pracownik Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 18:36
        Z nowym rokiem idzie nowe do ciechanowskiego media experta - zmiana dyrektora. Są ogłoszenia w portalach dla poszukujących pracy. Ktoś chętny? ;)
        • Gość: pjac Re: Media tak ale Expert? IP: 212.160.172.* 11.01.11, 18:37
          A ty pajacyku na co czekasz ?
          • Gość: Były pracownik Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 20:50
            > A ty pajacyku na co czekasz ?

A ty co sie czepiasz? Masz cos wspolnego z byla juz chyba pania dyrektor? A moze to ty we wlasnej osobie co, ze mnie atakujesz?
            • Gość: vistawron Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 21:08
              A ja slyszalem że robia porządek i zmieniają Dyrektora Salonu (a raczej Dyrektorkę) może ktoś inny poczyni tam jakieś zmiany...
              • Gość: hehe Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 11.01.11, 21:40
                Nie tylko dyrektora zmieniają. Obsługę też. buhahah
                • Gość: haha Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 00:48
                  Ostatnio byłem na zakupach to nie widziałem żeby obsługe zmieniali.... ciągle są te same twarze... i nie ukrywam że nadal miło mnie obsługują:)
                  • Gość: była dyrektor Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 04:27
                    miło że muszę opuścic ten las pełen rozpusty pa pa ale idę do lasu nie dla idiotów ...
                    • Gość: klient2 Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 07:32
                      Tak się to musiało skończyć. Klient jeśli chce oglądać czarne stringi idzie do sklepu z odzieżą. W sklepie RTV/AGD oczekuje czegoś innego. Kucające dziewczyny epatujące majtkami jednych kręcą ale dla innych są żałosne. Ale najgorsza była totalna olewka klienta przez panie przy kasach. Dobrze że szef się zmienia jeśli to prawda.
                      • Gość: lion Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 21:53
                        Ja widziałem ofertę pracy ale tylko na Dyr Salonu wiec może tylko ta osoba idzie w odstawke. Mój znajomy złożył dokumenty, zajmuje sie podobnym sklepem w legionowie i powiedzial że tu naprawde brakuje ludzi z kwalifikacjami na takie stanowisko, zatrudniaja byle kogo a później tak to wygląda...
                        • Gość: stefan Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 22:49
                          po pierwsze załóż okulary a po drugie twój znajomy musi być zajebisty jak musi dopierdzielać do legionowa
                          • Gość: lion Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 16:59
                            Stefan czy naprawdę uważasz że jak się pisze na forum ciechanowa to trzeba mieć tylko tu znajomych- potwornie ograniczony jesteś, więc wytłumaczę- znajomy mieszka obecnie w Legionowie a rodzine ma w ciechanowie i tu szuka pracy aby się przenieść. Nie wiem natomiast czy jest zdolny - pięknie gra na gitarze jeśli interesują cię jego zdolności:P Pozatym chyba wiesz że zlożenie aplikacji na stanowisko nie jest jednoznaczne z jego objęciem. A sklep prowadzi raczej dobrze skoro chcą go zatrzymać ale nie znam dokładnie jego sytuacji i osiągnięć w firmie. Dziękuję za porade w sprawie okularów ale wolę soczewki.Pozdrawiam:D
    • rafal1757 Re: Media tak ale Expert? 12.01.11, 23:01
      moja mamcia zamowiła lodówkę, miał być dowóz do domu- w pierwszym terminie zapodzaiły im sie dokumenty i nie dowieźli, w drugim terminie spoznili sie o godzine
      • Gość: hhhhhhhh Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 08:29
        to naprawdę spotkała cię tragedia. Warta pisania na forum
    • rozkurwikaptur Re: Media tak ale Expert? 13.01.11, 20:51
      Jak by nie było
      święto lasu się skończyło.
      Może poważni klienci nie będą już pogardliwie pouczani przez panienki żujące gumę i exponujące stringi?
      • Gość: klient Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 21:12
        trzeba było skupić się na towarze,który chciałeś kupić, a nie dziewczynom w garderobę i to jeszcze osobistą zaglądasz, a potem roztrząsasz to na forum. następnym razem osobiście poproś taką Panią żeby poprawiła wystające stringi,gdyż czujesz się "zniesmaczony":(w ten sposób sam rozwiążesz ten gnębiący cię problem.
        • Gość: kupowaczka Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 17:24
          nie broń przegranej sprawy. tam paniom nie trzeba było nigdzie zaglądać bo aż biły stringami po oczach. ale nie o majtochy tu idzie tylko o całkowity brak szacunku dla klienta i olewactwo.
          • Gość: klient Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 19:31
            konkurencja się stara :-) na forum mediaexpert non stop :-)
            • Gość: ula Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 20:43
              No może i konkurencja, ale bądź obiektywny, jeśli choć raz tam byłeś to chyba wiesz że poziom sklepu pozostawia wiele do życzenia...
            • Gość: ten od lodówki Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 12:16
              A może nie konkurencja tylko na prawdę wkur...... klienci którzy już mieli dość traktowania jak za komuny. Nie zapomnę jak kupowałem lodówkę a panienki na głos komentowały sprawy sklepu i innych pracowników. Przez 20 min. dowiedziałem się tyle jakbym tam pracował parę lat. A mnie traktowały jakbym był niewidzialny.
              • Gość: tylko Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 15:28
                Ja dziś spędziłem urocze pół godziny poszukując rzeczy z aktualnej gazetki. Nie znalazłem więc poprosilem o pomoc i okazało sie że nikt z obsługi nie wie że takowe rzeczy w gazetce są. Jak pytałem patrzyli na mnie zdziwieni i mówili że przecież takich promocji nie ma. No ludzie żenada to malo powiedzine... Pozatym przy kuchniach też słyszalemm jak od suchelców jakąś kierowniczke wyzywali...Naprawde WSTYD!!!
                • Gość: rebelia Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 16:35
                  a wie ktoś coś o kajdankach??
                  • Gość: media- cop Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 20:31
                    To takie ekskluzywne bransoletki
                    • Gość: laura Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 20:50
                      To te ekskluzywne bransoletki założyli podobno jednej z pracownic tegoż sklepu.
                      • Gość: expert Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 21:01
                        A trzy inne pracownice-koleżanki podobno przyniosły zwolnienia lekarskie? Chyba te odstawione na bocznice?
                        • Gość: romekbyszcz Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 18:00
                          Bo kraść to trzeba umieć:)
                          • Gość: Prawnik Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 16:31
                            do pana/pani informacji informuję że zostaje wystosowane pismo do administratora forum o udostępnienie pełnego nr. IP oraz o skierowanie zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa z art.212 kk do Prokuratury Rejonowej w Ciechanowie.Informuję jednocześnie że dalsze podawanie nieprawdziwych informacji na forum publicznym przez kogokolwiek będą dowodami w sprawie.
                            • Gość: etc Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 17:11
                              Panie Prawniku Cały Ciechanów o tym przecież gada, teraz to już mówią że trzy osoby zamknęli. Najlepiej to ukarać tych co obmawiają z imienia i nazwiska bo nieraz w Mrówce słyszałem i to co tu piszą to pryszcz. Ludzie siedzą przed kompem i się nudzą to szukają informacji przeważnie nie ze swojego ip:) Tak jak ja, ale jesteśmy ciekawscy:)
                            • Gość: ja Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 10:19
                              Chciałbym powiedzieć że brałem udział w tej dyskusji zupełnie niepotrzebnie i chciałbym przeprosić wszystkie osoby które przez moje kłapanie jezorem poczuły się urażone. Nie było moim zamiarem skrzywdzenie kogokolwiek ale niestety za dużo napisałem i mogę tym skrzywdzić wiele osób. Dlatego przepraszam bardzo i proszę o skasowanie tego wątku bądź wypowiedzi które obrażają innych. Niestety czasem tak jest że się człowiek nie zastanowi i a coś palnie... PRZEPRASZAM BYŁYCH I OBECNYCH PRACOWNIKÓW TEGO SKLEPU!!!
            • Gość: janusz8trelak Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 19:50
              Czlowieku tu akurat konkurencja chyba nie musi działać. Fakt że ceny na sprzęty mają dobre ale to co się tam dzialo ostatnio to niezla afera. I nie mówię tu o pannach w stringach na wierzchu lub fatalnej obsłudze (chociaż to prawda) ale o tym że pare osób musialo się zmyć a i toczy sie postępowanie w sprawie machlojek. Ech ludzie są łapczywi...
              • Gość: Spawn Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 20:50
                Do faktu że ceny na sprzęty mają dobre niestety nie mogę się z tobą zgodzić, jest to według mnie najdroższy sklep w Ciechanowie ze sprzętem AGD bo już RTV nie porównywałem bo mi ręce opadły. Tylko i wyłącznie towary z gazetek są w dobrych cenach ale najczęściej są to towary widmo a już nie wspomnę o ich super promocjach bez Vatu i 50% taniej na drugi artykuł bo to jest już istne walenie za przeproszeniem w h.... ale to już znamy nie od dziś. Co do faktu machlojek to nic nie słyszałem, mam nadzieje że wszystkie osoby odpowiedzialne za tą sprawę zostaną ukarane i wszystkie straty poniesione przez firmę zostaną zwrócone.
                • Gość: skrucz Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 21:12
                  Już niedługo w Ciechanowie otwiera się EURO RTV AGD wiec windowanie cen nie będzie najlepszym rozwiązaniem
                  • Gość: Spawn Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 21:49
                    Jestem ciekaw gdzie jeżeli możesz uchylić rąbka tajemnicy bo już o tym euro słyszałem rok temu
                    że miał być obok kauflanda i cisza. A co do euro rtv agd to też nie jest tani sklep ze sprzętem, widziałeś ich kiedykolwiek gazetki promocyjne ??(nic specjalnego) euro rtv agd jest to ewidentnie sklep do dużych miast a masz wiele tańszych sklepów w Ciechanowie tylko tego nie dostrzegasz. Przejedź się po Warszawie, Płocku, po Media marktach, euro, saturnach, electro wordach to gwarantuję CI że w podskokach wrócisz do Ciechanowa. Niestety te tanie sklepy kuleją pod względem ilości asortymentu. Nie dajcie się zwieść tak popularnym rozreklamowanymi firmom. Pozdrawiam
                    • Gość: gość Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 16:39
                      A mi wydaję się że tam w media to ktoś specjalnie przez zazdrość podłożył komuś świnię ???? Wiecie te bajki o kajdankach i kradzieży to tylko jakieś historie wyssane z palca !! Znam jedną z tych dziewczyn i rozmawiałem z nią ona twierdzi że to jakaś nagonka na nie i skutek życzliwości pewnych ludzi. Wiecie jacy potrafią być Polacy :) czasami niektórzy komuś podłożą świnię by uzyskać jakieś profity dla siebie. Ja jej wierze !! a każdy niech wysunie wnioski sam. ale nie opierając się na forum !!! O którego jakość wpisów już opisywano nie na jednym wątku.

Pozdrawiam wszystkich :)
                      • Gość: kumpelka Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 17:25
                        O matko to już nic nie można powiedzieć, napisać... Świat jest taki zły więc nie powiem że potwierdzam że o aferze słyszałam to samo co wyczytałam. Najgorsze jest to że byle baran coś zrobi, inny napisze a jeszcze inny oberwie. Przecież to nie jest metropolia żeby było cicho, ludzie to Ciechanów i na forum przeczytasz to co usłyszysz w sklepie i na przystanku. A moderator czemu wątku nie skasował? Sama szukam często plotek i zaraz mnie będziecie szukać?
                        • Gość: endriu Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 18:59
                          Tak zgadzam się ze forum jest po to by pisać ale czasami należy się zastanowić co się pisze. Mimo tego że na tym forum nie wymaga się loginu to nie znaczy że jak napisze że mogę pisać co mi ślina na język przyniesie. Jestem często na tym pseudo forum i co widać ?? Tylko jak każdy na drugiego pisze brednie !! Nie wierzysz wystarczy że otworzysz przypadkowo 5 postów i dowiesz się kto z kim i jak !!!! :)

Dlatego ja popieram to żeby ten kto poczuł się urażony nieprawdziwymi oszczerstwami jakiegoś debila co się nudzi w domu!!został P\pociągnięty do odpowiedzialności karnej...:)
                          Niech każdy pomyśli co i na kogo pisze może tylko takie kroki oczyszczą trochę z " troli " te forum. Bo niewiadomo kiedy napiszą o tobie :))))) !!!
                          • Gość: chemik Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 19:03
                            Tak tak !!! gnać te szmaty co ciągle brednie piszą !!! Jestem ZA !!!!! Kurde czasem jakie brednie piszą to SZOK !!! Ale to temat na kolejny Post !!! Ale czy moderator to przemyśli ??????
                            • Gość: anetka :) Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 19:13
                              Hej ja też coś słyszałam że tam odeszło kilka osób ale słyszałam że podobno ktoś celowo to zrobił że namawiały jakieś dziewczyny żeby zeznawały na nie korzyść kierownictwa!! Kurde jak patrzę na te wielkie komercyjne firmy i na to jak traktują tam pracowników to myślę że może tam coś być na rzeczy. Podobno te dziewczyny będą dochodziły swoich praw na drodze sądowej??. Może i słusznie bo jak wszyscy będziemy milczeli to ci dorobkiewicze wycisną z nas wszystkie pieniądze.
                              • Gość: pff Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 19:22
                                dziewczynko co ty za brednie wypisujesz...
                                zle w durzych firmach, ty chyba nie wiesz o czym mowisz.

Umowa na kwote jaka zarabiasz, pelne skladki, do tego fundusz pracowniczy, urlop ktory ci sie nalezy!!!!
                                u prywaciarza o takich rzeczach mozesz pomarzyc wiec pomysl zanim glupote napiszesz.

Juz nie wspomne o wogole wielkich firmach gdzie sa zwiazki zawodowe, to juz wogole pracownicy wyzej sra.. jak kierownictwo....
                                • Gość: papas Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 21:33
                                  Błędziażu najpierw wypożycz słownik z języka polskiego zanim coś napiszesz
                              • Gość: ja Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 20:37
                                No i znowu w gazetce towar mają a nic o tym nie wiedzą i weź tu się nie wkurzaj....
                                • Gość: haha Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 20:54
                                  Najlepsze było jak sie pytałem pani czym sie rozni odkurzacz od drugiego oczywiscie innej firmy pani mi odpowiedziała ze ....kolorem brawo dla tej pani
                                  • Gość: szary robol Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 06:07
                                    Ja też odnoszę wrażenie, że kompetencje nie były tam czynnikiem decydującym przy zatrudnianiu pań.
                                    • Gość: gizmo Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 09:15
                                      Byłem wczoraj i lala w czarnych długich włoskach " zupełnie bez figury " nie wiedziała nic o ratach. Chciałem na kredyt kupić kilka rzeczy a ona motała się nie dość że chyba nie znała się na obsłudze programu w którym wpisywała wszystko !!, to jeszcze na pytania zadawane prze zemnie no wiecie związanych z odsetkami i kredytem nie umiała odpowiedzieć. Wydaje mi się że była bardziej zainteresowana kolegą z pracy z tych lodówek niż sprzedażą mi produktu! To Żałosne!!!!!. Może taka jest polityka firmy ?????? Należało by pewnie zapytać kogoś wyżej

Na przyszłość wolał bym być lepiej obsłużony !!! Ale to pewnie nie tylko moje zdanie ???
                                      • Gość: ? Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 20.01.11, 09:48
                                        żałosne
                                        • Gość: Renia Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 09:56
                                          Ja też zgadzam się z tym wątkiem też uważam że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w czasie pracy a przynajmniej w czasie obsługi klientów !!! Ja rozumiem że ktoś się zakochał w kimś z pracy ale niech miłość wyznaje po godzinach :) Ja zwróciła bym chyba uwagę takiej panience i wyszła olewając dalsze zakupy !!! Tak raczej na pewno !
                                          • Gość: co do tego.... Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 20.01.11, 12:33
                                            i jak już kilka razy ktoś tu poruszał temat ....Panie na dziale obsługi klienta/w punkcie ratalnym ...nie potrafią udzielić informacji na temat kredytu,ubezpieczenia itp ://
                                            • Gość: iga Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:49
                                              To że nie wiedza nic to pryszcz !!!! Choć były takie dwie blondynki które radziły sobie i to nieźle ale nie widziałam ich tam ostatnio!! Najbardziej irytują mnie miny łaski jak mają podejść na kasę. Tym damom wydaje się że ja powinnam prosić żeby one łaskawie mnie obsłużyły!!!!
                                              Raty dla tych lalek co tylko latają po sklepie za chłopakami to rzecz zupełnie nie zrozumiała. A do tego tak naciągają klientów że głowa mała wystarczy że mają przed sobą starszą panią lub kogoś kto niema pojęcia o kredycie i co ??? na pewno taniego kredytu nie dostana.
                                              • Gość: co do tego.... Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 20.01.11, 14:40
                                                a co na to kierownictwo ...??Niech wejdzie na forum i sobie poczyta ....
                                                • Gość: naczelnik-dyrektor Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:30
                                                  To wina kierownictwa. Lachony z natury są leniwe i plociuchy. A szef powinien wiedzieć, że świat lubi ład, a du....pa lubi bat! Wystarczy postać chwilę przy kasie albo punkcie obsługi jak są dwie panieny w żółtym i dowiadujemy się wszystkiego o sklepie i układach w nim panujących. Mimowolnie, chyba że ktoś ma stopery w uszach.
                                                  • Gość: raz dwa trzy... Re: Media tak ale Expert? IP: *.centertel.pl 20.01.11, 23:39
                                                    naczelnik-dyrketor chyba kołchozu. w domu pewnie żona zarządza i latasz na pstrykniecie, a na forum zgrywasz wirache. tylko nie pisze, ze nie masz zony, bo pewnie wtedy u mamusie mieszkasz, bo masz dwie lewe do rpacy...
                                                  • Gość: naczelnik-dyrektor Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 07:20
                                                    Bądź dziś o 21.00 przy wejściu do galerii. Jak się odważysz ujawnić na hasło raz-dwa-trzy to zobaczymy kto jest wiracha a kto lata na pstryknięcie, żałosny patafianie. Nie mówię hasta la vista bo taki nędzny forumowy pisarz wypocin zawsze jest podszyty tchórzem i będzie się dziś trzymał parę mil od mrówki.
    • Gość: gość niedzielny:) Re: Media tak ale Expert? IP: *.centertel.pl 20.01.11, 23:35
      o jesooo, ludzie! co Wy wszyscy tacy niezadowoleni, niech kazdy popatrzy na siebie i zada sobie pytanie, czy w pracy nie odzywa sie do kumpla czy kolesianki? nie dobrze, ze plota przy klientach, ale z drugie strony niedobrze i to swiadczy o nas, ze piszemy ciagle ten watek i inne typu zła obsluga i wogole wszystko w ciechanowie jest najgorsze, nie znam tam sytuacji, ale skoro cos tam sie pozmienialo i sa wakaty to niech mądrale z tego forum ida i pokaza nam, a prxede wszystkim sobie jak beda wspoaniale obslugiwac klientow, sie usmeichac i znac na wszystkim. niechaj ten, kotry pierwszy krytykuje idze tam do pracy..zobaczymy !!!!! bylem w mediaekspert raz czy dwa, normlanie jak to w sklepie, jeden obsluguje lepiej drugi gorzej, ale gdzies tam mozna złapać tych sprzedawcow, bylem tez w mediamarkcie w wawie - koles z kolesiem stali i patrzyli na kolezanke jak ledwo co ciagnela karton duzy z czymś i mieli ubaw!!! a w ciechu u partnerze jak chcialem kiedys zeby wlaczyli mi tv i podlaczyli kino jeszcze przed ekspertem zanim byl, to gosc powiedzial, ze to nie disco i musze uwierzyc na slowo, ze dobrze gra, widizalem go do dizsiaj pracuje, przechodzilem niedawno i wychodzil z pracy. to tyle, z mojej strony, bardziej o forum niz o wątku "cudze chwalicie, swego nie znacie"
      • Gość: Zadowolona Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 02:05
        Jestem częstym klientem media i czytając te wasze "wypociny" zaczynam się zastanawiać czy rozmawiamy o tym samym sklepie(?!?).
        Ostatnimi czasy potrzebowałam sprzęt agd pod zabudowę kuchenną. Na dziale nikogo nie musiałam szukać, po chwili rozglądania się podszedł do mnie Pan o imieniu Cezary i zaproponował swoją pomoc;) Po przedstawieniu swoich oczekiwań co do sprzętu Pan Cezary zaczął mi o wszystkim dokładnie i rzeczowo opowiadać. Informacje jakie uzyskałam były bardzo klarowne, zostało mi przedstawione bardzo dużo sprzętu i dokładnie porównane co z czym. Co ważne podczas prezentacji Pan Cezary ciągle zadawał mi pytania i pozwolił "uczestniczyć w rozmowie", co bardzo mi się podobało, gdyż w innych sklepach spotkałam się z "suchym klepaniem" wyuczonej regułki przez sprzedawcę. Po wstępnym ustaleniu jaki sprzęt mam kupić zapytałam o cenę. Chłopak odpowiedział że o tym będziemy rozmawiali na końcu, ale postara się zrobić tak żeby obie strony były zadowolone. W między czasie wspomniałam też o expresie do kawy, tu z kolei Pan Czarek żartobliwie powiedział, że lepiej będzie jak na temat expresów poopowiada mi koleżanka bo on może tylko głupot nagadać:) A więc udaliśmy się na drugą stronę sklepu. Podeszła do nas bardzo miła i sympatyczna Pani (nie pamiętam dokładnie imienia, ale Pan z agd zwrócił się do niej - Kasiu;)), która też bardzo ciekawie o wszystkim opowiedziała. No i przyszła pora na podsumowanie tego wszystkiego. W skrócie powiem, że upust jaki udało mi się wynegocjować był zadowalający i ostatecznie "dogadaliśmy się".
        Wracając do tego braku profesjonalizmu o którym Wszyscy piszecie jestem zmuszona się z tym nie zgodzić! Prezenterzy na których trafiłam naprawdę znali się na rzeczy, i w dodatku potrafili tą wiedzę jasno przedstawić klientowi.
        Chwalicie z kolei sklepy konkurencji z Warszawy itd. Otóż bardzo często bywam w saturnach i media marktach i tam znaleźć kogoś "ogarniętego" z obsługi to jakaś makabra. Także po raz kolejny się nie zgadzamy.
        Pozdrawiam
        • Gość: -v--v- Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 07:09
          Zauważ tylko że powodem niezadowolenia piszących nie jest cały personela ale najczęściej panie z punktu obsługi, które robią łaskę że podejdą do kasy, że czynna jest tylko jedna kasa nawet jeśli są wielkie kolejki jak w wigilię, że na jakiekolwiek uwagi co do powyższego są opryskliwe i aroganckie oraz że dyskutują o sprawach sklepu i niewybrednie obgadują koleżanki przy klientach. Reszta na prawdę nie jest taka zła.
          • Gość: yeti Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 14:14
            Do "zadowolonej" albo raczej zadowolonego!!!
            Człowieku zastanów się co ty za bzdury piszesz to że jesteś pracownikiem tego media-burdelu to logiczne. Wystarczy ja przeczytam TWOJE wypociny na temat pana Czarka. może to ty jesteś tą laską co podrywa wszystkich z pracy a o której tu czytałem ????????. Jak masz takie bzdury pisać to zachowaj je lepiej dla siebie !!!!!!
            A co do obsługi klientów to zapoznaj się z poprzednimi postami a dowiesz się jak ona wygląda!!!
            Na pewno są tam ludzi którzy z pseudo sprzedawcami nie maja nic do czynienia ale jeśli chodzi o ten punkt kredytowy i niektórych z tych pralek to oprócz ściemy i bajerki z laskami nic więcej do sklepu nie wnoszą .

• Gość: aga Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 14:20
              tak tak ta zadowolona to wygląda na pracownika media !! jakie ona głupoty tam wypisuję zero szacunku dla forumowiczów.
              • Gość: MOABA Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:09
                ...a Ty jesteś napewno rozgoryczonym bezrobotnym który na szczęście nie został pracownikiem tej FIRMY:((( ...CÓŻ ZA SZKODA:) ...zajmij się poszukiwaniem pracy albo skupieniem się na tej którą już wykonujesz (w co wątpię!) ...o tej porze pisać mało inteligente komentarze może tylko kiepski pracownik albo nieudolny bezrobotny!!!) POZDRAWIAM:)
                • Gość: DoMOABA Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:27
                  A ty co kretynie robisz jak nie piszesz komentarzy???
                  co za idiota(ka) ?????????? :)))))

na bank pracownik tak i pewnie z tego dziwnego punktu "G" hi hi
                  • Gość: MOABA Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:43
                    ...Twój poziom intelektualny pozostawia wiele do życzenia!!! ...pewnie trafiłam w sedno problemu i zabolało:) ...jaka szkoda:p ...z mojej strony wspólczuję Twojemu szefowi (jeśli taki wogóle jest?) lub życzę "owocnego" poszukiwania pracy:) ...w kamieniołomie:) DO WIDZENIA:)
                    • Gość: DoMOABA Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:48
                      Kochana żeby mój poziom intelektualny zniżył się do twojego musiał bym przestać podcierać się po załatwieniu i pić wodę z kibla. A tego mała nikt nie robi lepiej od ciebie !!

Zabolał ????? na pewno nie prawda nie boli :))))))))))))))))))))
                      • Gość: MOABA Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:54
                        ...TYLKO CI SIĘ TAK WYDAJĘ NEANDERTALCZYKU:) ...i żyj w tej nieświadomości dalej!!! ...jak dorośniesz i nabierzesz choc odrobiny kultury osobistej daj znać:) ...tylko wcześniej zejdż z drzewa!!!
                        Żegnam!!!
                        • Gość: DoMOABA Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 16:52
                          Tak zejdę i zobaczę jak klęczysz z pe**em w ustach. Wisz co ?? powiem ci że następnym razem jak będę się załatwiał to to odleję się na deskę żebyś mogła sobie futro umyć !!!. Bo czuję ze twoja irytacja bierze się z braku higieny !!!
                          Ciekawe jaka ty jesteś ??? piszesz gó...aro o inteligencji a tak naprawdę nawet nie wiesz co to jest !!! założę się że jak o tym mówisz masz na myśli swoje paznokcie lub swój głupi wyraz twarzy :))))
                          Lepiej przyznaj się że pracujesz w media i boli cię jak czarusia obrażają :)))))
        • Gość: Do zadowolonej Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 21.01.11, 15:05
          hahaha a Pan Cezary na randkę zaprosił ?
          • Gość: ufo Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:23
            albo to pan cezary pisze !!! jakie BARANY
            • Gość: natonio Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:34
              Ja chyba napiszę do zarządu tej spółki że proszę o zmianę nazwy "Punktu Obsługi Klienta" w skrócie POK

P- unkt ( bo miejsce które gdzieś musi przecież być )
              O- obserwacyjno ( bo laski tylko wypatrują facetów )
              K- komunikacyjny ( bo kiedy bym nie wszedł to zawsze jakieś ploteczki )

Taki mam pomysł chyba że macie lepsze to posłuchamy :)))))))))))))))))))))))
              • Gość: obserwator Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 19:23
                POK - Pracę Olewamy Konsekwentnie. Chyba wiernie oddaje atmosferę tego miejsca prawda?
            • Gość: naczytany Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 20:30
              Napewno napisał to on z jakaś lalunio w stringach, myślą że jak wymienią swoje imiona to ich szef pochwali PREMIA murowana! Za stringi nastepna a za te tłuste zady w ledżinsach. -żenada sklep,a na forum walka na słowa konkurencji i pracowników
              • Gość: asz Re: Media tak ale Expert? IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 21:01
                Czytam to i nie mogę się powstrzymać od komentarza

To oczywiste że wszyscy pracownicy ME mają swoich klientów w głębokim poważaniu... Nie spotkałem się z innymi opiniami ludzi.
                Dodatkowo kupując tam kiedyś produkt AGD Pani szczęśliwie powiedziała mi że ma on przedłużoną gwarancję na 4 lata. Co się okazało ubezpieczenie zostało mi wciśnięte i wliczone w cenę produktu.

Także życzę udanych zakupów.
                • Gość: hihi Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 00:09
                  chyba raczej odliczone jezeli nie potrafisz liczyć:) bo ja sie z czyms takim nie spotkałem, nie dosc że dostałem rabat to i przedłużoną gwarancje. Nie ukrywam że to był telewizor ale byłem zadowolony bo cene miałem taką jak z neta:D To o czym wy opowiadacie to mi sie jeszcze nie zdarzyło:/ Może poprostu zazdrościcie bo wy nie macie pracy hehe:D
                  • Gość: Mada Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 08.02.11, 12:05
                    Najlepszy jest ten ''BOSS'' z paroma brodami.HE,he.Ciągle napalony jak komin.
                    • Gość: Green Re: Media tak ale Expert? IP: *.dhl.com 08.02.11, 12:32
                      kolejna sytuacja na NIE dla ME, nie bede komentował co o tym sądze przedstawie tylko sytuację:

Znajomy był po pralkę, w dobrej cenie fajna praleczka, zamówił zarezerwował, chciał dać zaliczkę na co usłyszał od sprzedawcy że skoro umówili się na następny dzień na odbiór to on tylko zostawi kartkę że jest zarezerwowana ta pralka a zaliczka nie jest potrzebna. (karteczkę chyba nawet przykleił w obecności tego znajomego)

Następnego dnia gdy znajomy załatwił człowieka z samochodem żeby bezpiecznie można było przewieźć okazało się że własnie pralka innej osobie została sprzedana...
                      • Gość: aleks Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 19.02.11, 14:51
                        Czy zmieniło się coś po zmianie części personelu w tym sklepie?
                        • Gość: j23 Re: Media tak ale Expert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 19:15
                          Tej najbardziej lejącej na klientow blondyny z prostymi włosami nie zmienili.
                          • Gość: fit Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 20.02.11, 12:13
                            bez zmian...
                            • przegladbiznesowy.com Re: Media tak ale Expert? 21.02.11, 10:10
                              Nie wypowiadam się na temat obsługi , bo nie przytrafiło mi się z ich strony nic nieprzyjemnego, a kilka zakupów tam zrobiłem.

Jeśli prawdą są uwagi klientów o obsłudze w ME to znaczy, że młodzież nie szanuje pracy lub kierownictwo nie szanuje młodzieży
                              Mogę dodać, że można się z nimi w ME dogadać co do obniżki ceny na produkt. Fakt, że w zamian za obniżkę dodają wydłużenie gwarancji na kolejne lata co powinno być plusem.

Jak fama głosi te wszystkie płaskie telewizory mają krótkotrwałą żywotność co okaże się już za kilka lat :-)

Wysyłają również niezbyt nachalnie raz lub dwa razy w miesiącu smsa o swoich akcjach promocyjnych.
                              • Gość: wuwu Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 21.02.11, 12:35
                                To prawda z tymi esemesami-ale ja otrzymuję je częściej.Czasami mnie one denerwują. Zastanawia mnie fakt-----JAKIM CUDEM MAJĄ MÓJ NUMER TELEFONU.
                                • Gość: led Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 17.03.11, 20:09
                                  darmowa reklama
    • Gość: Pawełek Re: Media tak ale Expert? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 20:25
      Wejdźcie na link poniżej a wiele spraw stanie się dla Was jasnych
      www.nowenowe.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720
      • Gość: ela Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 06.05.11, 19:07
        eeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
        • Gość: sos Re: Media tak ale Expert? IP: 213.199.253.* 16.05.11, 13:20
          co się wczoraj tam wyczyniło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka