Gość: . IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 19:37 Gdzie w Ciechanowie znajdę punkt In Postu? I co sądzicie o jakosci ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wci Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 19:42 tytuł wątku i jego treść kwalifikuje go chyba do kosza. Nie reklamujemy, a jak już to inteligentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteres Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.tktelekom.pl 19.01.11, 21:17 a co to za poczta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 21:19 ładna taka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 22:06 Uważam ich za idiotów ponieważ roznoszą rachunki TP i ORANGE i zamiast wrzucać je do skrzynki wkładają w bramę i później tylko przychodzą ponaglenia i odsetki karne do zapłaty. Przez ciągle powtarzającą się tą sytuacją i kontakcie z ORANGE maja mi przysyłać POCZTĄ POLSKA ponieważ wiele rachunków do mnie nie dotarło. Jak zadzwoniłem to nich z moim problemem to mi powiedzieli, że ja powinienem się tym interesować czy przyszła faktura za telefon czy nie. Tylko co innego gdy ma się tych faktur kilka a nie kilka set. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 22:48 jak nie masz skrzynki to ci wkładają w brame a idjota to sam jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 10:18 No a ja mam skrzynke i trafiały do mnie rachunki obcych osób a z moim nawet nie wiem co sie stało.. Na szczeście teraz przychodzą Poczta Polska i jest wszystko miodzio.. Odpowiedz Link Zgłoś
kertoip27 Re: In Post - nowoczesna poczta 20.01.11, 14:29 nie myli sie ten kto nic nie robi Panie doskonały to po pierwsze po drugie gdybys wiedział jakie cieżkie to zajecie byc listonoszem w tej firmie to bys nie pisał takich uwag .zdarza sie kazdemu pomylic a zwlaszcza na poczatku pracy ale to nie znaczy ze zawsze tak bedzie. aha i jeszcze jedno jesli myslisz ze ktos z tej firmy ci prosto do drzwi przyniesie zwykły rachunek to sie grubo mylisz bo tylko polecone sa dostarczane w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:59 Oczywiście że mozna sie pomylić.. Ale jeśli moje rachunki dostaje ktos inny lub w ogóle dziwnym sposobem giną to mam prawo narzekać, prawda?? Szczegolnie że te rachunki trzeba oplacić.. Jezeli podejmuje sie czlowiek jakiegoś zadania to niech je chociaz wypełnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stol z powylamywan Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.opera-mini.net 20.01.11, 22:02 oj tam zeby to tylko takie problemy ludzie mnieli jak te listy co niedotarly to by wojen na swiecie nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosze nie patrzec Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.opera-mini.net 20.01.11, 22:06 Jak ja bym mial takie problemy to bym e-fakture u operatora zamowil.no ale jak ktos lubi gadac o problemach to jego sprawa,a moze nawet hobby hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kertoip27 Re: In Post - nowoczesna poczta 20.01.11, 14:35 z własnego doswiadczenia wiem ze jesli taka osoba pomyli sie w swojej pracy tzn nie dostarczy poprawnie tzn skutecznie przesyłki jest obciazana kara wiec metoda prob i błedow albo sie stara i wykonuje swoja prace lepiej jesli do tej pory tak nie było albo odchodzi na własne badzi szefa zyczenie.jesli ktos chce ta prace wykonywac to ja dobrze wykonuje a jesli nie to trudno znajda sie lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
kertoip27 Re: In Post - nowoczesna poczta 20.01.11, 14:31 oddział inpost jest na ulicy płońskiej jak jedziesz z centrum to po prawej stronie jakies 100m za eletronem ale to mozna znalezc rowniez na stronie tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 17:17 Firma-krzak i tyle. Rachunki przychodzą średnio co drugi (gdzieś giną??) Już nie mam siły wyjaśniać opóźnień w opłatach. Ostatnio zażądałem przysyłąnia za pośrednictwem poczty polskiej i czekam czy tak się stanie. Jak przysyłała poczta polska trafiały do mnie wszystkie i o czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: In Post - nowoczesna poczta IP: 213.199.253.* 30.01.11, 17:24 nie szukaj fajansiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:34 Beznadziejna jakośc usług i prosze nie tłumaczyć, że MOŻNA SIĘ POMYLIĆ, bo nie wiem jak można pomylić numer ulicy 15 i 38 ????? I wiele innych kombinacji i niejednokrotnie ale permenentnie. Jakoś z Pocztą Polską nie ma takich problemów, no może sporadycznie, w każdym razie mnie się nie zdażyło, natomiast z In Postem już kilka razy, nie mówiąc o wrzucaniu listów byle gdzie, nawet za furtkę. To niedopuszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.opera-mini.net 31.01.11, 14:58 oj jaka pani biedna tak mi zal.naprawde.moze pani skarge do prezydenta napisac hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 15:25 Często w swojej skrzynce znajduję listy do osób z innej ulicy. Następnym razem podrę i nie będę za listonosza robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 15:28 Oczywiście z in post. i nie wiem do czego mi ta blacha przy listach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:21 In Post zatrudnia listonoszy z silnymi deficytami mózgowymi bo: Po pierwsze nie odróżniają cyfr w zakresie od 1 do 10 - wrzucają listy gdzie popadnie; Po drugie nie widzą skrzynek na listy a co się z tym łączy nie potrafią czytać bo z reguły na takowej skrzynce jest napisane "Listy". A może do braków w umiejętności czytania dochodzi jeszcze ślepota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mw Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.opera-mini.net 01.02.11, 12:01 niektorzy klienci szczekaja glosniej niz psy hehehe ale anonimowo to sobie mozna pisac panie ktostam.powiedz to listonoszowi z inpostu ze jest slepy czy jakis tam to sie okaze pewno ze nie masz skrzynki a za brama lata pies ktory zagryzlby kazdego ktoby wszedl gdyby furtka byla otwarta.bywaja takie domki ze prezydent by sie nie powstydzil tam mieszkac.ale czesto niema tam ani dzwonka ani skrzynki aninawet numeru budynku.ale kto by sie takimi szczegolami przejmowal.listy musza dochodzic co nie hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 13:07 Tak się składa, że mam dużą skrzynkę, duży i wyraźny numer domu (wieczorem podświetlony), psa nie posiadam, a tak na marginesie to jakoś listonosz z Poczty Polskiej, który przynosi mi listy i rachunki od wielu lat, nigdy jeszcze nie pomylił ani numeru domu ani też nie miał problemu z trafieniem do skrzynki. Może dlatego, że jest zawsze trzeźwy...? Te problemy, o których piszę dotyczyły tylko i wyłącznie In Postu. I jeszcze jedno jedno "Mw" to nie anonim? Jak nie to imię czy nazwisko? Chyba szczekającego pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 15:43 Byłem dzisiaj w aptece, dowiedziec się, co dzieje się z kartami seniora, które były wysyłane za pośrdenictwem INPost, przed świętami, jak się okazało Inpost zgubiło 90% tych kart. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.opera-mini.net 01.02.11, 19:08 Apteka? ale na taka chorobe jak twoja to juz nic nie pomoze wiec sie nie masz czym przejmowac hehe wredni ludzie i tak zyja krocej -tak przynajmniej slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:52 do mnie dochodzą listy z inpost więc jak tyle narzekań to znaczy , że nasi mieszkańcy miasta zatrudnieni nadają się tylko by siedzieć i brać zasiłki gratis . to uwagi świadczą o ludu pracującym w Ciechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 20:28 nie polecam, mam niemiłe doświadczenia, ale przeprosili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 09:40 Była na Płońskiej i już jej tam nie ma . Co się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 21:10 Teraz noszą dodatkowo zeszyty w kopercie przedtem mogły byc to blaszki wiec metal bardziej ciązył donosicielom złomiarzom z inpost :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: In Post - nowoczesna poczta IP: 213.199.253.* 18.05.11, 10:06 in post przeniósł się na przeciwko zusu. tam gdzie było biuro rachunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 14:39 Jakość usług to żenada. Ciotka wysyła miesięcznie kilkadziesiąt przesyłek firmowych i szybciutko wróciła do poczty polskiej. Niewiele drożej, a jakość usług naprawdę o wiele wyższa. W Inpoście nie miała nawet z kim rozmawiać na temat reklamacji. Była zbywana i tyle. A powodów do reklamacji miała naprawdę kilka. Nie będę wymieniał bo szkoda czasu. Wreszcie jej cierpliwość się wyczerpała. Teraz na pocztę polską nie narzeka i odradza każdemu inpost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.11, 16:09 do pracy też odradzam tam iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: In Post - nowoczesna poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 22:57 tragedia, tragedia.... listonosz to duch... w mojej skrzynce są albo listy moich 4-5 sąsiadów albo muszę szukać swoich listów grom wie gdzie :/ w zasięgu 500 metrów od domu powinni ich zamknąć szybciej jak się pojawili bo to żenada. wolę pocztę polską Odpowiedz Link Zgłoś
misza46 Re: In Post - nowoczesna poczta 15.11.15, 15:16 Witam !!! W jaki sposób mogę zarchiwizować dane poczty misza46. Odzyskałam zawartość poczty a nie umie jej ani przesłać na nową pocztę ani zarchiwizować POZDRAWIAM misza Odpowiedz Link Zgłoś
misza46 Re: In Post - nowoczesna poczta 15.11.15, 15:22 Witam!!! Nie umie zarchiwizować poczty misza46@gazeta.pl otwarłem i tylko zobaczyłem zawartość poczty i ani nie umie jej zarchiwizować, ani przesłać na inny mail POZDRAWIAM misza46 Odpowiedz Link Zgłoś