Gość: Alicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 21:18 Poszukuję namiaru na kogoś kto zajmuje się praniem dywanów. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: pranie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:38 Na ul. Zagłoby jest nowa pralnia dywanów... Odpowiedz Link Zgłoś
elpiotr Re: pranie dywanów 10.02.11, 08:53 Tak. Sprawdziłem osobiście. Polecił mi ją mój znajowy. Piorą porządnie. Miałem dywan zabrudzony przez psa i kota. Po odebraniu z pralni naprawdę był czysty. Po zagięciu dywanu włos był na całej długości czysty wraz z podładem. I co najważniejsze nie czuć było zapachu zwierząt. Podobno piorą metodą "na wskroś". Pralnia nazywa się SZOP. Namiary można znaleźć w internecie, telefon 601 388 370. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pranie dywanów IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 15:51 Proszę numer: 660-678-869 lub stronę tego kolesia www.praniedywanowciech.natop.pl, tam uzyskasz więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: pranie dywanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 09:15 Widzę, że pralnia na Zagłoby ostro się reklamuje, jednak słyszłam trochę inne opinie. Natomiast z osobistego doświadczenia polecam pralnię na Zaciszu, oddawałam tam kilka razy za każdym razem byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
elpiotr Re: pranie dywanów 10.02.11, 10:16 Jeśli chodzi o reklamę, to zauważyłem pewną prawidłoość na tym portalu. Z jedego komputera o IP 213.199.253 korzystają osoby o psudonimach: eldorado, Marcin, Julanna, do Pani, z. Wszyscy dziwnym trafem polecają jedną pralnię. Myślę, że jak poszukam to znajdę więcej takich Gości, którzy pod jednym IP mają różne pseudonimy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ab-nega Re: pranie dywanów 10.02.11, 10:27 Bo to jest Matcom koleś. A w Matcomie mają takie IP. Wpisz w google te IP to ci wyskoczy. Dużo osób ma te same IP bo to radiówka! Odpowiedz Link Zgłoś
elpiotr Re: pranie dywanów 10.02.11, 10:59 Dzięki. Wniosek jest tylko jeden. To wszystko nie ma sensu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-lina Re: pranie dywanów 11.02.11, 16:09 Nie wiem o co chodzi z tym IP. Niestety w Internecie zawsze może być podejrzenie zarówno o działania reklamowe jak i czarny PR. Ale pralnię na Zagłoby polecam. Chyba działają od niedana i mają fajną reklamę na Warszawskiej, no i co najważniejsze piorą bardzo dobrze. Nie mogę nic powiedzieć na temat pralni na Zaciszu, bo z niej nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś