Dodaj do ulubionych

najlepsza pizza w ciechanowie sonda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 16:44
Obserwuj wątek
    • Gość: Kermit Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 28.01.11, 17:10
      Widać ktoś bardzo chce zareklamować pizzerie DA Grasso ciekawe kto?:)
      Rzeczywiście Da Grasso ma świetna pizze,niestety nie te w Ciechanowie
      • Gość: .. Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 22:11
        uwierz mi kolego że nikogo nie chcę reklamować zrobiłem tą sondę ze względu na inny wątek w którym kolega będzie przejazdem i nie wie gdzie zjeść :) pozdrawiam
        • Gość: xyz Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.tktelekom.pl 29.01.11, 16:59
          da grasso-obrzydliwa pizza
          • Gość: tołdi Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 11:18
            temat: najlepsza pizza w ciechanowie sonda

sonda: która najlepsza pizzeria ?

a więc o co dokładnie chodzi?

najlepsza
            pizzeria: dagrasso
            pizza: hit, capri
          • Gość: sijo Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:23
            mrożonki już nie modne???????????
      • Gość: Opus Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 11:31
        Predzej uwierze, ze np. Ty jestes z konkurencji, ktora trzesie portkami, a nie autor tematu robi reklame.
        • Gość: Kermit Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 30.01.11, 12:23
          Strasznie trzęsę,da grasso to bardzo powazna konkurencja:)
      • Gość: solo Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:21
        co rozumiesz pod pojęciem świetna pizza Mrożona??????
    • Gość: Mia Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 11:41
      Nudzisz się? :)) Tak naprawdę to żadna nie jest dobra...
      • Gość: sad Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 30.01.11, 15:11
        da grasso świetna pizza.
        • Gość: Andersen Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 15:26
          A w Da Grasso podobno piwa nie ma,więc kij z taką pizzerią. Dobrze jest wypić piwo na wzmocnienie apetytu zanim upieką pizzę:)
          • Gość: Purple Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 30.01.11, 15:37
            Byłam w tym przybytku i muszę powiedzieć,że ku mojemu zdziwieniu pizzę dostałam bardzo szybko,ale moje zdziwienie było jeszcze większe jak jej spróbowałam.am

Odgrzewana???
            Nie polecam
            • Gość: Ałtor Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 15:56
              tylko nie TELEPIZZA

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: Ciechanowianka Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 16:51
      Taka duża z biedronki. Upiec ją w piekarniku. Tylko trzeba wiedzieć jak. a jak masz czas to najlepsza samemu robiona :) Pozdrawiam.
    • Gość: sss Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 30.01.11, 17:21
      hit i capri wymiatają wszytkich chociaż piekaże się zmianiają . Taki p Jarek nieźle robił w Capri
      • Gość: Niuśka Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 17:42
        Najlepsza pizza moim zdaniem z Diavolo, wystrój podoba mi się w San Marino.
        • Gość: Kamil Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 18:32
          DiAVOLO i długo, długo nic.
    • Gość: omal Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 18:37
      na żadną nie głosuję , bo jem "Rigge z pieczarkami" ze sklepu za 4 zł .Jest super i taka porcja mi wystarcza.
    • kot.filemoon Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda 30.01.11, 20:50
      Da grasso i telepizza w Ciechanowie to DNO
      • Gość: mcHammer Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 20:56
        Zaloga z DaGrasso ewidentnie sie nudzi... zimna pizza przyjezdza!!!! moze cos na to wymyslicie?
        • Gość: tomek88 Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:49
          Pizza na miejscu smaczna wszystko ok , ale z dostawami nie jest najlepiej na 3 zamówienia tel 2 razy dostaje zimną !!!
          • Gość: Arboleda Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:10
            Zdecydowanie najlepsza pizzeria w Ciechanowie to Diavolo. Pierwsza pizzeria w Ciechanowie. Przeputałem swoich znajomych i większość z nich też jest tego samego zdania. A pizzerie typu Da Grasso, Pizza Hut, Telepizza czy inne Dominiumy to można potłuc o kant pewnej tylnej części ciała.
            • Gość: Ajaj Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 14:33
              Z taka wielkoscia ciasta to dlugo juz nie pociagna. Co przejezdzam to lokal swieci pustkami, parking pusty. Chyba ktos temu diavolo nabil punktow w ankiecie jako jedna osoba. Wystarczy miec neo, bo mozna glosowac ile sie chce na zmiennym IP.
              • Gość: Uwajaj Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:52
                A gdzie w Ciechanówku lokale pękają w szwach w pizzeriach zwłaszcza w tygodniu?
                Największa frekwencja przy weekendzie. Przynajmniej w Diavolo czy San Marino bo tam bywam,nie wiem jak w pozostałych. Za to byłem raz w sobotę wieczorem po ulotkę w Telepizzy to były pustki. Ale pizzerie mają to do siebie,że większość zamówień realizowane są na wynos,tak więc bardziej rozgarnięty będzie wiedział,że pustki w lokalu nie oznaczają niskiej sprzedaży produktów.
                • Gość: Ajaj Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 15:03
                  Typowo po ciechamowsku musiales mi na koncu ublizyc, nie wytrzymalbys. W tym problem wielce rozgarniety czlowieku, ze ten panda do rozwozenia pizzy tez ciagle stoi na parkingu, za to np. chlopaczka z Hita co jezdzi czerwonym civicem ciagle pelno na miescie w to i spowrotem. Takze ci nie wyszlo.
                  • Gość: Ajaj Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 15:05
                    A w weekendy to ludzie przychodza sie nachlac, a nie na pizze, bo lokal w przystepnym miejscu dla mieszkancow.
                  • Gość: Kermit Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 31.01.11, 16:23
                    Co do kierowców z Hita.
                    Kiedys czesto zamawiałem od nich pizze,chlopak za każdym razem nie miał wydac,rozkładał ręce i pytał sie mnie co on ma teraz zrobić.
                    Yyyy....ja rozumiem,że raz może sie zdarzyc czy dwa...ale nie za kazdym razem.
                • Gość: Opus Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 15:16
                  I jeszcze jedno, skoro tak wspaniale prosperuja, to czemu zamkneli lokal na Sciegiennego ? nawet strona www im nie dziala, jesli w ogole mieli, bo sie nie interesowalem.
                  • Gość: Kermit Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 31.01.11, 15:51
                    na aleksandrówce mają już długo
                    • kot.filemoon Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda 31.01.11, 16:12
                      Ludzie,skąd w was tyle jadu???Każdy ma prawo sie wypowiedzieć.
                      Ja osobiście stawiam na diavolo(pizza,dodatki,sos),jak wyżej ktoś napisał,ciasto by mogło byc wieksze,bo za mały "placek" liczą sobie naprawde drogo

Rimini,Hit,Verona- zdarzyło mi sie jeśc,ale że nie jestem fanatykiem mielonki to juz tam nie bywam.
                      Telepizza-straszne oszustwo,raz dałem się nabrać na ich "promocje",druga pizza miała byc gratis a rachunek wystawili mi jak za trzy pizze :))
                      Da GrassoCiasto gumowate i zimne.
                      • przegladbiznesowy.com Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda 03.02.11, 08:51
                        Mój głos został zignorowany , a przecież mamy jeszcze pizze w Desperados na Kasprzaka i pizzę na Okrzei w Ancymonie.

Możliwe ,że jest i 11 lub 12 miejsce gdzie serwują pizze
                        • Gość: Gaga Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.11, 09:37
                          Ancymona na Okrzei już dawno nie ma został przeniesiony do Verony
                  • Gość: Uwajaj Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:17
                    Czytanie ze zrozumieniem to mimo wszystko nie lada sztuka dla co poniektórych. O człowieku nierozgarniętym napisałem jako o osobie trzeciej. Tak więc Ci nie ubliżyłem. A to, że poczułeś się urażony to znaczy, że przyniosło oczekiwany efekt. Nie obserwuję non stop samochodów pizzerii, ale zapewniam Cię że Panda z Diavolo ciągle nie stoi na parkingu. Przynajmniej średnio kilkanaście razy w ciągu dnia się ruszy zawieść komuś placek. Tak więc NIE MASZ RACJI, że długo nie pociągną. A że dostawcę Hitu widać na często mieście to dobrze. Pozostałych też.
                    To znaczy,że każda ma swoich klientów i interes kwitnie. A to,że zamknęli lokal na Ściegiennego to ich sprawa. Może porwali się z motyką na księżyc? Opłacenie drugiego lokalu i zatrudnienie dodatkowych pracowników kosztuje - po co za to bulić skoro to nie wpływa na zwiększenie liczby klientów. Twój Hit czy inna ciechanowska pizzeria jakby założyła filię to spotkał by ją taki sam los. To tylko Ciechanówek. Jakby był drugie tyle większy to by mogły sobie pomyśleć o filiach. W jedynym z czym się z Tobą zgodzę,to że nie mają strony internetowej. A powinni mieć. I jeszcze jedno. Do pizzerii w weekendy przychodzą kulturalni ludzie często rodziny i nie po to żeby się nachlać. Chyba,że masz taką słabą głowę i wypicie dla Ciebie trzech,czterech piw to pijaństwo:) Nachlać to się idzie do innych lokali, nie do tych które są czynne tylko do 22giej. Także Tobie nie wyszło.
    • przegladbiznesowy.com Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda 01.02.11, 08:28
      Akurat sonda w tym miejscu nie przyniesie wiarygodnych wyników :-)

My z www.przegladbiznesowy.com proponujemy dać zarobić każdej pizzerii.

Wśród wymienionych pizzerii brak jeszcze wielu innych co stawią sondę niewiarygodną.
      www.przegladbiznesowy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=20
      KRC ma dodatkowo sms sondę z oszałamiającą nagrodą za 50zł i jak zrozumiałem jest to nagroda od zwycięskiej pizzerii :-)

• Gość: zolo Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 19:39
      San Marino i tyle w temacie najlepsza pizza
      • Gość: piron Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 20:37
        Dagrasso to syf tak samo jak telepizza Verona i hit
        • Gość: kaka na ostro Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 08:17
          Pracownicy San Marino podciagneli "ranking"... hahahaha
          • Gość: fazuik Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.xdsl.centertel.pl 03.02.11, 15:53
            san marino musilei nabic punkty bo pizza obrzydliwa i te pieczarki ze słoika feee,z hita jest dobra ale z salami no i za sosy się nie doplaca jak to gdzie indziej zdzierają
            • Gość: Kermit Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 213.199.253.* 03.02.11, 19:47
              Mi bardzo smakuje sos w diavolo(czosnkowy),w hicie nie bardzo wiedzą chyba co to sos czosnkowy...
            • Gość: anna Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.centertel.pl 12.05.11, 23:49
              sam jesteś ze słoika bo pieczarki w san marino są świerze.
    • Gość: malvina Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 20:16
      Boli was te San Marino oj boli aż się uszami wylewa.Dla mnie najlepsza pizza w mieście.Moi znajomi zawsze stamtąd biorą i się nigdy nie zawiedli świeża smaczna i ciepła przede wszystkim .Ja tez z resztą.Pozdrawiam
      • Gość: . Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 20:31
        Byłem w san marino w sobotę - wspaniały wystrój, dobra pizza, bardzo fajna kelnerka (taka niska czarnulka), nie ma lepszego i bardziej kulturalnego miejsca w mieście niz san marino
        • Gość: pizza Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 07:56
          Wczoraj wieczorem zamowilismy z Diavolo i byla ZAJEBISTA!! Pozdrawiamy Hawajska i Mafiozo :D
          • Gość: sijo Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: 79.191.150.* 09.02.11, 11:06
            da graso to sieciowy syf jak telepizza
    • Gość: kicia Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:11
      da graso i pracownicy całej te sieciówki podciągneli "ranking" w 10 minut żenada... hahahaha
      • Gość: konsument Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:55
        Zenada, to raczej byl konkurs, ktorzy pracownicy wysla wiecej smsow bo ciezko oddac 500 glosow na pizze po ktorej ma sie zwykle... ekhm... sranie :(
        • Gość: robek Re: najlepsza pizza w ciechanowie sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 08:26
          Jak mogło wygrać coś co powoduje umie dokładnie to co napisał konsument.Ponadto te głosowanie śmiechu warte....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka