Dodaj do ulubionych

Nawiedzone miejsca

IP: 213.199.253.* 31.01.11, 21:11
Hej. Czy sa w Ciechanowie miejsca, które są nawiedzone? Można by było zaprosić do nas ekipę Ghost Hunters International. Ciekawa reklama Ciechanowa by była chociaż :) Widziałem odcinek jak przyjechali do Kętrzyna padać jakieś ruiny.

Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: Nawiedzone miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 21:38
      u nas są nawiedzeni ludzie. o miejscach nie słyszałem, ale kto wie? typuję dworzec pkp
      • Gość: ola Re: Nawiedzone miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 14:41
        podobno na wydziale socjologii Akademii Humanistycznej dzieją się jakieś dziwne rzeczy!ktoś nawet widział jakąś zjawę!serio!
    • Gość: x Re: Nawiedzone miejsca IP: *.opera-mini.net 31.01.11, 21:43
      Powinienes nalezec do forum myslacych inaczej gdyz twoj pomysl jest bezkonkurencyjnie glupi.
      • Gość: Hermenegilda Re: Nawiedzone miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:07
        Ja jestem nawiedzona, można zrobić program o mnie. Będę straszyć w każdym miejscu które wskażecie:)).
        • Gość: Śmiecinianin Re: Nawiedzone miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:47
          U nas jest nawiedzony park Marii Konopnickiej gdzie spotykają się ciechanowscy pederaści i spółkują w krzaczorach nieopodal Łydyni. Ale o tym się nie mówi...
          • Gość: lll Re: Nawiedzone miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:53
            Wszystko popieram. Nawiedzonych ludzi, PKP no i Park jest de best!
            • Gość: ,,, Re: Nawiedzone miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:59
              popieram w 100 %
          • Gość: :) Re: Nawiedzone miejsca IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 23:02
            Chyba ktoś tu został chyba skrzywdzony w tym parku:)
            • Gość: ogr13 Re: Nawiedzone miejsca IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 02:15
              Włodarze naszego miasta są nawiedzeni -nawiedzają się podwyżkami.
          • Gość: Opus Re: Nawiedzone miejsca IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 09:38
            a co zgwalcili sie ? a grzmoca sie zarowno homo jak i hetero
            • Gość: blue police Re: Nawiedzone miejsca IP: *.opera-mini.net 01.02.11, 13:58
              A ty im z ukrycia fotki robisz i sie tym podniecasz? hehehe
              • Gość: . Re: Nawiedzone miejsca IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 15:45
                A ja kiedyś przez przypadek widziałem parę hetero, uprawiającą seks przy urzędzie miasta, dosłownie na przeciwko zamku, tam przy parkingu, wstyd...
                • Gość: mix Re: Nawiedzone miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 16:13
                  A ich to rajcowało, że podglądasz...:D
    • Gość: gosc 1 Re: Nawiedzone miejsca IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 21:08
      W zamku ciechanowskim teraz straszy
      • Gość:   Re: Nawiedzone miejsca IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.11, 21:26
        W TC straszy jakieś babsko klękaniem na kolana przed księdzem :D. Znaleźć żuli za winko przebiorą się w prześcieradło i pochodzą sapiąc :D.
    • Gość: gość Re: Nawiedzone miejsca IP: 213.199.253.* 23.02.11, 16:53
      Kiedyś słyszałam, że w domu z czerwonej cegły na 11 pułku lub 11 listopada (za apteką) działy się dziwne rzeczy, ale myślę, że to tylko plotki.
      • Gość: Antyopus Re: Nawiedzone miejsca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:12
        Nawiedzone miejsca to te forum, szczególnie te tematy,w których Opus błyszczy swoim "intelektem":)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka