Dodaj do ulubionych

Ruch Poparcia Palikota

IP: *.centertel.pl 04.02.11, 09:44
Witam,

- Jeśli masz dosyć biernego patrzenia na indolencję rządu i chcesz coś z tym zrobić,
- Znudziło Cię oglądanie tych samych twarzy w Sejmie od 20 lat zmieniających partię, a nie reformujących kraju,
- Chcesz działać, masz pomysły, wiedzę,
- Zgadzasz się z naszymi postulatami,
to w imieniu sympatyków, członków Stowarzyszenia Ruch Poparcia Palikota, który powstaje dzięki wielkiemu zaangażowaniu wszystkich wierzących w możliwość tworzenia w Polsce nowej, pożytecznej dla obywateli polityki zapraszamy do współpracy i tworzenia wraz z nami nowych struktur w Twoim powiecie, gminie.

Dołącz do Nas - Zmień wraz z Nami Polskę.
Zostań członkiem Ruchu Poparcia
pozdrawiamy
Mazowiecki Zespół Organizacyjny
www.ruchpoparciapalikota.pl
Obserwuj wątek
    • justynaj42 Re: Ruch Poparcia Palikota 14.08.11, 19:21
      Hej podajcie nr tel chetnie pomoge w zbieraniu podpisow o Ostrolece pod lista ruchu palikota.
      • tomjani Re: Ruch Poparcia Palikota 19.12.11, 10:59
        Jesteś może na głodzie, i marzy ci się legalizacja nie tylko trawki ale i hery?
    • tomjani Re: Ruch Poparcia Palikota 19.12.11, 11:06
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Witam

Ale ściemę walisz, gościu!
      >
      > - Jeśli masz dosyć biernego patrzenia na indolencję rządu

Owszem mam dość. Ale nie ja ten rząd wybierałem. Na żadne ugrupowanie do którego należał dotąd wasz guru nie głowowałem również.

> - Znudziło Cię oglądanie tych samych twarzy w Sejmie od 20 lat zmieniających pa
      > rtię, a nie reformujących kraju

Oczywiście Paligulę masz na myśli? Jedyna "reforma" kraju jaka dotad o mało mu nie wyszła - to zniesienie wymogów uzyskiwanie pozwoleń budowlanych przez developrską mafię. Ładowi na Mazowszu, oraz jego przewodniczącemu Grzegorzowi Kostrzewie-Zorbasowi zawdzięczamyże ta korupcjodenna ustawa została odesłana do kosza przez TK.

> - Chcesz działać, masz pomysły, wiedzę,
      > - Zgadzasz się z naszymi postulatami,

Legalizacji bimbrownictwa, narkotyków twardychj i miękkich? Legalizacji sutenerstwa? Okaleczania na ciele ludzi chorych na psychice, i charakteryzowania ich na osoby płci przeciwnej za publiczne pieniądze?

> to w imieniu sympatyków, członków Stowarzyszenia Ruch Poparcia Palikota, który
      > powstaje dzięki wielkiemu zaangażowaniu wszystkich wierzących w możliwość tworz
      > enia w Polsce nowej, pożytecznej dla obywateli polityki zapraszamy do współprac
      > y i tworzenia wraz z nami nowych struktur w Twoim powiecie, gminie.

Wasze miejsce jest w więzieniu.
      >
    • Gość: Iwona Kaszubińska Re: Ruch Poparcia Palikota IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.12, 16:30
      Głosowałam za Palikotem. Podoba mi się jego program. Jestem kobietą doświadczoną przez los (mam 3 dzieci: Julia Ostrowska 6 lat, Kubuś 2 latka i Majka 6 miesięcy). Każde dziecko ma innego ojca, aczkolwiek żyję z Łukaszem, ojcem Kubusia. Nie podoba mi się, kiedy ksiądz przychodzi po kolędzie i pyta, bo w kartotece ma namiary ze chrztu dzieci i widać, które ma jakie nazwisko. To jest moja sprawa. Pierwszy mąż nęka mnie rozwodem kościelnym, nachodzi mnie. Niby jest bardzo wierzący, ale zatruwa mi życie. Czy tak powinni zachowywać się ludzie wierzący? Księża? Nie. Może i w moim życiu trochę się skomplikowało, ale nie robię nikomu krzywdy i nie zasłużyłam sobie na tyle przykrości, które spotkają mnie na każdym kroku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka