Dodaj do ulubionych

metamorfoza - fryzjer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 22:14
szukam fryzjera który ma fajne pomysły bo nie interesuje mnie tylko podcięcie końcówek .Chciałabym zaszaleć ale nie mam pomysłu :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ii Re: metamorfoza - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 11:28
      ??
      • Gość: sss Re: metamorfoza - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 11:35
        Edyta w Laurencie, Lidka na Kargoszynie (Kicińskiego) - one sa dobre w wymyślaniu fryzur
        • Gość: fryzurka fryzurka intymna IP: *.cnow.pl 18.02.11, 14:47
          zaszalej i zrób sobie fryzurkę intymną - to jest ekstra! możemy razem sobie zrobić
          • Gość: . Re: fryzurka intymna IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 14:57
            Lidkę odradzam.
            W Ciechanowie raczej nie ma dobrych fryzjerów/stylistów.
            • Gość: ruda Re: fryzurka intymna IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 12:42
              A Grzesiek z salonu Aleksander? słyszałam, że dobrze strzyże
              • Gość: lola Re: fryzurka intymna IP: 213.199.253.* 19.02.11, 14:26
                Mam pytanko-gdzie znajduje się ten salon-ALEKSANDER?
              • Gość: Jaaa Re: fryzurka intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 17:01
                Grzesiek już nie pracuje u Aleksandra - otworzył swój salon - w tym samym budynku tyle, że od strony kina ciechanowskiego - ten salon nazywa się GOGU tel. 509 465 194
                • Gość: Jaa Re: fryzurka intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 17:03
                  Grzesiek jest na tyle profesjonalistą, że potrafi zrobić taką fryzurę i wykonać strzyżenie takie jak np. pokażę mu w gazecie. Nie mam problemu później z ułożeniem włosów. Doradzi dobrą fryzurę a odradzi tą niekorzystną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka