IP: 213.199.253.* 22.02.11, 10:20
Dziś wybieram się do tego sklepu.Był ktoś?Ładne ubrania są?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 10:22
      Nie warto, stare szmaty, kolekcje z lat 90... No i smród lumpeksu, fuj...
      • Gość: ja Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 22.02.11, 10:26
        czyżby u nas w miescie powstały w/w sklepiki? gdzie
        • Gość: Jadzia Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 22.02.11, 10:30
          Tak powstały przy ratuszu.
          • Gość: Ewa Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 10:33
            W którym miejscu? dawno nie byłam w tamtych okolicach
            • Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 10:50
              To nie H&M i Zara tylko lumpeks. Teraz dla zamydlenia oczu klientom nazywa się to outlet'em.
              Ceny wyższe niż w prawdziwym H&M, a i w Zarze po przecenach trafi się coś niedrogiego.
              Drodzy właściciele tego lumpeksiku, Ciechanów już troche liznął świata, wiemy co to za marki i gdzie można je dostać, nie musicie nam wciskać kitu, szczególnie, że to co macie to najgorszy sort szmat. Chyba się komuś "afryka" nie sprzedawała i wam wcisnął:))
              • Gość: Ania Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 13:42
                ja byłam dziś, i mi się podoba, kupiłam spódnicę H&M za połowę ceny którą widziałem miesiąc temu w warszawie w H&M.
                A co do mody z lat 90, to moje drogie "znafczynie" taka moda teraz powraca, wystarczy czasami włączyć polsat cafe albo tvn style żeby się dowiedzieć co modne a co nie.
                • Gość: Ewa Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 13:45
                  Ale nadal nie wiem gdzie to jest, w którym miejscu
                  • Gość: Jadzia Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 22.02.11, 13:58
                    Przy ratuszu,zaraz obok fryzjera SYLWIA.
              • Gość: EG Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 20:51
                Witam! Nie byłam jeszcze w tym sklepie, nie mogę więc ocenić odzieży, którą oferuje. Polecam jednak wszystkim sklep odzieżowy - VINTI, mieszczący się w Ciechanowie przy ul. Warszawskiej 68 (I piętro). Właścicielka tego sklepu - Pani Mariola - oferuje naprawdę świetną odzież takich marek jak Bandolera, Rinascimento, Morgan, Mexx, Zara, Zapa itp. Ostatnio przywiozła wspaniałe tuniki i sukienki WEARHOUSE. Jeżeli jeszcze nie byliście w tym sklepie, to gorąco zachęcam do jego odwiedzenia. Jest w czym wybierać! Jestem stałą klientką tego sklepu i kupiłam tam wiele rzeczy. Z każdej jestem zadowolona! Uważam, że jest to najlepszy sklep odzieżowy w Ciechanowie. Jeszcze raz zachęcam wszystkich do odwiedzenia sklepu VINTI! Pozdrawiam.
    • Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 17:54
      Wyprodukowane w latach 90-tych, to chyba troszkę zmienia postać rzeczy? Modne może i jest tylko stare i śmierdzące. Na dodatek ten środek do dezynfekcji szmat powoduje alergię:/
      • Gość: klient Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 20:42
        Skąd tyle jadu u Ciebie!?
        Jeśli Ci nie pasuje to napisz coś w stylu "sklep nie dla mnie, brzydki wystrój a sprzedawane rzeczy nie są w moim guście". A ty tymczasem aż kipisz od jadu i pryskasz nim w wątku.
        • Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:03
          Z tramwajem się zderzyłeś??? Jaki jad człowieku co ty bredzisz. A co ja niby napisałam??? Właśnie to, że to jest nie dla mnie i uzasadniłam. Czy napisałam żeby tam nie chodzić bo to byle co??? Jak prawda w oczy kole to zmienić asrtyment, a nie wciskać ludzom kit, że to outlet.
          • Gość: Zytka Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 00:37
            Wkurza mnie to wybrzydzanie. Ja się wybiorę, sprawdzę, bo to moje ulubione marki, a do Wawy nie mam kiedy się wyrwać.
            • Gość: Paulina Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 09:09
              Ja także byłam w tym sklepie niestety jak dla mnie nie ma w czym wybierać jest bardzo mało towaru ciezko trafić coś ładnego w danym rozmiarze. No i cenowo jest dużo drożej niż np w
              Warszawie ale tego sie pewnie każdy spodziewał
              • renatka799 Re: H&M,ZARA 23.02.11, 16:37
                niektórym forumowiczkom na mózg padło piszecie ze to outlet a gdzie jest taka nformacja ze to outlet nie ma, to normalny sklep z odziezą damską dopiero co otwarty kazdemu trzeba dac szanse sie rozwinąc a nie od razu krytykowac ja tam byłam i nie ma na co narzekac ...co niektóre z was powinny sie ogarnąc i nauczyc trochę kultury...takze jesli macie krytykowac to wogóle sie nie produkujcie.....
                • Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:28
                  Tobie może się podoba, ale nie każdy ma kiepski gust...
                  • Gość: Olga Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 23.02.11, 17:36
                    Droga Asiu, ewidentnie masz jakiś problem...nigdy jeszcze nie spotkałam się żeby z takim uporem krytykować coś co według Ciebie nie jest nic warte. Albo jesteś z konkurencyjnej firmy i robisz antyreklamę, albo masz za dużo wolnego czasu, że wymyślasz takie bzdury. Byłam tam i uważam, że odzież jest stylowa i modna. Pozdrawiam
                    • Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 20:03
                      Droga Olu, tak mam problem, z takimi cwaniakami, którzy kupują stare szmaty a potem próbują je sprzedać ludziom jako nowe w cenach jak z paryskich wybiegów. Poprostu szkoda czasu na łażenie do takich sklepów. Niech napiszą, że to lumpeks...
                      I może nie z uporem, a konsekwencją, niby dlaczego miałabym nagle zmienić zdanie, bo Tobie nie podoba się moja krytyka...hm. Mnie się nie podoba ten sklep i więcej tam nie pójdę, opinię sobie wyrobiłam, takie były moje odczucia i szczerze o nich napisałam. Nie namawiam ludzi żeby tam nie chodzili. Dziewczyna zapytała o opinię, to napisałm. Innym się podoba, to niech kupują. Ty jak widzę też masz jakiś problem, bo zauważ, że ktoś oprócz mnie wyraził niepochlebną opinię, dlaczego masz pretensje tylko do mnie???
                      • Gość: ppp Re: H&M,ZARA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 10:07
                        Byłam wczoraj w rynku i nie znalazłam tego sklepu. Jedyny jaki tam był, to na rogu obskurny ciucholand. Obok salonu sylwii nic nie widziałam, żadnego szyldu, wzmiance o sklepie odziezowym...prosze zatem o bliższe wskazówki...bo chyba nie jest to sklep widmo ;)
                        • Gość: rr Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:23
                          To jakiś żart, Tych sklepów w Ciechu nie ma!!!
                          • Gość: k Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 20:59
                            Też szukałam tego sklepu, ale nie znalazłam. A może to jednak ten ciucholand obok Sylwii :)
                            • Gość: abc Re: H&M,ZARA IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 10:56
                              Obok sylwi jest tylko obskurny ciucholand. a tego sklepu nie znalazłam. Może to chodzi o sklep z odzieżą uzywaną przy ulicy Wodnej? Zaraz za szewcem?Gdzie to jest dokładnie?
                              • Gość: Aga Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 25.02.11, 14:40
                                Powstał w rynku nowy sklep z odzieżą damską, ale nie ma tam marek H&M ani ZARA. Można jednak znaleźć tam inne ciekawe ciuszki. Sklep znajduje się przy PEPCO, jeśli o to wam chodzi.
                                • Gość: abc Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 25.02.11, 14:56
                                  Witam jestem włascicielką sklepu (Przy pepco) .....Markowa odziez zara next itp bedzie na dniach!...niestety dostawca nie zdązył na otwarcie sklepu dostarczyc odziezy.....Zapraszamy mozna sie dowiadywac.....
                                  • Gość: M. Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 02.03.11, 21:02
                                    Przecież wiadomo co to za sklep:)
                                    Podobny był już na Ul.Warszawskiej :) "ekskluzywny" ciucholand ....
                                    • Gość: wieśniary!!! Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 21:55
                                      Czy wy w ogóle wiecie co to jest outlet??? W google sobie sprawdźcie o ile potraficie:/ Pomogę wam, bo z takimi zdolnościami to nic nie wiadomo!!! pl.wikipedia.org/wiki/Outlet
                                  • Gość: M. Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 02.03.11, 22:03
                                    Gość portalu: abc napisał(a):
                                    > Witam jestem włascicielką sklepu (Przy pepco) .....Markowa odziez zara next itp
                                    > bedzie na dniach!...niestety dostawca nie zdązył na otwarcie sklepu dostarczyc
                                    > odziezy.....Zapraszamy mozna sie dowiadywac.....

haha :))
                                    • Gość: Anna Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 08.03.11, 15:29
                                      Istnieje jeszcze sklep?
                                      • Gość: gosia Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 12:03
                                        tak
                                        • Gość: M Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 20:44
                                          A gdzie ten sklep ? Nad Usługami krawieckimi jest szyld "końcówki serii" ale nie wiem czy to na zapleczu czy ma jakies zamaskowane wejście. To gdzie ten sklep widmo dla wytrwałych ???
                                          • Gość: gosia Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 11:47
                                            tam jest vinti a ten jest przy pepco
    • Gość: m Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 01:37
      o losie słodki....!!!!....
      • Gość: xoxoxo Re: H&M,ZARA IP: 80.50.127.* 21.03.11, 01:32
        wytłumaczy ktoś raz, a porządnie gdzie jest dokładnie ten sklep?;P
        • Gość: ... Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 09:26
          W Warszawie, w Złotych Tarasach.
          • Gość: Dżizus!!! Re: H&M,ZARA IP: *.147.196.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 14:55
            Do jasnej ch...y! Między Pepco a Sylwią jest pewna rozbieżność! Obok Sylwii jest Euroinstal i księgarnia lingwistyczna. No to w końcu obok czego ten sklep????????????
            • Gość: mania Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 15:53
              Między pepco a salonem kosmetycznym Ewa....po drugiej stronie fontanny niż sylwia
              Nie byłam w sklepie tylko obok przejeżdżałam i jakoś dobrze widziałam
            • Gość: ola Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 02.04.11, 15:56
              sklep jest obok kebaba tureckiego w tym samym pawilonie co pepco. fajne rzeczy mają, polecam.
    • Gość: aaa Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 09:55
      a kiedy otwarcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka