Gość: zal IP: *.tktelekom.pl 23.02.11, 16:42 mam dosyc tego miasta,bezrobocia,braku pieniedzy.wszystkiego.zero tu perspektyw na zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie Re: ręce opadaja.... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.02.11, 16:46 to wyjedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Z. Re: ręce opadaja.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 16:48 To skocz z mostu 3 Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też mi żal Re: ręce opadaja.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:26 Masz rację, zgadzam sie z Tobą. Nie ma nic co zatrzymałoby tu człowieka. Jeżeli jesteś mołoda/y, to naprawdę wyjazd stąd jest najlepszym rozwiązaniem. Wiem, że to nie jest łatwe, tak poprostu wyjechać, ale jeżeli postawisz sobie taki cel i będziesz do niego dążyć, to na pewno Ci się uda. Musisz się zastanowić gdzie możesz się przenieść, co umiesz i szukać pracy poza Ciechanowem. Warszawa najbliżej, może wchodziłyby w grę dojazdy... Nie poddawaj się, inni mają gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ręce opadaja.... IP: *.cnow.pl 23.02.11, 17:36 I nogi też opadają. Kiedy to się skończy. Co robią Ci radni. Są w ogóle? Ostatnio jak pamiętam, zajmowali się nazwą ulicy (bardzo poważna sprawa). Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunisko Re: ręce opadaja.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:38 Nie jest jeszcze tak najgorzej w tym Ciechanówku. Są na świecie takie miejsca gdzie ludzie nie wiedzą czy dożyją do następnego dnia. Wojny,kataklizmy-u nas tego nie ma. To są dopiero kataklizmy,a nie problemu typu: Gośce Zet. zamknęli dopalacze,albo Gosia Zet. woli chodzić do Galerii Fitness niż do Longera,abo Opus gagatek się wstydzi gumki kupić w aptece czy Rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: ręce opadaja.... IP: *.tktelekom.pl 23.02.11, 19:05 dziekuje za slowa otuchy.wyjechac to nie takie proste bo mam 2 dzieci....ale gdybym byla sama to bym sie nie zastanawiala.czlowiek chodzi do urzedu pracy z nadzieja ze ta praca jest.obojetnie co.zeby bylo jakies zrodlo dochodu...i co slyszy?niech pani pochodzi po zakladach sama i popyta sie o wolne miejsca pracy....to ja sie pytam .po co oni tam siedza?mysla ze jak mi zaproponuja warsztaty 2 razy w tygodniu po 4 godziny to zalatwi sprawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ręce opadaja.... IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 19:27 pytanie powinno brzmieć chyba: kto przez PUP znalazł pracę? Nie licz na nich. Żal du.e ściska jak trzeba tam wejść. Powodzenia, głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ręce opadaja.... IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 21:16 Tez z miła checia ucieklabym z tego beznadziejnego miasta....Gdzie spojrzec znajome twarze i tylko obgadywanie,zazdrosc i głupie spojrzenia.BLEEEE Ale to niestety nie tak łatwo wyjechac i osiedlic sie w innym miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: ręce opadaja.... IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 21:24 "Co robią Ci radni. Są w ogóle? Ostatnio jak pamiętam, zajmowali się nazwą ulicy (bardzo poważna sprawa). Szkoda słów". No właśnie, szkoda słów, a mnożysz je po próżnicy, bo akurat radni pokazali klasę i w nawalankę w sprawie ulicy nie weszli, za co ich zresztą prasa zmieszała z błotem. Ale mądrzy ludzie tak mają, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: ręce opadaja.... IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 21:26 Albo antykomunista co wszedzie widzi Zydkow z TVNu i GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ręce opadaja.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 10:08 re: opus Kultura i logika każe odpowiadać na temat. Pamiętaj o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$C Re: ręce opadaja.... IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 08:45 radni zapewne zadowoleni bo dostali od prezydenta podwyżkę w zamian jak dostał od nich 400 zł i juz niczym sie nie zajmują Odpowiedz Link Zgłoś