Dodaj do ulubionych

Teefon stacjonarny....

03.03.11, 14:22
....tylko w TPSA ?
Czy jestem na nich skazana czy mogę swój numer gdzieś przenieść ?
Pomóżcie i doradźcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 14:28
      Nie jestes skazana, mozesz wybrac np. UPC, albo netię
      • saga55-5 Re: Teefon stacjonarny.... 03.03.11, 15:06
        Super ! Dzięki.
        Strasznie mnie już wkurzają a tel.stacjonarny, z różnych względów musi być w domu, chociaż z podstawową i najniższą taryfą.
        Nie pytam jak to wygląda cenowo bo i tak muszę się do nich pofatygować.
        • Gość: gość Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:07
          jak masz TV i internet w UPC tel możesz mieć gratis (60 min), na miejscu w biurze się dowiesz są różne opcje..
          • saga55-5 Re: Teefon stacjonarny.... 03.03.11, 16:31
            Netu nie mam, ale TV w UPC, owszem.
            Orientujesz się może czy poza Ciechanowem np. w innym oddziale załatwię też ?
            • Gość: gosc Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 16:57
              zadzwon na nr 324949480 i połącz sie z konsultantem.
              na pewno uzyskasz wszystkie informacje.
              • saga55-5 Gość 03.03.11, 20:35
                Dzieki za numer telefonu :)
    • Gość: Na zdrowy rozum Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:47
      UPC- naprawa tydzień albo jak kto woli 7 dni
      Netia - wielki mi operator po kablach TP.
      Pozostaje i jeszcze długo pozostanie monopolista TP
    • Gość: Opus Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 17:11
      Po co wam telefony stacjonarne ?
      • Gość: Margo Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 18:00
        Bo np. babcia mająca 89 lat, może nie mieć ochoty uczyć się obsługi komórki:))
        • Gość:   Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.cdma.centertel.pl 03.03.11, 20:11
          Ja mam w TP 300 minut na stacjonarne za 50 pln dodatkowo płacę tylko za połączenia na komórki. Technicy i owszem przyjeżdżają ale na przykład o 19 bez zapowiedzenia się a jak chcę neostradę to krzyczą, że nie ma możliwości technicznych bo nie chce im się jeździć do awarii.
          • Gość: Na zdrowy rozum Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 16:53
            Do gościa po 19
            I ty narzekasz że przyjeżdżają o 19. Pokaż mi firmę która przyjedzie na awarię tego samego dnia. UPC dobry przykład - minimum 3 dni, jak nie jest to awaria grupowa. Ponarzekać zawsze można.
            Temat neostrady- to chce im się pracować czy nie ? Bądź konsekwentny w swoich ocenach. A możliwości technicznych prawdopodobnie nie ma,wiidzimisię techników absolutnie nie wchodzi w grę.
            Jak to mawiał jeden z dawnych szefów ciechanowskiego telekomu " No cóż nie każdy może mieszkać przy autostradzie"

• Gość:   Re: Teefon stacjonarny.... IP: *.cdma.centertel.pl 04.03.11, 17:17
              System pokazuje, że możliwości są i wielu ludzi w takiej samej odległości od centrali ma nawet 2 Mega a tu świeżo kładzione kable więc czemu? Jeśli przy zgłoszeniu awarii podaje się telefon kontaktowy to nie po to, żeby mieć wtargnięcie i pchanie się do gniazdka bez zaproszenia.
      • saga55-5 Opus 03.03.11, 20:34
        Napisałam na wstępie, że z pewnych względów telef. stacjonarny musi w tamtym mieszkaniu być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka