Gość: xxx IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 00:19 j/w ktoś brał, czy to pomaga, ile kosztuje? ponoć poprawia koncentrację itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olcia Re: tabletki sesja IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 19:47 Brałam, nie polecam. Nie pomogły mi w przygotowaniach do egzaminu. Jak dla mnie lepsza jest kawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: tabletki sesja IP: *.aster.pl 08.03.11, 19:47 ceny nie pamiętam, ale ja osobiście po tabletkach byłem bardzo zmulony. Kumpel zapijał jakimiś energy drinkami to później nie spał przez pół nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: tabletki sesja IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 20:20 kawy nie pijam ;p napoje energetyczne czasami pije ale, które lepsze dropy czy picie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: tabletki sesja IP: *.cnow.pl 08.03.11, 20:32 na jednorazowe zapamiętanie materiału do kobylastego egzaminu - bezkonkurencyjna jest chyba amfetamina; po co się bawić w jakieś pierdołowate tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: tabletki sesja IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 20:53 nie chodzi mi tylko o egzaminy a tym bardziej o jednorazowe zapamiętywanie ;] co do amfy - taak palce lizać mmhhmm ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: tabletki sesja IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.11, 22:33 ja proponuje yerbe mate. Działanie podobne do kawy ale dłużej trzyma i zwiększa koncentracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: tabletki sesja IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 00:51 Ty tak na powaznie z tym palce lizac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciech001 Re: tabletki sesja 09.03.11, 10:55 Tylko przypadkiem benzyny nie pijcie, bo nam stacje benzynowe POzamykają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: tabletki sesja IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 11:55 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Ty tak na powaznie z tym palce lizac ? po prostu głupotą odpowiadam na głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: tabletki sesja IP: *.cnow.pl 09.03.11, 16:11 obywatelu "xxx" - jeśli bez tabletek nie potrafisz się skoncentrować, uczyć i co tam jeszcze - nie znaczy to, żeś głupi - skąd taka samokrytyka? nazwijmy to raczej - słabe możliwości, kiepska pamięć, zła metodyka etc.; nie bez kozery nauczyciele akademiccy zwracają uwagę na elementarny problem - nauki skutecznego, twórczego uczenia się; nie pomogą tu obywatelowi żadne tabletki, ani korzenie się przed publicznością wyznawaniem głupoty - chyba że to drugie to tak na modłę sokratejską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: tabletki sesja IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 16:32 czy ja gdzieś napisałem, że jestem głupi? może nie dowidzę, ale takiego posta wśród moich raczej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś