Gość: zainteresowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 17:42 Czy są jakieś działki do kupienia Błękitna-Lazurowa-Piękna? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Działki Aleksandrówka IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 17:50 Ładne nazwy ulic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak tak Re: Działki Aleksandrówka IP: *.multimo.pl 09.03.11, 18:04 Może konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Działki Aleksandrówka IP: *.centertel.pl 09.03.11, 18:12 Nazwy ulic może i ładne, gorzej z samymi ulicami, bajoro po kostki, stacja transformatorowa i jazgot z Pułtuskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Działki Aleksandrówka IP: 213.199.253.* 09.03.11, 18:18 A kolega przy jakiej ulicy mieszka? Bo ja przy Błękitnej. Bajoro po kostki? jazgot z pultuskiej? A ta stacja to w czym przeszkadza oprócz widoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Działki Aleksandrówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:36 Ja mieszkam przy Pogodnej i nic mi o jazgocie z Pułtuskiej nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Działki Aleksandrówka IP: 213.199.253.* 09.03.11, 18:21 500 313 779 to jest numer mojego sasiada , ktory z tego co wiem ma jeszcze kilka dzialek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Działki Aleksandrówka IP: *.centertel.pl 09.03.11, 18:35 Na szczęście nie mieszkam, przejeżdżam często tymi ulicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Działki Aleksandrówka IP: 213.199.253.* 09.03.11, 19:02 A co z tą stacją transformatorową? Jakieś szkodliwe promieniowanie wydziela? Po drugie jeśli nie mieszka kolega to co może wiedzieć o jazgocie? Rzeczywiście trochę błotka w czasie roztopów jest na wjeździe w piękną, ale poza tym ulice są poutwardzane i nie widzę problemu z "błotem po kolana". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Działki Aleksandrówka IP: 213.199.253.* 09.03.11, 19:03 Przepraszam z "bajorem po kostki".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Działki Aleksandrówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:50 Dzięki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Działki Aleksandrówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 19:11 A może znalazłoby się coś przy Lazurowej? Widziałam tam kilka pustych działek ale nie wiem czy są jeszcze do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Działki Aleksandrówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:01 W jakiej cenie są te działki? Ja chyba zainteresuję się działkami na Gąskach. Taniej i spokojniej. i tyle samo km do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Działki Aleksandrówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:25 Ja też wolałbym mieszkać w Gąskach niż na tej Aleksandrówce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Działki Aleksandrówka IP: 213.199.253.* 10.03.11, 17:26 Ee tam centrum, Ciechanów to jedno wielkie centrum:P Ale swoją drogą to w Gąskach działki na pewno tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Działki Aleksandrówka IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 19:05 Gąski 80zł a aleksandrówka 200zł. Jest różnica. Chyba, że ktoś ma kasy jak lodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Działki Aleksandrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 20:02 604-722-178 działka na sprzedaż niedaleko ulicy Błękitnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Działki Aleksandrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 20:11 na Błękitnej nie słychać żadnego jazgotu z Pułtuskiej, i w tych domkach które mieszczą się przy Pułtuskiej po stronie lewej (tej na przeciw Farbexu) również bo plan zabudowy jest taki że wszystkie domy znajdują się daleko od ulicy. Mieszkam tam więc niech nikt nie plecie bzdur. Najbardziej drażnią ludzie którzy nie maja o niczym pojęcia i piszą byleby pisać. Zresztą kto słucha jakiś ciemniaków którzy wygadują głupoty. Jeśli ludzie są naprawdę zainteresowani kupnem działki to wtedy ruszają tyłek i chodzą i pytają kto ma działki na sprzedaż, wiem bo nie raz już do mnie ktoś dzwonił z zapytaniem czy wiem kto ma tutaj na sprzedaż działki bo na forum to 90% tych zainteresowanych nawet po podaniu numeru telefonu nie dzwonią więc co to za zainteresowani? nie mówię już konkretnie o kupnie działki ale różnych innych rzeczy oferowanych do kupna na tym forum. Zainteresowani zadają pytanie po czym gdy na nie odpowiadasz swoją ofertą z numerem telefonu nawet nie dzwonią.. bez sensu :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Działki Aleksandrówka IP: 31.60.125.* 10.03.11, 20:47 Pewnie pojechali obejrzeć (posłuchać) okolicę, dlatego nie dzwonią:))...CIEMNIAKU! Ruch z Pułtuskiej słychać, jakby dom nie był usytuowany...Drażnią Cię ci co piszą te "głupoty" bo piszą prawdę?, a Polak jak to Polak, wie najlepiej, ma najlepsze, jego nie wolno krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "." Re: Działki Aleksandrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 11:49 "a Polak jak to Polak, wie najlepiej, ma najlepsze, jego nie wolno krytykować. " Sam się ośmieszasz bo twierdzisz że wiesz najlepiej a nic nie wiesz.... Najlepiej to Ty możesz wiedzieć czy u Ciebie w mieszkaniu czegoś nie słychać, a na Pułtuskiej w domkach nie mieszkasz człowieku to po co się wypowiadasz? ja mieszkam tam od 35 lat więc wiem co tam słychać a co nie więc nie będziesz mi mówił ... no żal poprostu .. ręce opadają, i żeby nie było działki żadnej na sprzedaż tam nie mam, Niech nikt się nie wypowiada na tematy o których nie ma pojęcia i wtedy będzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Działki Aleksandrówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 08:45 Nie musisz mierzyć wszystkich swoją miarą i wrzucać wszystkich "zainteresowanych" do jednego worka bo nie masz racji. Po prostu jeśli komuś naprawdę zależy to wykorzystuje wszelkie możliwe sposoby, w tym również fora internetowe, aby zdobyć namiary na jakąś fajną działkę. Pozdrawiam i więcej pokory życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Działki Aleksandrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 15:58 ja bym chciała konkretnie dowiedzieć się po ile działki są na Aleksandrówce bądź po drodze w kierunku Chrzanowa.Max 15 ar Odpowiedz Link Zgłoś