Gość: sss IP: *.cnow.pl 25.03.11, 14:30 znalazlem na stronie pub fabryczna info o koncercie . koncert ma sie odbyc 1 kwietnia o godz 19 . zagraja syndrom kreta , ostatnie pietro i pds wstep wolny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: pub fabryczna koncert IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 18:09 PDS, i OP spoko,ale ten Syndrom Kreta strasznie mnie znudził na WOŚPie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: pub fabryczna koncert IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 19:49 Super.Same znane zespoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gl Re: pub fabryczna koncert IP: *.cnow.pl 26.03.11, 08:45 dobrze ze sie cos dzieje bo ostatnio w tym miescie jesli chodzi o koncerty byla nedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 10:01 dobre - same znane zespoły :))))) może to 1 kwiecień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 15:11 No jasne - bo w fabrycznej to jakby Metallica była to było by może nieźle co ? Oczywiście ze free. Chcesz znany zespół to zapłać 200 zł i jedź na stadion do Chorzowa albo na lotnisko bemowo - tam czasem robią takie koncert i bardzo znane zespoły tam grają - proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Michała od @ Re: pub fabryczna koncert IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 16:34 Wyluzuj,bo to był ŻART. Cieszę się,że już rozumiesz.Nie unoś się tak następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 00:17 Michał jest chłopakiem córki właściciela fabrycznej dlatego tak się ciska ,i na żartach się niezna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: pub fabryczna koncert IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 00:58 Michał nie jest, chłopakiem córki właściciela fabrycznej. Michał pisze jak sprawa wygląda - bez żartów i bez obrazy - żartować możesz i niech Ci to na zdrowie wyjdzie. @ i podobni - wstęp wolny - przyjdziesz ok. nie to nie - posłuchasz albo nie - rozumiem, że wolicie disco ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: pub fabryczna koncert IP: 109.243.89.* 27.03.11, 03:03 Dobrze,że znalazłam się w odpowiednim momencie. Po czym wnioskujesz,że wolę disko? Po tym,że się nie spinam jak ci wielcy ,,artyści'' spod wdk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: pub fabryczna koncert IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 03:06 nikt się nie spina, przyjdź na koncert napijesz się piwa pogadasz z ludźmi..nikt się nie spina...czasem na forum ciężko skumać dowcip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: pub fabryczna koncert IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 03:13 Nie przyjdę,bo nie mieszkam w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:18 Nie jestem chłopakiem córki właściciela jak już ktoś napisał - kiedyś owszem byłem chłopakiem mojej żony - ale to dawno było. Żarty - może i się nie znam, może i się uniosłem - wkurza mnie tylko takie ............ eeeeeeeeeeee nic się nie dzieje w Ciechanowie, wiocha itp. .... a jak się już coś dzieje to .... właśnie takie żarciki. Może i się uniosłem ale prawda jest taka jak napisałem - chcesz gwiazdę światowej klasy proszę bardzo : ROBERT PLANT Wtorek, 2. Sie 2011, 18:00 - Warszawa 220 pln – płyta tył 220 pln – trybuny 275 pln – płyta przód 550 pln – płyta przód 705 pln – VIP albo STING Sobota, 18. Cze 2011, 18:00 - Gdańsk najtańsze 237 zł. albo Slayer - Megadeth Poniedziałek, 11. Kwi 2011 - Łódź Bilety w cenach 154, 176, 209 zł A tu zespoły lokalne i około lokalne, wstęp wolny, zabawa mam nadzieję będzie przy piwku, zarówno dla grających, bo nie sądzę, żeby robili to dla pieniędzy, jak i dla publiki. Będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: pub fabryczna koncert IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 16:51 Znowu się unosisz.Ktoś zażartował,że same znane zespoły,ale nikt oprócz Ciebie nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 17:09 Panowie. Schodząc z obłoków na ziemię, trzeba wiedzieć, że za koncert płaci się od 100 zł wzwyż, zaś za występ zespołu do 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też. Re: pub fabryczna koncert IP: *.183.237.202.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 17:13 Będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 18:59 E tam, już nie będę - piwko walnę i wrzucę luz - nerwowy czasem bywam ale to minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: pub fabryczna koncert IP: *.cnow.pl 27.03.11, 20:32 cos sie dzieje . dobrze jest . aby tak dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: pub fabryczna koncert 27.03.11, 21:37 Gdyby ktoś miał ochotę zobaczyć plakat to zapraszam na www.psychoart.org.pl Oczywiście zapraszam też na sam koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemun Grass Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 23:49 Cyklon GaSS mogłoby zagrać - dobre nazi reggae Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pub fabryczna koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:15 do Lemun Grass mogę jedynie tyle - puk puk - jest tam kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pub fabryczna koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 23:06 #1 | KRONOS dnia 24 marzec 2011 panowie z syndromu kreta są po prostu żałośni cytuję "Już Pierwszego Kwietnia i to nie żart Syndrom Kreta wystąpi na koncertowych urodzinach pubu Fabryczna w Sochaczewie. Start imprezy 19.30. Zapraszamy!" koniec cytatu ave :] #2 | admin dnia 24 marzec 2011 Kronos, nie rób scen, ty się ku... nigdy nie pomyliłeś? Przecież przeprosili. Zamiast ubliżać trzeba przepraszać Państwo z fabrycznej Odpowiedz Link Zgłoś