IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 12:44
Słyszałem, że wykruszają się kucharki z bianko. Kuchnie podobno prowadzi dziewczyna, która jajek dobrze nie potrafi ugotować. Jedzenie podobno też coraz gorsze ;/ A szkodaa... takie fajnie miejsce na imprezy różnego rodzaju. Miałem zamiar zrobić tam impreze rodzinne na 100 osób, ale teraz się grubo zastaniawiam.
A wy byliście w ostatnim czasie tam na jakiejś uroczystości??
Podpowiedzcie troche
Pozdrawiam Wszystkich :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ?toja? Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 16:43
      a mnie tam smakowały ostatnio kotlety mielone. Chociaż mało solne ale dobre. To nie jest prawdą, że wykruszają się kucharki z Bianko. Jedna tylko złamała rękę, ale będzie dalej pracować, a druga podobno jest w ciąży... To wiadomość nie jest pewna, lecz się wyjaśni za ok 9 m-cy;) Ale ona podobno zaprzecza, bo mówi, że to niemożliwe, bo sie nie spodziewa...
      Różne wiadomości dochodzą z Bianko jak widzicie, ale nie takie, żeby jajek nie potrafiły gotować. Bo podobno jajka gotować to umie też Pani Hala, która przychodzi tak po godzinach sprzątać i jak ktoś jest głodny to mu robi jajecznice albo jajka na twardo. bo na miękko ona nie umie:( Więc nie martwcie się! I róbcie tam imprezy nawet na 200 osób bo warto!!
      Ja sie dziś za 2 godziny wybieram tam na wesele, jestem zaproszony chociaż nie wiem dokładnie kto się żeni? Ale czuje, że dziś też będą dobre mielone!!!!!
      Jutro Wam Kochani napiszę! Pozdrawiam!!
      • Gość: kolo Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 19:04
        Mielone to prawdziwy rarytas na weselu!!!
        • Gość: toja Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 13:14
          No i właśnie wróciłem z wesela. Bardzo dobre jedzenie! Nie tylko mnielone były ale też golonka z bawarską kapustą i inne rarytasy! Były też śledzie po kubańsku, węgorz wędzony ALF, frytki potrójnie zakręcane i inne takie;) Mnie smakowały bardzo leniwe, zwłaszcza jak orkiestra grała takie powolne kawałki, tak leniwo można było jeść i dygać pomału. Ludzie się dobrze bawili i tylko kilka osób sobie za mało zjadło? czy może za dużo wypiło? nie wiem? ale jakoś wcześnie się niektórzy ulatniali... Tak ok 2.00 to już najwytrwalsi weselnicy wytrzymali...
          Mnie sie bardzo podobało i chociaż czuję jeszcze w głowie C2H5OH to wierzcie mi, że dobrze sie bawiłem!
          Lecz w dalszym ciągu nie mam pojęcia czyje to było wesele? Bo się chyba zagapiłem na początku:(
          Pozdrawiam wszystkich weselników!!
        • Gość: sun Re: Bianco IP: *.cnow.pl 02.10.11, 20:52
          szczególnie małosolne :)
    • mezatka-24 Re: Bianco 29.09.11, 22:23
      My mieliśmy tam bardzo niedawno swój ślub i jesteśmy bardzo zadowoleni. To co ludzie wypisują na forach to bzdury, my sami po przeczytaniu wpisów byliśmy gotowi zrezygnować z organizacji ślubu na sali BIANCO, ale na szczęście tego nie zrobiliśmy:). Jedzenie SUPER- udka faszerowane palce lizać, jedynym zastrzeżeniem o którym mówili goście to to "że porcje były za duże". Wszystkie nasze niestandardowe pomysły były przez właścicielkę i kelnerów wykonane bez zastrzeżeń. Bardzo dziękujemy właścicielce i kelnerom za organizacje tego NAJWAŻNIEJSZEGO dla nas dnia.
      • Gość: maria Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 23:41
        Ciekawe skad forumowicze wiedzą ze kucharka złamała ręke a druga jest w ciązy. nawet treść dialogów znają. widać że zdesperowana włascicielka działa na forum.... akt desperacji?
        • Gość: gość Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 07:28
          jesteś podła skoro takie bzdury piszesz że właścicielka pisze na forum ona nie musi pisać o sobie nic ani o ludziach co tam pracują bo to co jest na stołach i jak smakuje i w jakich ilościach jest podawane to ty na oczy niewidziałaś ale porcje są konkretne to fakt widać że goście są zdziwieni ale inajedzeni ukłony dla sali bianko tak trzymać
          • Gość: polonista Re: Bianco IP: *.cnow.pl 30.09.11, 08:41
            ile ty masz lat?? o interpunkcji cię nie uczyli? To co piszesz - łagodnie określając - nazwę bełkotem. Nie wymagam od ciebie logicznego myślenia, i oczywistym jest dlaczego nie rozumiesz sensu poprzedniej wypowiedzi.
            • Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Bianco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 12:52
              ty elvisem nie przejmuj się , jak przeczytasz jak poucza innych w temacie pisania, ortografii to wiedz ze to ten co pisze wardzińskiemu porady prawne po których miasto przegrywa w sądach ze starostwem.

Gość portalu: polonista napisał(a):

> ile ty masz lat?? o interpunkcji cię nie uczyli? To co piszesz - łagodnie okreś
              > lając - nazwę bełkotem. Nie wymagam od ciebie logicznego myślenia, i oczywistym
              > jest dlaczego nie rozumiesz sensu poprzedniej wypowiedzi.
              • Gość: polonista Re: Bianco IP: *.centertel.pl 30.09.11, 22:11
                Tak mógł napisać tylko ktoś, komu słowo ortografia jest tak samo znane jak np monachomachia :)
                Apel do was dzieci: słowniki w dłoń proszę.
                P.s. Daleko mi do elvisa bo on żyje polityką a ja akurat tym się brzydzę...
      • Gość: Lenka Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 23:30
        Zgadzam się z moją przedmówczynią.Też mieliśmy tam wesele. Porcje ogromne i smaczne. W życiu takich dobrych smakołyków nie jedliśmy - najlepszy kotlet schabowy z serem i pieczarkami, mniam mniam. Goście byli zadowoleni a to najważniejsze. Pozdrawiamy właścicielkę i pracowników. To był najwspanialszy dzień w naszym życiu. Dziękujemy i polecamy innym.
    • Gość: jo Re: Bianco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:40
      yhm
    • Gość: gość Re: Bianco IP: *.181.205.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 16:34
      ja nie byłem
      • Gość: monia Re: Bianco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 16:41
        Ja byłam na dwóch weselach w tej sali. Pierwsze było wkrótce po tym jak zaczęła funkcjonować, drugie w tym roku. Nie mam zamiaru nikogo obrażać, ale mam wyrobione zdanie na temat sali i wątpię że ktoś jest w stanie wpłynąć na to, że je zmienię. Każdy z nas ma inne oczekiwania więc tak naprawdę to indywidualna sprawa kto jak ocenia działanie sali Bianco. Skoro komuś wystarczy to że porcje są duże to jego sprawa. Ja wychodzę z założenia że jak wydaję dużo pieniędzy (bo wg mnie przygotowanie wesela to jest duży wydatek) to mam prawo oczekiwać żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jedzenie i muzyka to dwie najważniejsze rzeczy na weselu. Ja jestem z tych, którzy "jedzą oczami" i przykładam dużą wagę do tego co jem i jak to jest podane...
        A jak mam ochotę na dużo porcję ziemniaków z kotletem mielonym to albo robię je w domu, albo jadę do babci....
        Pozdrawiam wszystkich. A przyszłym Parom Młodym radzę: Nie bójcie się o nic pytać właścicieli i mówcie śmiało o swoich oczekiwaniach!! To jest Wasz dzień!!
    • Gość: gość Re: Bianco IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 22:34
      Akustyka na tej sali jest fatalna, szkoda, że nie pomyślano o tym budując ten obiekt.
      • Gość: zespół Re: Bianco IP: *.centertel.pl 03.10.11, 22:31
        Zgadzam się przedmówcą, akustyka jest fatalna. Jako zespół grający na żywo, mieliśmy wrażenie że gramy w kościele. Jeśli chodzi o jedzenie to było ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka