Dodaj do ulubionych

korepetycje z fizyki

IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 19:57
zastanawiam się nad wysłaniem syna na korepetycje z fizyki w celu lepszego przygotowania go do rozszerzonej matury z fizyki. jakieś typy, kilku najlepszych korepetytorów w ciechanowie? i jakie są u nich stawki?
proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Emi Re: korepetycje z fizyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 08:24
      Pan Nałęcz i Pan Kropski, cen nie znam
      • Gość: gallanonim Re: korepetycje z fizyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 19:16
        Haha, Nałęcz? Mam z nim fizykę i sam muszę chodzić na korki. Ale nie do niego oczywiście. Od jedynki na koniec roku poratował mnie pan Kołakowski, nauczyciel z Bema
        • Gość: Rodzic Re: korepetycje z fizyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 21:25
          Niestety muszę potwierdzić. Pan Nałęcz ma dużą wiedzę , ale się już chyba wypalił zawodowo, przynajmiej w szkole. Nie wiem jak jest na korepetycjach - za pieniądze. Szkoda bo dzieciaki ambitne i pracowite muszą podpierać się korkami, żeby zdać dobrze maturę z fizyki na poziomie rozszerzonym. Panowie Kropski i Witkowski są chyba najlepsi. Sami o nich myślimy. Cena - jeżli mam dobre informacje, to 100zł za 1.5 godz. zegarowej, czyli 2 lekcyjne.
          • Gość: W Re: korepetycje z fizyki IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 10:14
            Syn miał przez rok fizykę z Panem Witkowskim i nie miał z nia problemów.
            Problemy zaczęły się, kiedy zaczął uczyć go Pan Nałęcz.
            Ma z pewnością dużą wiedzę, lecz nie potrafi jej metodycznie przekazać uczniom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka