Dodaj do ulubionych

dobra fryzjerka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 11:27
może ktoś mi polecić fryzjerkę, która ciemne włosy rozjaśni. dodam że mam malowane włosy na brąz ciemny, a chciałabym uzyskać ciemny blond. nie stey moja fryzjerka uważa że to nie możliwe.
z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 11:39
      polecam bardzo dobrych fryzjerow za hausem w podworku zarowno tomek i monika bradzo dobrzy :)
      • Gość: wiktoria Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 11:45
        Od Tomka to dowiesz się przy okazji kto kogo i z kim zdradza
        • Gość: karola Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 11:56
          do wiktoria: wiesz co wydaje mi sie ze albo nie mowisz o tym tomka albo jestes jakas zdesperowana kochanka czyjegos meza :) ja chodze tam od poczatku powstania zakladu znam tomka bardzo dobrze i nigdy takiego tematu nie bylo :)
        • Gość: Anka Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 13:21
          Tomek to plociuch jakich mało , i przekonałam się z własnego doswiadczenia bedąc tam jak obgadywał jedną ze swoich koleżanek do ciekawskiej klientki . Wypowiadał imię i mówił takie rzeczy jakie z ust niby fryzjera wyjść nie powinny . Jak dla mnie zero !!!
          • Gość: wiktoria Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 13:31
            A jak ja byłam to akurat zadzwonił mu telefon i przy mnie na cały głos wymieniając nazwisko powiedział, że dziewczyna złapała żonatego na dziecko. Po zakończeniu rozmowy przez telefon opowiedział mi całą historię, również wymieniając nazwiska - żenada
            • Gość: . Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 13:46
              Asia na Sierakowskiego.Ona specjalizuje się w tego typu zabiegach.
              • Gość: gosc Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 14:19
                asia na sierakowskiego - odradzam
            • Gość: gosccc Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 14:21
              to po co tam w ogole chodzicie jak jest tam tak zle najwieksza zenada i beznadzieja to jestes ty wiktorio napewno bylo tak ze ty siedzialas i o nic nie pytajac tomek zaczal ci opowiadac historir czyjas wez nie badz smieszna
              • Gość: xxx Re: dobra fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 15:03
                W Euforii za PKO jest nowa fryzjerka z kilkuletnim doświadczeniem. Ostatnio mnie obsługiwała to widać, że dziewczyna ma smykałkę do tego, stara się i jest dokładna.
              • Gość: wiktoria Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 15:48
                A jednak tak było, skończył gadac przez kom i z tekstem do mnie:" Wie Pani ta dziewczyna..." itd., itd.
                • Gość: gosc Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 15:52
                  hahahaha no napewno tak bylo ;p
    • Gość: stała klientka Re: dobra fryzjerka IP: *.centertel.pl 15.09.11, 13:25
      Najlepsza jest P. Martyna Rogowska z Aleksandrówki. Polecam
      • Gość: gosc Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 14:01
        a co do asi na sierakowskiego to odradzam napewno ta dziewczyna nie ma pojecia o kobiecych wlosach cale zycie obcinala tylko facetow odradzam!!!!! z reszta z tego co mi wiadomo to jest teraz wielka dama a chyba zapomniala o swojej przeszlosci o ktorej wielu z nas bardzo dobrze pamieta :) wiec asiu taka rada od starego kolegi nie damuj za mocno i nie udawaj kogos kim nie jestes salonik ladny tylko szkoda ze dorobilas sie go nie praca rak tylko praca innej czesci ciala ;p
        • Gość: fryzurka Re: dobra fryzjerka IP: *.cnow.pl 15.09.11, 17:24
          a dobra fryzjerka do fryzurek intymnych?
          • Gość: tyna Re: dobra fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 19:58
            Może P.Basia z 11Pułku Ułanów Leg.
            • Gość: Anka Re: dobra fryzjerka IP: *.tktelekom.pl 15.09.11, 22:12
              Monika na Lazurowej z czarnych włosów zmieniła na blond. Oczywiście nie po jednym farbowaniu.to były 2-3 wizyty ale to zależy od włosów. Chodzi o to żeby włosy ''nie wyszły sobie...''
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka