IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 16:49
Witam,
od niedawna zajmuję się marketingiem sieciowym (MLM), na którym opiera się działanie firmy FM Group. Jest to rozwojowy sposób na dorobienie paru groszy, a przy większym zaangażowaniu i odrobinie chęci nawet całkiem okrągłej sumki. Jest to sprawa o tyle fajna, że nic nie można stracić- nie ma żadnego wpisowego, kary za rezygnację, itp. Ponadto nie trzeba być nawet pełnoletnim.
Jeśli jesteś chętna/y to proszę o kontakt mailowy - fmcnow@gmail.com
W najbliższy czwartek chcę zorganizować w Ciechanowie krótkie spotkanie właśnie odnośnie MLM i FM Group. Jest ono całkowicie bezpłatne i niezobowiązujące!

Czekam na kontakt, zapewniam że warto!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Miki Re: Szansa! IP: *.opera-mini.net 19.07.11, 17:35
      A co to za firma i na czym ta praca miałaby polegać. Ją jestem zainteresowana
      • Gość: ada Re: Szansa! IP: *.cnow.pl 19.07.11, 17:59
        ja Ci powiem, masa moich znajomych jest konsultantami, chodzi o sprzedaż perfum na podobnej zasadzie jak AVON. A zapłacić musisz za zestaw startowy (próbki).
      • Gość: Konsultantka FM Re: Szansa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 19:58
        Rzeczywiście chodzi o sprzedaż perfum i kosmetyków, a także szukanie innych osób, które chciałyby w tym uczestniczyć. Jeśli chodzi o zestaw startowy to rzeczywiście trzeba go później kupić ale do końca września ja jestem w Ciechanowie i mogę pożyczać swój. Jeśli stwierdzisz po wakacjach, że nie chcesz być konsultantką to wcale nie musisz go kupować. Powtarzam: przy rezygnacji nie ma żadnych konsekwencji. A nawet jeśli kupisz próbki i będziesz chciała zrezygnować, to możesz go odsprzedać za 90% wartości początkowej. Dodam jeszcze, że 10% które teoretycznie mogłabyś stracić kupując starter można bez trudu "odrobić"- wystarczy jedne perfumy sprzedać.

Najłatwiej byłoby to opowiedzieć osobiście dlatego zachęcam do spotkania w czwartek po południu, ewentualnie w inny dzień, który możemy ustalić.
        • Gość: git Re: Szansa! IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 20:05
          weź "konsultantko" nie mieszaj w głowach młodym ludziom, fajnie jest jak ktoś pracuje na Ciebie co? Weź się za uczciwą pracę, bo kilka takich zarobkowiczów było w naszym mieście i z tego co wiem to marnie skończyło.

A do wszystkich zainteresowanych, nie dość, że będziecie sprzedawać CHŁAM na Warszawskiej albo pod Kauflandem, to jeszcze będziecie dorabiać Sz.P. Konsultantkę a zarobicie grosze- więc radzę- ODPUŚĆCIE SOBIE!!!!
          • Gość: Konsultantka FM Re: Szansa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 21:08
            Nie na Warszawskiej, nie pod Kauflandem i nie "chłam". Nie pisz jak nie wiesz o co chodzi. Wystarczy sprzedać coś wśród znajomych, rodziny. Poza tym nikt nikogo do niczego nie zmusza. Proponuję spotkanie, ale nie ciągnę tam nikogo na siłę i do niczego tym spotkaniem nie zobowiązuję. Nie obiecuję też gruszek na wierzbie- nie piszę że można zarobić krocie, chociaż można ale to już wymagałoby całkowitego zaangażowania.
    • Gość: dah Re: Szansa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 20:44
      zwykla akwizycja, trzeba byc mocno zdesperowanym by sprzedawac sie wrecz dorabiajac w ten sposob. oto moje zdanie. o ile zadna praca nie hanbi tak takie oszukiwanie ludzi jest dla mnie praktycznie na rowni z prostytucja.
      • Gość: ciekawe Re: Szansa! IP: *.cnow.pl 20.07.11, 09:09
        Mocno dah-u pojechałeś z tą prostytucją, chyba za mocno bo porównanie niewłaściwe. Prostytutka sprzedaje siebie a akwizytor towar. I nie bardzo rozumiem dlaczego z góry zakładasz, że to oszukiwanie klienta. Możesz posłuchać, powąchać, jeśli nie odopowiada to podziękować i odejść lub wręcz nie zareagować na "zaczepki" akwizytorów. Czy fakt, że ktoś kupi tanio a sprzeda drogo to oszukiwanie? To raczej handel. Tak dla porównania na warszawskiej w jednym z warzywniaków oferuje arbuza za 2.50 zł a w jednym z hipermarketów ten sam towar 0.79 zł. Warszawska oszukuje?? nie sądzę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka