Dodaj do ulubionych

Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy

IP: *.cnow.pl 24.07.11, 21:54
Witam. Poszukuję lekarza wydającego zaświadczenie lekarskie do prawa jazdy. Którego lekarza polecacie. Wiem że przyjmuje w Esculapie. Ale poszukuję również gdzie indziej, może ktoś poleci kogoś innego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 22:39
      Ewa Janusz-Klatko,Glinojeck
      • Gość: to to Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.95-103-114.t-com.sk 25.07.11, 00:50
        tak!! Janusza Klatko też polecam! On jest ok;) W eskalopie na narutowicza jest jeden taki spec... jalista, ale jego wszyscy omijają!!! Podobno cham!!!!??... I lepiej nie będę dalej pisała, bo szkoda długo....PiSu;) I tak wiecie o kogo chodzi w eskalopie...........
        • Gość: CBR Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 00:52
          Ale z Ciebie pajac,przecież to kobieta,i spoko lekarz z Niej
        • Gość: młody kierowca Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 00:53
          ja bylem na badaniu u Karczmarza na sienkiewicza. Niedaleko PKS. A kolega u Michalaka na Rumiankowej na śmiecinie.
          • Gość: ... Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.cnow.pl 25.07.11, 11:36
            A może ktoś się orientuje, jaki jest koszt wizyty?
            • Gość: 1 Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.146.81.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.11, 20:47
              prawo jazdy -lek. ANTCZAK na ranieckiej 4 -chyba 60zl.
            • Gość: ??? Re: Lekarz/ medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 21:59
              Michalak 50 zl
              • Gość: sw Re: Lekarz/ medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.11, 22:03
                michalak od dawna nie ma uprawinien
                • Gość: hihi Re: Lekarz/ medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.178-40-121.t-com.sk 26.07.11, 00:07
                  łuuuuuu...
                  to pozostaje chyba tylko Tamara-Babolicz... ona wydaje takie papiery na ul. Dąbrowskiego...
                  lecz nie wiem czy w Ciechanowie? czy w Piekiełku...???
                • Gość: ... Re: Lekarz/ medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 15:28
                  no to mało wiesz Michalak ma uprawnienia,nie przyjmował pacjentów bo sam poważnie zachorował...
                • Gość: kevik Re: Lekarz/ medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 21:25
                  a dokładnie od kiedy ?
          • Gość: Mała Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 26.07.11, 22:02
            tak, ja też byłam u P. karczmarza, jest OK
          • Gość: kevik Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 21:25
            Michalak najlepszy ;]
        • Gość: haha Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.cnow.pl 27.07.11, 15:41
          no to błysnęłaś ;) "eskalop" na narutowicza haha. Widać, że z branży kuchennej jesteś. Do garów a nie do samochodu!
          • Gość: ... Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.cnow.pl 27.07.11, 17:02
            do "haha", jak nie masz gdzie się wygadać, to idź do TP na słuchawkę, a nie przysrywasz się do ludzi za literówki, tacy ludzie jak ty niech lepiej zamilkną i mi nie pomagają. Reszcie natomiast dziękuję za pomoc.
            • Gość: haha Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy IP: *.cnow.pl 28.07.11, 08:28
              Trzykropku - mam pracę i do tepsy nie muszę iść. Jeśli dla Ciebie to była literówka to zastanów sie dlaczego nie było to raz. Ktoś po prostu nie zna nazwy ale skoro chcesz polegać na opinii takich "fachowcuff" to moje gratulacje. Ciekawe czy jakby ktoś Ci napisał, że lekarz weterynarz robi takie badania to też byś był zadowolony z pozyskanych informacji. A tak w ogóle to nie bardzo rozumiem co to znaczy "przysrywać się" ale to pewnie dlatego, że to nie mój poziom. pozdrawiam
    • magnetik00 lek. medycyny pracy 02.07.14, 11:45
      Na jakiej ulicy przyjmuje pan dr Michalak? Może ktoś posiada nr telefonu?
      • schwarcwald Re: lek. medycyny pracy 12.09.15, 13:10
        Pn.-Pt.-Poliklinika Pol.na parterze, na prawo.
    • zbyrek2 Re: Lekarz medycyny pracy- prawo jazdy 08.09.15, 10:39
      gdzie w Ciechanowie najtaniej można uzyskać zaświadczenie lekarskie na prawo jazdy A,B
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka