Dodaj do ulubionych

Problemy z automatem bmw e 46

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 23:32
Gdzie w Ciechanowie i za ile można zdiagnozować usterkę skrzyni automatycznej??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.209.80.15.getinternet.no 01.08.11, 06:10
      W Ciechanowie nie ma, ale jest specjalista w Żurominku, zajmuje się tylko skrzyniami automatycznymi. Jego numer 603718770. Korzystałem.
    • Gość: grzechu Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 18:54
      Mały warsztat na Pęchcinie,mechanik ma komputer i może sprawdzić wszystko,wiem bo byłem.
      • Gość: Gość Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 19:27
        Adres, telefon do warsztatu na Pęchcinie.
        • Gość: BMW Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: 213.199.253.* 01.08.11, 19:41
          Ja polecam serwis na ul. Niechodzka 13a posiadaja specialne oprogramowanie do BMW
          www.autobast.pl

Polecam
        • Gość: B.M.W Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: 89.204.137.* 01.08.11, 21:41
          ten komputer to niech se podlaczy w dupe ze tak powiem Omijac duzym lukiem tego komputerowca z pechcina bo pozniej sie podwojnie placi udaje mechaniora to co mu komputer pokaze
          • Gość: gość Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.rdns.ubiquityservers.com 02.08.11, 13:13
            Byłem też u tego pseudokomputerowca na Pęchcinie po lewej stronie.Chciał mnie naciagnac na koszty.Powiedziałem mu zeby poszedł do szkoły i poduczył się obsługi tego oprogramowania,które posiada.On nie ma zielonego pojecia o obsłudze tego komputera.Komputer jego z tym oprogramowaniem jest bardzo dobry,lecz co z tego,jeśli nie umie się go obsługiwać.W ten sposób naciaga klijentów na zakup nowych czujników położenia wału korbowego,czujnik położenia wałka rozrządu.Kosztują one od 200 - 500 PLN + do tego ich montaż itp.Itd.Radzę omijać go szerokim łukiem.
            • Gość: Alfred Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.rdns.ubiquityservers.com 02.08.11, 13:38
              Pęchcin po prawej stronie ???? Jak najdalej od niego.Nazywają go RADEK.
              Popsuł mi sie samochod.Poprosiłem kumpla ,żeby zaholował mnie na kompa do Radka.Już na kanale u niego podłaczył kompa do mojego auta i pokazuje się komunikat:"uszkodzony czujnik położenia wału - brak sygnału".Wieć ja głupi pognałem do sklepu kupiłem czujnik dałem 350 PLN,lecz w sklepie mnie uprzedzili,że to nie bedzie ten czujnik oraz ze mogę go zwrócić.Ucieszyłem się ztego.Na miejscu okazało sie ,że stary czujnik jest dobry.Znowu do sklepu ze zwrotem.Oni mi mówia - "Nie jest pan pierwszym i ostatnim z takimi głupotami od tego goscia".Zabrałem od niego auto i zaholowałem je do mojego kumpla - elektronika.Niestety musiałem Radkowi zapłcic 100 PLN - a auto niesprawne.Kumpel sprawdził przekazniki,bezpieczniki.Okazało sie przekaznik za 10 PLN i w ten sposób naprawiłem auto."PĘCHCIN PO PRAWEJ STRONIE ODRADZAM"
              • Gość: merc Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 15:13
                Alfred, noto dajże jakiś namiar na tego elektronika...
    • Gość: grzechu Re: Problemy z automatem bmw e 46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:36
      609444393 Radek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka