Dodaj do ulubionych

Ludzka głupota

IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 17:32
Wakacje w Pełni,a młodzieży się nudzi!!!ktoś mi wybił szybę w samochodzie i nic z niego nie ukradł...,nie wiem jak to nazwać GŁUPOTA-czy DEBILIZM?zniszczyć,popsuć ,zrobić komuś krzywdę....tylko idiota ma z tego przyjemność...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Ludzka głupota IP: 213.199.253.* 01.08.11, 20:23
      Niestety głupota ludzka nie zna granic, chociaż głupota...chyba to za mało powiedziane. Nie rozumiem tego typu ludzi, nie wiem co w nich tkwi, zachowania te są chyba na tle psychicznym. Marzę o normalnym, bezpiecznym mieście, o normalnych ludziach, bezpiecznych imprezach masowych, ale to chyba nie możliwe ;] Ja sam mam 20 lat i po prostu nie rozumiem większości moich rówieśników. Co ich skłania do tego, aby wybić komuś szybę w samochodzie? Nie myślą o tym, że potem trzeba za tę szybę zapłacić, zarobić na nią? Niestety nie..
      • Gość: zuzua Re: Ludzka głupota IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 21:37
        Dziś rano przy moim samochodzie zaparkowanym pod blokiem znalazłam pobitą szklankę , szkło leżało też pod samochodem, pech ,że zaparkowałam przy ławeczce na której siedzą osiedlowi drinkowicze. Całe szczęście tym razem nie potłukli mi samochodu. Rano zawsze dokładnie oglądam do czego wsiadam , bo zdarzyło się wsiąść do samochodu bez przedniej szyby albo bez felg. Ciężko prostymi słowami określić takie postępowanie..... brak słów.....
        • Gość: The Driver Re: Ludzka głupota IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 22:58
          Mnie również przytrafiła się podobna sytuacja, mianowicie wstaję rano bo trzeba jechać do pracy, idę do samochodu, a tu co widzę? Oberwane lusterko od mojej astry leży na ziemi! I to jeszcze od strony kierowcy! Aż krzyknąłem: "no k***a, ja p******ę!!!" Najwyraźniej w nocy jakiemuś szmaciarzowi przeszkadzało moje lusterko. Byłem także świadkiem jak jakieś łachudry obszczymury wyłamują lusterko w jakimś samochodzie. Co dziwne było to późnym wieczorem i w ulewny deszcz. Kto by pomyślał, że nawet w taką pogodę takie wyrzutki społeczeństwa się szlajają i demolują. Niestety nic nie mogłem zrobić, bo było ich kilku i jeszcze dostałbym w łeb. Że też nie ma bata na takich śmieciów :/
    • Gość: He he Re: Ludzka głupota IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 00:55
      Widzę ,że nie jestem jedyny...poczytałem Posty na Forum i pomyślałem ,że ludziom palma odbija...jak nie zatłuką kota,to szybę wybiją,albo zap.....komuś buty z klatki schodowej...normalnie WARIATKOWO...mi już 2 razy pojemnik-kosz na śmieci ktoś ukradł sprzed domu...po co to komuś?-nie mam pojęcia-nie pojmuję tego i nie pojmę nigdy....jak ma nam się fajnie żyć w naszym mieście jak ludzie takie cuda wyczyniają?głupota nie zna granic.....i tak jak ktoś wyżej napisał,człowiek boi się zareagować w jakikolwiek sposób,bo w każdej chwili można w gębę dostać....najlepiej napić się PIWKA nabrać PROCHÓW i tylko dumać co by tu odpier...znudzonych zapraszam na ODDZIAŁ PALIATYWNEJ OPIEKI W SZPITALU w CHARAKTERZE WOLONTARIUSZA !!!TAM NIE BĘDZIECIE NARZEKAĆ NA BRAK ZAJĘCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: d Re: Ludzka głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 00:09
        Cwiczyli przed wyjazdem do Londynu
    • Gość: Waldek Re: Ludzka głupota IP: *.play-internet.pl 12.08.11, 01:00
      Wizisz, ja mialem na odwrot, zero zniszczen na zewnatrz a radio ukradli
      • Gość: zibo 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 11:05
        Widzisz jak debile rozrabjają - dzwoń. W końcu czas najwyższy, żeby panowie policjanci zaczęli robić to co do nich należy, a nie opier... się po kątach.
    • malkol45 Re: Ludzka głupota 12.08.11, 12:18
      Otóż my teraz dyskutujemy tu nad tym wszystkim, a świat tymczasem przewraca się na głowę – sites.google.com/site/2492news wymieniać się żonami nie jest już grzechem! Naprawdę do końca świata niedaleko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka