Gość: Asia IP: *.tktelekom.pl 14.08.11, 14:15 Poszukuje dobrego dermatologa na problemy z cera. Wiem ze byl juz taki watek, ale wpisy są sprzed kilku lat, wiec mogło sie cos zmienic. Prosze o pomoc. Kogo polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 23:18 Bardzo polecam doktor Radosławę Czopik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 23:29 Tylko nie ona. Byłam z dzieckiem, to tylko mnóstwo maści przepisuje, a przyczyny nawet nie próbuje się dopatrzeć. Polecam panią Starzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dermatolog IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 00:03 Doktor Stryjewska z Przasnysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgdsrtb Re: Dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 23:09 doktor Aleksandra Ciemerych, przyjmuje w Ciechanowie w szpitalu chyba, prywatnie również, ale głównie w Ostrołęce ;) mnie wyleczyła z okropnego trądziku, teraz ani śladu, ewentualnie małe krostki podczas gdy zjem coś ostrego albo zbliża mi się miesiączka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Dermatolog IP: *.centertel.pl 16.08.11, 07:22 Równi9eż polecę doktor Czopik. Miałem przez kilka lat problem z grzybicą na plecach , rękach . Chodziłem do różnych lekarzy-ci przepisywali maści, jakieś mikstury robione. Nic nie pomagało tylko masę kasy topiłem. Po wizycie u wspomnianej doktor dostałem antybiotyk, problem znikł po 2 tygodniach. Jako że była to zima to wziąłem kilkanaście minut w solarium aby opalić ślady po grzybicy. Minęło już jakieś dwa lata i problemu z chorobą nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dermatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.11, 13:52 dokładnie również polecam Aleksandre Ciemerych. Bardzo miła osoba, miałam okropny trądzik, po którym teraz nie ma ani śladu. Może wtedy gdy jak mam miesiączkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misska Re: Dermatolog IP: *.tktelekom.pl 16.08.11, 10:30 polecam panią Katarzynę Siwko ( eskulap, arnica) najlepszy dermatolog jaki znam! Odpowiedz Link Zgłoś