Gość: ek IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.11, 18:04 www.jmjackowski.pl/wybory.asp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 18:11 na trzeźwo - NIGDY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 19:21 Pan Jackowski nie był pod wpływem alkoholu. Jest w posiadaniu wyników badań to potwierdzających. To była nagonka medialna, próba zdyskredytowania. Zapraszam wszystkich wątpiących w to na ciechanowski deptak 1 października (sobota) 12.00 - 14.oo! Pytajcie do woli, zamiast rzucać fałszywe oskarżenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 18:14 Wspaniały , masz rację www.youtube.com/watch?v=XgZ1XkPxdmY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.11, 18:44 napisał co wiedział pijacki forumowy ciechamowski lumpenproletariat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:06 Przemek ale konkretnie to o co Ci chodzi? Dziwisz się ze koleś który nawalony był w pracy nie wzbudza zaufania u ludzi? Co kwestionujesz? To ze był nawalony czy to że to dyskwalifikacja dla parlamentarzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:24 Takim jak wy ciechamowskim forumowiczom lumpenproletariacie po kilku latach wymazuje się z kartoteki wyroki za bójki,pobicia,interwencje. Pamiętacie posła Andrzeja Celińskiego co uciekł z miejsca wypadku? I co kandyduje ? www.se.pl/wydarzenia/kraj/nocny-wypadek-posla-celinskiego_165236.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:29 Ale Przemo ! Czy ja bronię Celińskiego?? Masz rację .Nie ma prawa kandydować Celiński tak samo jak nie ma prawa kandydować Jackowski. Czy teraz zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:31 jednak ma prawo i jeden i drugi jeden dal się złapać drugi wolał uciec www.andrzejcelinski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:32 Nie pytam w sensie prawnym ale w sensie moralnym. Powinni czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.146.5.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 19:42 W sensie moralnym, to ten rząd już dawno powinien podać się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:51 Powiedz mi kim jesteś a powiem ci czy możesz zadawać takie pytania ? Jakie masz moralne prawo zadawać takie pytanie ? > Nie pytam w sensie prawnym ale w sensie moralnym. Powinni czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 19:55 Przemku a co ma moja osoba do Jackowskiego. ja mogę być największym moralnym zerem a nie zmienia to faktu że jackowski kandydować nie powinien bo się ośmieszył!!! I nie mów mi że inni zrobili to samo. Bo nie o innych mówimy - jak mnie spytasz to odpowiem ze nie powinien kandydować też ten pajac z PSL co nawalony stał pod sejmem, nie powinien celiński bo się rozwalił po pijanemu i nie powinna pani kruk bo się zechlała w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.146.5.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 20:09 A ten gość od pomroczności jasnej? Zbycho, Rycho, Grześ? (afera hazardowa) Sekuła? (kabaret komisyjny) Pitera? (raporty: dorsz & laptop) Jechać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:11 Ale co to ma do rzeczy?? Temat jest o Jackowskim. Pytasz o innych . Odpowiem- każdy skompromitowany won!! Pasuje ? To odpowiedz- Jackowski się skompromitował czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.146.5.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 20:16 Oczywiście. Problem w tym, że gdybyśmy jego miarą ważyli każdego z parlamentarzystów, to by w sejmie i senacie były puchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:18 Więc lepiej aprobować wszystko? Czy naprawdę można być aż takim idiota żeby głosowac na dupka który chodzi nawalony do pracy tylko dlatego że jest z "mojej" partii? Wy juz nie macie swojego zdania tylko partia Wam mówi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.146.5.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 20:23 "Wam" to znaczy komu? Ja olewam kto będzie rządził, byle były niskie podatki. Jak dotąd podatki obniżył tylko PiS więc dla mnie wybór jest jasny. Telewizornię mogę wyłączyć, RM nie słuchać ale kuźwa jeść muszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:40 Dziś trzeba pochylić się nad ludzkimi słabościami :-) Czy Jackowski nadal pije ? Był w Ciechanowie i był pijany ? Czy TUSK jest abstynentem ? Czy nie dał się złapać ? Czy Palikot nic nie pisał o pijakach z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:46 :) Mentalność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.146.5.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 20:50 Żołądki macie takie same. Zastanowiliście się co do nich włożycie jak Rostowskiemu znowu się słupki nie będą zgadzały? PKB jest niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Gut To nie pierwszy taki symptom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:55 Kali i pszemm to bracia. Nie pierwszy raz daja tego dowod. Ale czegoz sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi Wyrocznia. I Wzor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:59 > Powiedz mi kim jesteś a powiem ci czy możesz zadawać takie pytania ? > Jakie masz moralne prawo zadawać takie pytanie ? No ja pier...dziele... KRYSZTAŁ moralny się odezwał. Najprawdziwszy chrześcijanin! "Bo moja prawda jest mojsza! Najmojsza!" Ukłony i leć jutro po recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.reserver.ru 25.09.11, 22:44 Polecam poniższy link forum.gazeta.pl/forum/w,10096,15788712,15791051,Re_Jan_Mieszkania_Jackowski_z_LPR_pelny_tekst.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Pszemm te info oleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 22:56 No pieeeeekny link! Zaraz jak znam zycie Pszemmmm jaszczomp "jak zyc", odwroci kota ogonem.. ;))))) No moze nie zaraz. A moze wcale. Uda, ze tego linka WCALE NIE BYLO. To takie zaklinanie rzeczywistosci - jak w sondzie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L4 Re: Pszemm te info oleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:08 No i zgadles. Za duzo niewygodnych tematow i pszemmmm sssnikł. Moze ma L4? Bo co tu robic jak kopiuj wklej nie robi odpowiedniego wrazenia? A od siebie to on moze dodac tylko kilka inwektyw?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i olal Re: Pszemm te info oleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 23:10 Moze niedowidzi??????? Albo mu sie kopiuj wklej zacielo? No bo sam, bez wytycznych nie wie co odpowiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki z archeo Fajne ale co na to naczelny archeolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 23:00 Archeolog wykopalisk forumowych - Pszemmm. Czekam, az zatwierdzi, ze to autentyk. Bo on ma kopie. Sam sledzi jakies wpisy nickow a nie szuka sedna ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Fajne ale co na to naczelny archeolog? IP: *.180.106.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 23:42 No i elvis ma na kogo głosować! Przecież lubi bogatych biznesmenów... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fajne ale co na to naczelny archeolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 23:50 ale trzeźwych i bez karygodnego lansu pod kościołami ... naprawdę bryndza w pis, jeżeli takiego żenującego kandydata wystawiają. jeszcze większa żenada go chwalić i na niego głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nex Re: Fajne ale co na to naczelny archeolog? IP: 67.159.45.* 26.09.11, 00:10 wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,2943887.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Fajne ale co na to naczelny archeolog? IP: *.146.75.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.11, 00:55 Takich kombinatorów w każdej partii jest na pęczki. Dla tego jak już pisałem - nie wierzę w "piękne życiorysy". Do wykonania jest robota i żaden życiorys jej nie wykona. Swoją drogą Kaczyński mógłby uważniej dobierać sobie ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a wasz chlajus ? to sie UB-cja napracowała by opluć człowieka IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 02:15 www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula w plot A to Kwasniewski startuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 08:46 Z naszego okregu? To nic nie wiedzialem.. Ktory nr na liscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wai Opluc? Chyba sie z koniem na glowy zamieniles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 08:50 Opluc kojarzy mi sie z bezpodstawnymi oskarzeniami.. Czy gdzies w informacjach o Jackowskim sa takowe? Pelna przejrzystosc, nie? I tak nawiasem mowiac - gdyby cos takiego dotyczylo kandydata innego ugrupowania to juz nie byloby UB-ckich metod tylko... no wlasnie Kali co? Podpowiedziec ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Opluc? Chyba sie z koniem na glowy zamieniles IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 11:38 podziękuje Jackowskiemu ..............mam nadzieje ,że na zawsze :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Jan Maria Jackowski, wspaniały człowiek na trzeźwo IP: *.cnow.pl 26.09.11, 09:15 Kruk. Dorn. Jackowski. To już chyba jakaś coś tam coś tam epidemia w PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olda Styl czysto SB-cki, to fakt IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 09:37 jadowity, chamski, leśne dziadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Jan Maria Jackowski, wspaniały człowiek na tr IP: *.182.56.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.11, 12:17 W PO sami abstynenci... Jednego takiego abstynenta sfotografowano leżącego na trawie. Ale niech ktoś przypomni. Który z ministrów miał ksywę "biały nos"?. W zachodniopomorskim samorządowców PO złapano z marihuaną, woreczkiem z amfetaminą i tabletkami ecstasy. www.se.pl/wydarzenia/kraj/platforma-na-haju_79048.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Rysio Co ty nie powiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:27 Gdzie zachodniopomorskie a gdzie mazowieckie?? Meritum sprawy ci sie Rysiek rozmydla... Dorzuc jeszcze do tego Wlabrzych np... Dyskusja jest o kandydacie z naszego terenu A mowia, ze wszystkie Ryski to fajne chlopaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a bo tak Wszyscy z PiS sa wspaniali. Bezapelacyjnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:05 up bo cos zacichly PiSow-szczyki.. No jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Skompromitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:42 Zły kandydat, skompromitowany, nie ma czego bronić. Innych nie znam. Serafina intensywnie się lansuje, ale nie ma nic wspólnego z ziemią ciechanowską, a ja nie lubię spadochroniarzy -Jackowski też spadochroniarz i na dodatek z problemem alkoholowym. Mam trudności z wyborem senatora :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w22 Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 03:09 JMJ nie jest wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 10:51 www.ojczyzna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Wstyd dla PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 17:37 zły kandydat. nie rozumiem, dlaczego akurat on. Fetliński byłby pewniakiem, przyzwoity człek i ludzie mu współczują po śmierci żony, która była szanowana. jedyna osoba z PiS, na którą swego czasu głosowałem, uznając jej zaangażowanie społeczne. potem często mnie raziły jej wypowiedzi i zachowanie, ale wrażliwości społecznej nigdy jej nie odmawiałem. Jackowski po Fetlińskiej to grube nieporozumienie i wstyd dla PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Wstyd dla PiS IP: *.146.178.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 21:03 nie przekreślaj Go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek P. Re: Wstyd dla PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 21:49 Myślę, że pana Jackowskiego nikt nie przekresla, może robić dużo pożytecznych rzeczy. Ale po kompromitacji w sejmie nie powinien dostać drugiej szansy. Dla jasności -to samo myślę o panu Chlebowskim, z innych powodów rzecz jasna. Tak, to jest wstyd dla PiS. Na pewno mogli znaleźć lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 22:20 www.jmjackowski.pl/ksiazki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.181.81.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.11, 20:29 Tylko On. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z na pijaka wstyd głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 21:37 jaja sobie robisz? namawiasz żeby głosowac na gościa który pijany do sejmu przychodził. tyle ludzi w Polsce godnych szacunku a ty pijaka zachwalasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleepless Re: na pijaka wstyd głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 00:08 mam nadzieję, że temu spadochroniarzowi tym razem spadochron sie nie otworzy i nie będzie miękkiego lądowania na sejmowej posadzie. żeby nie było głupich komentarzy - nie życzę gościowi żeby rąbnął o glebę tylko żeby poszukał innej roboty. długopisy można skręcać nawet po pijaku, chociaż wolno idzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Aleksy Re: na pijaka wstyd głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 18:51 Stanowcze NIE dla wszystkich wyborczych spadochroniarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wyborców Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 20:43 czerwona zaraza zaciekle zwalcza bardzo porządnego człowieka p. Jackowskiego nie daj się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i like it! Oj tak, oj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:47 Oj naprawde, bardzo porzadny... Jakies przyklady? Czy tak tylko na slowo mamy wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj tak, oj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 21:08 A ja pytam, czy pan Jackowski jest z Ciechanowa? Co o nas wie? Czy będzie takim senatorem jak pan Abgarowicz posłem z Ciechanowa? Nie chcę aby ktoś taki mnie reprezentował. Niech pan prezes znajdzie panu Jackowskiemu innych debili, którzy na niego zagłosują. Ciechanów ma swój honor i nie da sobie wcisnąć kitu. Prezesie Kaczyński...my nie jesteśmy bezmyślną hołotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Oj tak, oj tak IP: *.181.128.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 17:11 na pewno sporo wie o ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj tak, oj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 17:43 Czy to wszystko co ma nam do zaproponowania? To, że trochę poczytał już stawia go na fundamencie ludzi znających nasze problemy? Dlaczego nie startuje z własnego miejsca zamieszkania? Wstydzi się, że tam go znają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Oj tak, oj tak IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 23:12 ........ podziękujmy panu MO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Oj tak, oj tak IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 23:18 ........ podziękujmy też panu JMJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj tak, oj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 00:19 Po raz kolejny prezes strzelił "GAFĘ". Ciechanów i okoliczne powiaty nie głosują na kandydatów przywiezionych w teczce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj tak, oj tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 10:53 to w Ciechanowie nie ma już nikogo kto zasługiwałby na poparcie, tylko jakiś"goguś" przywieziony przez prezesa w teczce, albo w czymś tam? Byłem w sobotę na deptaku i wiem na pewno NIE NIE NIE. A najbardziej "podobał" mi się łysy facet ryczący do mikrofonu, a później na wiadukcie przez okno swojej fury /czarne audi kombi o nr.rej. WOR..../wyrzucał śmieci!!! Nie byłem sam i widziało to kilka osób. Wstyd i won z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agator Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: 83.238.58.* 02.10.11, 11:11 Wspaniały człowiek na senatora... taki dostojny, z ogromną wiedzą życiową i do tego apolityczny..... napewno będzie podejmował słuszne i dobre dla Ciechanowa decyzje. Na szczęście do Senatu mamy możliwość zagłosowania na bezpartynych... oczywiście takich naprawdę bezpartyjnych bo Jackowski też podaje, że bezpartyjny :) Chyba oddał legitymację na czas wyborów!!! Fakt, że taka Serafina Ogończyk (spadochroniarz z Płocka lub nawet teraz z Poznania) to tak naprawdę SLD, a Pękała to były poseł Samoobrony... zostaje nam niewielki wybór bo tylko Piotrowski... Plus jest taki, że oprócz tego, że bezpartyjny to naprawdę jest z Ciechanowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 11:27 jeszcze niedawno tak wielu było chetnych na senatorski stołek. Dlaczego Tomasz Kalużyński nie startował ? Niedawne wybory uzupelniające do senatu pomogłyby mu być rozpoznawalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 11:32 dostaliście skarb, nie zmarnujcie go www.jmjackowski.pl/wybory.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: 83.238.58.* 02.10.11, 11:44 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 21:34 Czy wiesz, że ten Piotrowski był w PZPR? Chcesz głosować na komucha????????????????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen. Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 20:40 www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1139601 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.10.11, 11:59 Błagam... Do senatu możemy głsować praktycznie na partię, więc wybór oddania nieważnego głosu zostawiam każdemu do przemyślenia. Ale w wyborach do senatora, chyba wzne jest aby zagłsować na kogoś z Ciechanowa, a nie jakiegoś spadochroniarza, który w Ciechanowie nawet nie był, a po wyborach napewno nie będzie. Z powiatu Ciechanowskiego mamy dwóch kandydatów: 1. Zdzisław Mierzejewski zgłoszony przez PJN stronapjn.pl/wybory-2011/ 2. Wiesław Piotrowski zgłoszony przez wyborców www.obywateldosenatu.pl Ponieważ Piotrowski jest z samego Ciechanowa oraz jest bezpartyjny głosuję na niego. Do Sejmu oddaję głos nieważny na znak mojego protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.10.11, 12:00 Błagam... Do senatu możemy głsować praktycznie na partię, więc wybór oddania nieważnego głosu zostawiam każdemu do przemyślenia. Ale w wyborach do senatora, chyba wzne jest aby zagłsować na kogoś z Ciechanowa, a nie jakiegoś spadochroniarza, który w Ciechanowie nawet nie był, a po wyborach napewno nie będzie. Z powiatu Ciechanowskiego mamy dwóch kandydatów: 1. Zdzisław Mierzejewski zgłoszony przez PJN stronapjn.pl/wybory-2011/ 2. Wiesław Piotrowski zgłoszony przez wyborców www.obywateldosenatu.pl Ponieważ Piotrowski jest z samego Ciechanowa oraz jest bezpartyjny głosuję na niego. Do Sejmu oddaję głos nieważny na znak mojego protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 12:24 uciesza sie z prezentu niedojdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orto Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: 193.46.186.* 03.10.11, 10:52 Częściowo masz rację. Z drugiej strony jednak oddanie głosu nieważnego to jakaś forma protestu... tylko czy ktoś to weźmie pod uwagę...? No i ciekawie zapowiadają się wybory do senato, bo tym razem przechodzi ten, kto dostanie najwięcej głosów - tak powinno być. Po analizie kandydatów, ja również myślę o oddaniu głosu na Wiesława Piotrowskiego. Przekonuje mnie to, że nie należy do zadnejh partii i nie został zgłoszony przez żadną partię oraz to, że jest wieloletnim mieszkańcem Ciechanowa. A na swojej stronie ma podany dosyć konkretny pomysł dot. referendum i zgłaszania ustaw do obywateli, a konkrety na stronach innych kandydatów są albo sloganami albo w ogóle ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 22:45 dosc polityki ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.146.253.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 19:55 super osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spad z wawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:24 nie truj juz o tym spadzie z wawy, bo mam mdłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 22:12 Ciechanów za panem Jackowskim, już dawno sie wykazal ze jest uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pijak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 22:26 chyba pijany :D daj se siana z tą durną propagandą. za pięć dwunasta nikogo nie przekonasz, a mohery tu nie wchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esr gratulacje, wielu nie zasłużyło na Pana IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 15:12 tym razem wygrała mądrość ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umma Gumma Re: Alleluja i esperal. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.11, 18:47 Jak już wygraliście te wybory to może zaczniecie uczyć się kultury słowa od Marka Zalewskiego ? Alleluja i esperal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: kibol 10.10.11, 18:01 Odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Pan senator nie pije, montaże i klamstwo IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 19:31 to wasze metody śmiertelnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitał Re: Pan senator nie pije, montaże i klamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:03 www.youtube.com/watch?v=XUDeuQavcjs Pewnie jabłek się najadł zbyt dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Pan senator nie pije, montaże i klamstwo IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 20:09 zwykly montaz ubecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pisowcy, teraz to wasz problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:34 daj spokój, komu ten kit wciskasz. pisowcy módlcie się, żeby znowu nie dał plamy i was nie skompromitował. głosowaliście na gościa z problemem, teraz to wasz problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 09:20 kłamstwo to wasza życiowa dewiza targowico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joozef Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 15:18 Ależ zataczał see i bełkotał w sejmie, wszyscy widzieli, myślisz, że cierpimy na zbiorową amnezję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 22:08 kłamiesz, to sbcki montaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Do sejmu: Franciszek Donald Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 00:03 www.youtube.com/watch?v=JpAcO5MTFow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagraj sie Re: Do sejmu: Franciszek Donald Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 00:13 Spowolnienie materialu filmowego - nie dziala to w przypadku Jackowskiego. Chcesz sie zalozyc gnido??? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Do studentów Lech Alekasander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 00:13 www.youtube.com/watch?v=4UEoRN9asdw&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i? Filmikow na youtube jest mnoostwo - dzialaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 00:20 To Kwasniewski poslem zostal???? Zesz... nie wiedzialem... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo To jeden z najmądrzejszych ludzi w Polsce JMJ IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 09:17 macie szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umma Gumma Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 16:17 Ubolewa redaktor Nicman z Czasu Ciechanowa, ubolewa redaktor K albo N z Tygodnika Ciechanowskiego, że ludzie głosują na partie a nie na człowieka mając w domyśle nazwisko Piotrowski. Kim PIOTROWSKI jest, był, będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetpete Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 16:25 > Kim PIOTROWSKI jest, był, będzie ? Kimś, kim ty nie bedziesz nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Już go tu widzę na dyżurach ...żarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 16:51 Piotrowski to dobry prawnik, emerytowany, ale nie stary. Byłby oddanym senatorem i naszym, z Ciechanowa. Tutaj mieszka, byłby do dyspozycji ludzi. Wiadomo, że większość klienteli biur parlamentarzystów chce się wygadać i poskarżyć na jakieś prawne sprawy. Już widzę Jackowskiego na dyżurach w Ciechu, jak widziałem Jasińskiego, Piterę, Opiołę, Pawlaka. Gratuluję wyborcom spadochroniarza z Wawy bycia zwykłą maszynką do głosowania. Głosowałem na Piotrowskiego i żałuję, że nie będziemy mieli NIEZALEŻNEGO senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.11, 08:05 Jest gdzieś dostępne dossier Piotrowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umma Gumma Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.11, 08:36 Jaki kandydat taki wynik. Miał gość okazję coś powiedzieć na debacie Mazowiecka Izba Gospodarcza wspólnie z Akademią Humanistyczną im. Aleksandra Gieysztora organizuje DEBATĘ WYBORCZĄ z kandydatami do parlamentu. Debata odbędzie się w środę 28 września 2011 o godz. 17.00 w auli Akademii Humanistycznej w Ciechanowie ul. Kraszewskiego 8a. Zaproszenia rozesłano do komitetów wyborczych z zaznaczeniem, by każdy z nich wyznaczył jednego kandydata, który weźmie udział w debacie. Kandydaci, którzy już potwierdzili swój udział to: Tadeusz Bartold Polska Partia Pracy Krzyszfof Gawkowski SLD Robert Kołakowski PiS Serafina Ogończyk-Mąkowska - Unia Prezydentów Obywatele do Senatu Julia Pitera PO Wiesław Piotrowski KW Wiesław Piotrowski Aleksander Sopliński PSL Ale nie był i nie tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 10:39 ale że ten Kołakowski przeszedł to dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Do senatu: Jan Maria Jackowski, wspaniały czł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:42 ale tyle pieniążków,co na tą kampanię wydał,to wcześniej nigdy:):),no i przemyślana robota z niszczeniem konkurencji.Dawno tak nie popracował. Postawił na zdjęcia z śp.panią senatorJ. Fetlińską i uściski z jej mężem.Wie,że działa.Zadziałało też hasło "Z Ciechanowa",a wielu tak właśnie myśli:"Ciasny czyt.niespecjalny,ale własny":)Słyszałam też,że wiele osób głosowało na niego,bo jest kawalerem,nie ma dzieci,to może nie będzie kradł.Ot i cała roztropność.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Dlaczego Robert Kołakowski został Jeszcze Posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:54 to co napisałam wcześniej jest odpowiedzią na w/w pytanie > ale tyle pieniążków,co na tą kampanię wydał,to wcześniej nigdy:):),no i przemyś > lana robota z niszczeniem konkurencji.Dawno tak nie popracował. Postawił na zdj > ęcia z śp.panią senatorJ. Fetlińską i uściski z jej mężem.Wie,że działa.Zadział > ało też hasło "Z Ciechanowa",a wielu tak właśnie myśli:"Ciasny czyt.niespecjaln > y,ale własny":)Słyszałam też,że wiele osób głosowało na niego,bo jest kawalerem > ,nie ma dzieci,to może nie będzie kradł.Ot i cała roztropność.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Dlaczego Robert Kołakowski został Jeszcze Po IP: *.ip.netia.com.pl 26.10.11, 17:19 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś