Dodaj do ulubionych

Pies ze schroniska

IP: *.opera-mini.net 03.10.11, 13:41
Witam. Moje dzieci marzą o psie i to zaznaczają że to ze schroniska. Więc mam pytanie czy za takiego psa to się coś płaci i ile mniej więcej.Pies ze schroniskaWitam. Moje dzieci marzą o psie i to zaznaczają że to ze schroniska. Więc mam pytanie czy za takiego psa to się coś płaci i ile mniej więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Pies ze schroniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 15:30
      Płaci się jakieś drobiazgi na schronisko i można dać na przykład worek karmy dobrowolnie ale psy po schronisku są trudne lepiej uratować przed schroniskiem jakiegoś szczeniaka z ogłoszeń "oddam szczeniaki" lub przybłędę. Efekt będzie ten sam a piesek mniej pokręcony psychicznie. Wybierz młodego psa żeby żył długo (śmierć psa przyjaciel jest bardzo głębokim przeżyciem). No i upewnij się, że pies po 2 tygodniach fascynacji nie będzie na Twojej głowie to bardzo często powtarzający się scenariusz.
      • Gość: bubu Re: Pies ze schroniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:06
        oj tak niby tylko pies...ale jak zdechł to płakałem jak nie wiem...zżyje się człowiek. Ale myśle że te ze schroniska może i swój charakter już mają , ale na pewno są bardziej wdzięczne niż inne takie moje zdanie
      • Gość: Iza Re: Pies ze schroniska IP: *.opera-mini.net 03.10.11, 20:47
        Może jednak ktoś z was ma lub słyszał że ktoś ma na oddanie pieska. Dzieci mi już żyć nie dają marzą o tym. Chciałam im kupić jakiegoś rasowego ale nie stać mnie. Proszę pomóźcie mi sprawic moim dzieciom radość
    • Gość:   Re: Pies ze schroniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 15:48
      eprzasnysz.pl/ogloszenia.php?id=38285
      • Gość: haha Re: Pies ze schroniska IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.11, 17:31
        w psim boksie istnieje cos takiego jak hierarchia ,jest przywódca któremu się wszytko należy ,na końcu stada jest pies najmniej uprzywilejowany który prawie nic nie je i zdycha z głodu,będac w schronisku napewno zauważszysz takiego psa,taki pies odwdzieczy sie po stokroć
    • Gość: goska Re: Pies ze schroniska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 18:53
      Najlepiej sprawdź sama:
      www.pukciechanow.pl/index.php?id=3&akt=121
    • Gość: piesek .. Re: Pies ze schroniska IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 23:56
      TE psy są bardzo ,ale to bardzo wdzięczne ...

i bardzo się przywiązują ...
      • Gość: doswiadczona Re: Pies ze schroniska IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 11:38
        my wzielismy kilka lat temu psa ze schroniska. mieszaniec labradora. byl cudownym psiakiem przez 3 lata, a potem stalo sie cos takiego co przewrocilo nasze zycie do gory nogami. bez powodu pogryzl mnie, tescia i dziecko. dziecko na szczescie tylko w reke i niezbyt mocno za to doroslych potraktowal brutalniej. konsultowalismy sie z weterynarzami, byl leczony takim psim bromem - bo moze popęd dal o sobie znac, potem byl dwa tygodnie obserwowany przez weterynarza, potem byl na obserwacji i nie bylo wyjscia - musielismy go uspic, bo nie rokowal poprawy. rzucal sie z zebami na wszystkich. balismy sie o dzieci i o siebie. generalnie nie znalismy jego przeszlosci - moze ktos znas zrobil cos co sprawilo ze przestal sie czuc bezpiecznie - do dzis nie wiemy co sie z nim porobilo. wiec zastanow sie - jeden psiak sie przywiąże a drugi sprawi wiele problemow. ale w schronisku sa tez szczenieta i takiego szczeniaczka polecam.bo mozesz go wychowac i ulozyc.
    • Gość: czyt Re: Pies ze schroniska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:25
      Pani Izo,
      Psy "do wzięcia" przedstawiane są w każdym wydaniu Tygodnika Ciechanowskiego i na stronie internetowej TC.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka