Gość: Michał IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 13:26 Witam ! Tak jak w temacie ktoś cos wie o tej pracy czy jest ok czy jakas muka ??? Co o tym sadzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 16:57 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 07:59 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
larelka Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han 27.10.11, 20:33 widać nikt nie ma zdania na ten temat a szkoda bo też bym chciała poznać odpowiedź na Twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.centertel.pl 27.10.11, 22:54 mam namiary na handlowca solidu z wawy. jeśli chcesz to podaj maila i wyślę ci. Zawsze to ktoś kto zna temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.146.134.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.11, 11:05 Ja miałem podjąć dla nich pracę w marcu. warunki wydają się niezłe, ale wtedy zatrudniali 6 osób o po 2 miesiącach miały zostać tylko 2. dla mnie za duże ryzyko, bo pracę póki co mam. poza tym sądząc,że od marca już 5 raz szukają ludzi, widać nikt tam miejsca nie zagrzał po umowie próbnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 17:13 mojewmu znajomemu w ogole nie wyplacili pieniedzy jezdzil swoim samochodem i za psie grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 17:21 zdala od firmy SOLID SECURITY i spółki pokrewne. a i na forum można coś znaleźć tylko trzeba poszukać. Szukania trzeba się nauczyć a szczególnie w tej branży :) forum.gazeta.pl/forum/w,140,86704194,86704194,przedstawiciel_handlowy_Solid_Security_Juwentus_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 21:40 Mnialem wachania co do tej pracy ale powiem wam nie jest łatwo,ale kasa jest,prowizja jest,ekipa zajebiaszcza,co tu chcieć. Nio oprócz kierownika regionalnego ale damy rade :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
larelka Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han 28.10.11, 21:47 czyli jednak się zdecydowałeś :) a co kierownik taki zły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ullllla Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 21:58 "Mniałeś wachania"? hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 07:19 Michał, to jak jesteś zadowolony to napisz jak się z paliwa z tobą rozliczają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.tktelekom.pl 06.12.11, 11:12 ???"Jak ta praca ? Warto czy nie?Znów mają ogłoszenie w TC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opelos Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 21:30 Od kilku ładnych tygodni są ogłoszenia. Byłem na rozmowie. Pani w koszulce szukała kilka minut mojego CV. Potem powiedziała, że ona rekrutacji nie prowadzi tylko jej koleżanka. Rozmowa tak przebiegała, że miałem więcej pytań do pani niż ona do mnie. System wynagrodzenia raczej mało solidny. Wyszedłem i podziękowałem za (stracony czas) rozmowę. Pracę polecam ludziom po liceum, którzy chcą robić obojętnie jakie studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.asterisc.pl 17.02.12, 01:21 Odpuść sobie pracę w tej firmie, jeśli masz prawdziwe ambicje aby coś w życiu osiągnąć to szukaj poważniejszej oferty a nie dla osób które są jeszcze na etapie zabawy w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Praca w Solid Security GPS/przedstawiciel han IP: *.play-internet.pl 19.02.12, 02:51 To najgorsza firma w branży security omijać ją szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś