Gość: jeden taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 20:18 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Kto to jest radny Kędzierski? IP: *.146.253.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.11, 20:22 On był kandydatem z PiSu na Prezydenta Ciechanowaq. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Kto to jest radny Kędzierski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 22:19 Czuję znowu zapał elvisa w jątrzeniu . Czy to Wardziński dziś miał zły humor i o Kędzierskim mówił ze jego doradca prawny pisze na forum a za kilka dni przeczytamy w mediach . Jedyną osobą wypowiadającą się w tonie pogardy i nienawiści do Kędzierskiego to ELVIS pracownik Urzędu Miasta co łatwo sprawdzic w archiwum forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Kto to jest radny Kędzierski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 22:26 Oby ELVIS nie beknął za takie tytuły na forum Może napletek Zmudczyński coś wie? Autor: Gość: elvis IP: *.cnow.pl 19.12.10, 18:59 tu też obraża swoich znajomych Jacy kupcy taki handel. Autor: Gość: elvis IP: *.cnow.pl 13.11.10, 11:49 Sklepikarze z Warszawskiej są żałośni. Nie idzie sprzedaż gwoździ? To może się przebranżowić albo wynająć lokal komuś z głową na karku? Bierzcie się panie i panowie do pracy. Zróbcie coś z elewacjami waszych pożal się Boże kamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
the.web Czubek i juz 04.10.11, 23:12 Nie chce mi sie polemizowac... ale doceniam twoja czujnosc pszemmm ;)) Jak tam archiwum? 2002 rok - co pisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czubek i juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 23:23 Pszemm, elvis stał się twoim guru, że w każdym poście go przywołujesz? Nie tylko ludzie z PO uważają Kędzierskiego za neptka. Właściciwie tylko goście z PiS muszą go bronić, bo nie mają wyjścia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czubek i juz IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 16:11 ........ ślepy i głuchy ma manie prześladowczą ..........otwiera lodówkę a tam elvis :-) ........ pszemmm -powiedz tym swoim znajomym,żeby mi skrzynki na listy nie zaśmiecali ulotkami z kłamczyńskim bo i tak na karalucha moralnego władcę mordoru nie zagłosuję plizzz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Kto to jest radny Kędzierski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 09:03 Słuchajcie politrucy z PO elvis to człowiek Waldemara Wardzińskiego siejący nienawiść na forum. Dopóki nie przeczytam ,że za samorządowe pieniądze taki facet bawi się od lat w godzinach pracy dopóki nie spocznę i nie ma znaczenia z jakiej sieci on pisze . Na miejscu Kędzierskiego poszedłbym drogą sądową - chamstwu STOP Za Kędzierskim pójdą inni Re: Czubek i juzIP: *.ip.netia.com.pl Gość: kk 06.10.11, 08:47 Odpowiedz A to Zbysiu jeszcze potrafi się wysłowić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Kto to jest radny Kędzierski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 09:05 Dopóki nie przeczytam o jego zwolnieniu lub konkursie na EADCE PRAWNEGO DLA UM . Za samorządowe pieniądze taki facet bawi się od lat w godzinach pracy dopóki nie spocznę i nie ma znaczenia z jakiej sieci on pisze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhaha Wszyscy "inni" to elvis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 09:17 Nie? Gratulacje i badz czujny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to frugo Chamstwu - stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 09:16 No to bieda.. bo w takim wypadku nie moglbys sie wywnetrzac na forum pszemmmus.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Chamstwu - stop IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 13:18 ......... no pszem ....... nienawiścią ,żółcią ,"tępym jadem i myślą" to na tym forum nikt tobie "koniu" nie dorówna przyznaje ....... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Chamstwu - stop IP: 79.162.224.* 06.10.11, 14:20 Ja poznałam go osobiście to jest bardzo wrażliwy człowiek, inteligentny choć nieśmiały, taka chodząca dobrota, nie żaden oszust jakich wielu w polityce, nikomu nie odmawia pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segundo Re: Chamstwu - stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:29 dzięki oszołomionemu pszemowi wszystkie wątki na forum zaczynają sprowadzać się do elvisa. tyle osób mówi ci chłopie "spadaj ze swoimi obsesjami, bo nimi rzygamy". nie dociera, ale nie myśl, że kogokolwiek do czegokolwiek przekonasz. stałeś się kompletnie niewiarygodny. na dodatek jesteś donosicielem, a wiesz, że naród takich nie trawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komu w drogę temu Re: Chamstwu - stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:48 A wszyscy myśleli, że te wszystkie wątki sprowadzaliście do pszema, pszeeema, pszeeeema, pszemmmma,przemulka. Elvis podpadł wszystkim normalnie myślącym na tym forum i chłop zrobił dobrą robotę za co elvis powinien mu parzyć kawę,nalewać martini póki chodzi na wolności , bo tam gdzie indziej nie wiadomo co będzie musiał robić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chamstwu - stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 16:16 Nie dość, że donosisz to jeszcze straszysz. Ale kanalia z ciebie Przemysławie K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chamstwu - stop IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 18:19 to prawda, też uważam że to dobry, mądry i wyważony człowiek. Nikt już nie chciał pomóc w mojej sprawie a pan Zbyszek, nie dość że był zabiegany, to poświęcił mi swój czas - i mimo moich wcześniejszych nieudanych walk z urzędasami - on załatwił moją sprawę pozytywnie. elvisowi przeszkadza każdy normalnie myślący. Jego problem. Myślę że jak się zestarzeje, to sumienie nie da mu spać spokojnie. Jego sprawa. Żal mi takich elvisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Chamstwu - stop IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 20:41 ......... pszemm.K. jest raczej "koniem" a o donoszeniu już nie wspomnę ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleepless Re: Chamstwu - stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 00:37 kędzierski załatwił ci sprawę? przecież on sie boi odezwać bez nstrukcji. i co to znaczy załatwił? czy to nie było podejrzane załatwianie po znajomości? przegiąłeś koleś. spoko, on nie startuje w tych wyborach. piej peany o kołakowskim :D Odpowiedz Link Zgłoś