IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 12:30
Witam. co sadzicie na temat tego banku?? Bo mnie juz wkurza na maksa. Zaklad pracy wyslal wynagrodzenie 30 a ja dopiero teraz otrzymalam pieniadze przed chwila... i to nie pierwszy raz... tez macie takie sytuacje czy tylko ja mam takiego pecha? to samo jest z przelewami z konta na konto ida nawet 5 dni a na pytanie ,,dlaczego" pani z tego banku odpowiada mi ze ,,tak musi byc"... no szok ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: ; Re: BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:57
      ja mam w wbk i nie spotkałam się nigdy z problemem o jakim piszesz, Jeżeli przelew jest z konta WBK na konto WBK jest zaksięgowany już za kilka minut, jeśli wysłany z konta w innym banku to na konto wpływa dnia następnego. jedyne co mnie denerwuje to to że przy zleceniu stałym mimo zaznaczenia opcji aby pieniądze wysłane były w dniu wcześniej jeśli dzień przelania zlecenia jest dniem wolnym od pracy i tak pieniądze wpływają później..
      • Gość: karola Re: BZWBK IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 13:05
        ja nie moge nic powiedziec zlego na temat tego banku poniewaz jak wplacam pieniadze na konto ktore mam w innym banku rano to po 15 je juz mam tego samego dnia
        • Gość: Kinga Re: BZWBK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 14:51
          Dziwne, ja mam konto w tym banku od wielu lat i nigdy nie miałam tego rodzaju problemów, wynagrodzenie wysłane danego dnia (z innego banku) tego samego dnia po południu jest na koncie, elixiry z konta na konto trwają kilka minut. Chyba ten zakłąd nie wysyła ci tego 30-go wynagrodzenia.
          • Gość: oniona Re: BZWBK IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 15:08
            wyslal bo robi to od 4 lat. inni pracownicy co maja w mbanku i pzu i jeszcze paru innych owszem mieli to wyplate 30. Nigdy nie mialam takiego problemu pzrez 4 lata tylko akurat teraz 3 miesiac jest to samo.
    • Gość: Robert Re: BZWBK IP: 83.238.5.* 05.10.11, 17:19
      Dziwne ... Wieki cale korzystam z uslug BZWBK i nigdy zadnych zastrzezen ...
    • Gość: gość Re: BZWBK IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 21:13
      Ja nie mam takiego problemu, pieniądze są na 2 dzień, jak zakład pracy wysyła np. w czwartek to już w piątek jest kasa
      • Gość: bank Re: BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 22:57
        Obecnie standardem jest "drugi dzień". Przy rannym przelewie pieniądze będą do 16 tego samego dnia.
        W innych bankach jest podobnie. Problemu bym szukał raczej u pracodawcy. Jak wysyła i czy bezpośrednio na twoje konto.
    • Gość: ja Re: BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 13:06
      Od kilkunastu lat korzystam z usług tego banku i nigdy nie miałam takich problemów. Jedyne co mnie drażni w tej placówce to brak wpłatomatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka