Dodaj do ulubionych

niezła jazda

IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 22.10.11, 02:16
Do blondynki ze srebrnej vectry "metaltechu" : Może będzie nam jeszcze kiedyś dane pościgać się i to nie tylko w łomiankach :) Szkoda, że musiałem na rozjeździe pojechać w prawo (albo Ty w lewo hehe) ale i tak dzięki za tych kilka kilometrów :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 10:32
      było fajnie moze kiedys jeszcze sie spotkamy :)
      też Ci dziekuje
      • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 22.10.11, 19:11
        Jeśli jeździsz też po naszym Ciechanówku to szanse są spore :) więc...do zobaczenia na jakiejś prostej :) (najlepiej na tej która kończy się przytulną kafejką)
    • Gość: zgredek Re: niezła jazda IP: 188.21.189.* 22.10.11, 22:52
      Płytkie to zaproszenie?
      No dobra czepiam sie.
      • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 23.10.11, 10:48
        "dobra" to będzie jak nie bdziesz się czepiał. Poza tym jak chcesz to sam zaproś tę fajną blondynkę na swój "głęboki" sposób
        • Gość: .. Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:33
          Ja mogę się pościgać(jak masz czym),ale bez tej kafejki:)
          • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 23.10.11, 21:18
            dzięki ale ściganie się ma swój urok tylko w określonych przypadkach :)
            • Gość: .. Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 22:05
              Miałam na myśli ściganie się właśnie w konkretnym przypadku-trasa C-nów-Płock w celu zaistnienia w TVN TURBO z najwyższą ilością punktów:))
              Żartowałam,przepraszam.
              • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 23.10.11, 22:37
                Nie mam parcia na szkło więc może trasa bez panów z TVN TURBO ;) Najlepiej taka typowo mazurska czyli z nieskończoną ilością zakrętów...a jak wiadomo "coś być musi do cholery za zakrętem" :)
                P.S. nie masz za co przepraszać :) poczucie humoru to jedna z największych zalet
                • Gość: xD Re: niezła jazda IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 14:12
                  "kiedy znajdziemy się na zakręcie... fotoradar jeb**e nam zdjęcie i mandat będzie" xDD
                  • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 27.10.11, 19:25
                    ojtam ojtam ;) mało fotogeniczny jestem więc niektórzy będą mieli ubaw
                    • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 21:44
                      szybkie auto,przystojny mężczyzna-cóż więcej można chcieć od życia??chyba tylko tyle by spędzić z tym mężczyzna choć chwilę -zrymowało się nawet ;)
                      • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 27.10.11, 22:22
                        Moniko :) otóż można chcieć np wspólnych zainteresowań, tematów, upodobań, przyzwyczajeń... to tak na początek :) Ale Twoje życzenie też może się spełnić :)
                      • Gość: HEHE Re: niezła jazda IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 28.10.11, 06:50
                        blachareczka?? ;)
    • Gość: pinokio Re: niezła jazda IP: 80.249.4.* 28.10.11, 10:58
      Fajne to ściganie służbowym autem-zaraz prześlę szefom "Metaltechu", niech wiedzą jak szanuje się ich mienie.Pozdrawiam dwójkę "rajdowców".
      • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 15:27
        zazdrościsz pinokio??niech sobie szaleją ile chcą-byle bezpiecznie ;) ja już mam swojego rajdowca i każda chwila z nim spędzona jest wyjątkowa :)
        • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 16:49
          ja jeżdżę codziennie po Ciechanowie i nie mam swojego rajdowca :D
          • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 16:54
            szukaj cierpliwie a na pewno znajdziesz,tyle że nie koniecznie w ciechanowie :)może pomyśl o wyprawie np do Przasnysza???
      • Gość: szok Re: niezła jazda IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 28.10.11, 16:56
        masz rację, strzel z ucha pajacyku. Żałosny zazdrośnik.
        • Gość: Pinokio Re: niezła jazda IP: 80.249.4.* 29.10.11, 08:14
          Zazdrośnik na pewno, ale czemu zaraz "żałosny"?W takim razie "nie strzelę z ucha".
          • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 08:33

do Moniki
            ja na Przasnysz nie latam. po całym Ciechanowie jeżdżę
            no ja w trasy nie jeżdżę hehe
            mój rewir Ciechanów
            • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 29.10.11, 09:30
              Chwali się taki patriotyzm lokalny :) w Ciechanowie nie brakuje "udanych egzemplarzy"
              A czym jeździsz po tym mieście?
              > mój rewir Ciechanów - czyżby handlowiec?
              • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 14:18
                He a może pomóc Ci w poszukiwaniach ? :-)
    • Gość: 123 Re: niezła jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 14:48
      No prosze nie tak dawno malolatow ktorzy wywalili sie na Gostkowskiej zwymyslali na forum, a tu umawiaja sie na wyscigi rowniez na ulicach i nikt jakos nie reaguje.
      Zycze szerokiej i bezpiecznej drogi.
      • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 16:23
        dziękuje w imieniu wszystkich i również życzę szerokiej drogi :) a tak na marginesie 123 nigdy sobie nie pozwoliłeś na odrobinę szaleństwa za kierownicą??
        • Gość: 123 & zgredek:) Re: niezła jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 16:38
          Monika to nie o to chodzi. Jezdze i to szybko, ale nie tak dawno forumowicze byli gotowi ukamionowac malolatow za wypadek na Gostkowskiej. Poczytaj komentarze. A tu????????? Ciiiiisza. Kazdy potrzebuje jakos sie wyszalec. I ja to rozumiem. Jeden bedzie przekladal znaczki w klaserze i adrenalina pojdzie uszami, a inny poszaleje za kolkiem.
          Ale komentarzy typu dozywotnio prawo jazdy, debile itd itp moim zdaniem sa mocno przesadzone. A najwiecej maja do powiedzenia ci, ktorzy za miastem byli kilka razy w roku, albo siedzieli kiedys jako pasazer.
          A ciezarowka nie poszaleje. Mam kaganiec na 89:(.
          Uwazajcie na siebie na drodze.
          Pozdrawiam.
          • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 18:53
            tak handlowiec i tylko po Ciechanowie się kręcę :D
            hehe no pewnie Monika pomóż może się spotkamy ?
            no wiesz ja latam małym samochodem wiec nie mam ograniczeń :P
            • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 30.10.11, 10:15
              A jakie to małe auto? Pisz śmiało a jak Cie spotkam to na pewno zamienimy kilka słów :)
              • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 13:43
                a już chciał byś wiedzieć
                :D żywiec
                • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 30.10.11, 14:38
                  Żywiec?? Ale to chyba od niedawna w ciechu?
                  • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 17:51
                    no chwile
                    hehe a co ??
                    • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 30.10.11, 22:51
                      A nic Aga ;)
                      Pozdrawiam
                      • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 09:02
                        hmmm nie jestem Aga Jestem Krzysiek :)
                        hehe cos Ci nie poszło
          • Gość: protect Re: niezła jazda IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 29.10.11, 23:34
            zgredku, malolaty jezdzace po miescie bez wyobraźni to nie to samo co troche szybsza jazda na trasie ale to akurat wiesz :)
            • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 07:59
              masz rację 123, ale ten zgredek już zupełnie nie potrzebny.a co do jazdy ciężarówką doskonale Ciebie rozumiem,mężulek też jeździ ciężarówką i spotyka na swojej drodze wieluuuu kierowców normalnych inaczej.

• Gość: Jarett Re: niezła jazda IP: 80.249.4.* 30.10.11, 23:07
                O Matko boska! Wreszcie normalne, życzliwe ludziom wpisy na ciechanowskim forum?! A jednak dożyłem takich czasów że niemożliwe stało się możliwe. Bardzo się cieszę i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych.
                • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 30.10.11, 23:49
                  "Jarett" obyś nie zapeszył ;)
                  Dziękuję wszystkim za ciepło i życzliwość.
                  Oby tak dalej kierowcy ;)
                  • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 06:49
                    a może by tak spotkać się w gronie pozytywnie zakręconych kierowców ???
                    • Gość: 123 Re: niezła jazda IP: 157.25.64.* 31.10.11, 06:54
                      Czy czlowiek w podeszlym wieku tez moze sie przylaczyc?
                      • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 07:10
                        nie ma ludzi w podeszłym wieku-każdyy jest młody na swój sposób :) jasne że możesz.może ktoś jeszcze do nas dołączy ? ;)
                        • Gość: bla Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 09:03
                          no ja jeszcze chce :D
                          • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 16:22
                            hmm to coś mało chętnych mamy-ale w sumie trzy osoby to już coś :)
                            • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 17:17
                              Monika ile masz lat poznamy sie bliżej ?
                              • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 18:07

pamiętaj kobieta zawsze ma 18lat :) a czy się poznamy bliżej??hmm a chcesz dołączyć do naszego klubu pozytywnie zakręconych kierowców??
                                • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 20:06
                                  no pewnie ze dołączam
                                  • Gość: Monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 20:28
                                    to pozostaje tylko ustalić gdzie i kiedy? może jakieś propozycje kolega Krzyś ma?
                                    • Gość: aaa Re: niezła jazda IP: *.152.139.158.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 20:43
                                      a moge i ja sie dolaczyc??:)
                                      • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 21:04
                                        nie no Monia Ty klub założyłaś wiec wybierasz spotkanie gdzie o której ja się dostosuje do tego może w środę po 16 ? tylko gdzie ?
                                        • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: 31.62.125.* 31.10.11, 21:49
                                          Proszę, tylko nie środa!!! Wieczorem pracuję a bardzo chętnie bym się dołączył ;)
                                          • Gość: ... Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 23:36
                                            ja proponuję parking kolo wordu o 16 ?? środa kto się zgadza ?
                                            • Gość: 123 Re: niezła jazda IP: 157.25.64.* 01.11.11, 07:32
                                              Hmm. Niestety ja juz dzis startuje do pracy. Moze nastepnym razem sie uda.
                                              Milego spedzenia czasu:))
                                              • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 07:55

mi pasuje :)

tylko czy Monice ?
                                                • Gość: Monia :) Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 08:44
                                                  Monice pasuje godzina ale dzień może czwartek??
                                                  • Gość: 123 Re: niezła jazda IP: 157.25.64.* 01.11.11, 09:21
                                                    Tak niesmialo zaproponuje.
                                                    Moze niedziela???
                                                  • Gość: Monia :) Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:50
                                                    hmm niedziela to nie bardzo ale jeśli już koniecznie musi być to ok :) a może przejdziemy na dres mailowy będzie wygodniej ???
                                                  • Gość: he Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 15:57
                                                    jak cos pisz
                                                    blaszka_j@wp.pl
                                                    mi pasuje każdy dzień po godzinie 16
                                                  • Gość: Monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 18:29
                                                    ok,jakoś będziemy zbierać grono kierowców rajdowców ;)

a-szewczyk968@wp.pl
                                                  • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.centertel.pl 02.11.11, 01:16
                                                    Przy organizowaniu spotkania nie zapominajcie o tych, którzy zapoczątkowali temat ;)
                                                    Magda - liczę na Twoją obecność na zjeździe pozytywnie zakręconych kierowców rajdowców ;)
                                                  • Gość: Monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 07:18
                                                    spotkanie jest dla wszystkich zainteresowanych więc zapraszamy każdego kto ma ochotę spotkać się w miłym gronie :)
                                                  • Gość: zielony Re: niezła jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 09:19
                                                    jestem za i ja ;) tylko piszcie co gdzie jak i kiedy :)
                                                  • Gość: Monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 09:40
                                                    no proszę,klub cały czas się powiększa,może niedługo pomyślimy o ogólnokrajowym ;) oto mail : a-szewczyk968@wp.pl
                                                  • Gość: aaa Re: niezła jazda IP: *.183.254.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 14:02
                                                    widze ze duzo chetnych jest to moze i ja sie zalapie na spotkanie:) oczywiście ja można:P
                                                  • Gość: Monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:05
                                                    oczywiście , że można o ile jest się zmotoryzowanym i zakręconym kierowcą :)
                                                  • Gość: hee Re: niezła jazda IP: *.tktelekom.pl 02.11.11, 15:25
                                                    tylko jest pytanie gdzie i oktorej godzinie sie spotkamy wszyscy :D
                                                    i czy bedzie wgl jakies spotkanie???
                                                  • Gość: Monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:56
                                                    może jakoś nam się uda zebrac wszystkich w jednym terminie.
                                                  • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: *.cnow.pl 08.11.11, 09:29
                                                    Proponuję spotkanie w piątek. Z racji charakteru dnia sporo osób nie będzie pracowało...
                                                  • Gość: zielony Re: niezła jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 10:41
                                                    ;/ mnie nie bd ,wyjezdzam ,no trudno ,moze na drugie sie zalapie :)
                                                  • Gość: hee Re: niezła jazda IP: *.tktelekom.pl 09.11.11, 15:38
                                                    jestem za godz i gdzie i moge byc:P
                                                  • Gość: monika Re: niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 16:16
                                                    szkoda bo ja być nie mogę :( cóż może w innym terminie
    • Gość: 1kierowca Re: niezła jazda IP: 31.61.36.* 31.12.11, 16:23
      Dla wszystkich "pozytywnie zakręconych kierowców" życzenia wielu kilometrów bezwypadkowej jazdy :)
      Może w nadchodzącym roku uda na się zrobić nasz zlocik ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka