Gość: kursant IP: *.centertel.pl 01.11.11, 12:11 Jak sobie dajecie radę w tym autku bo mnie strasznie ciężko idzie. Często mi gaśnie silnik.Jest ten japończyk bardzo delikatny. Może mi się pofarci i trafię jutro na egzaminie Punto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 12:53 powiem ci tyle ze jak masz egzamin na suzuki to egzaminatorzy sa laskawszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca 60r Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 13:49 taka dobra rado na górce daj dużo gazu bo zgaśnie ci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.centertel.pl 05.11.11, 15:39 A gdzie Hestia się ukryła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 11:14 a czy mozna powtorzyc np.wjazd do garazu gdy najade na pacholek lub wyjade po za linie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 14:57 jeśli wjazd do garażu masz na mysli luk to masz dwie proby na lok i dwie proby na wzniesienie, jesli luku czy wzniesienia nie zrobisz dwa razy to egzamin negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 12:55 ja wsiadłam po raz pierwszy do suzuki dwie godziny przed egzaminem,na egzaminie trafił mi się właśnie ten samochód i bez problemu zdałam,także nie jest taki zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś ktoś IP: 88.220.104.* 07.11.11, 13:02 człowieku z z japończyka to tylko nazwa reszta to remault jak nie umiesz jeździć to spadaj i kup sobie jazdy niemoto Odpowiedz Link Zgłoś