Dodaj do ulubionych

WORD-Suzuki Swift

IP: *.centertel.pl 01.11.11, 12:11
Jak sobie dajecie radę w tym autku bo mnie strasznie ciężko idzie. Często mi gaśnie silnik.Jest ten japończyk bardzo delikatny. Może mi się pofarci i trafię jutro na egzaminie Punto
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 12:53
      powiem ci tyle ze jak masz egzamin na suzuki to egzaminatorzy sa laskawszy ;)
    • Gość: kierowca 60r Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 13:49
      taka dobra rado na górce daj dużo gazu bo zgaśnie ci
      • Gość: ? Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.centertel.pl 05.11.11, 15:39
        A gdzie Hestia się ukryła?
        • Gość: on Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 11:14
          a czy mozna powtorzyc np.wjazd do garazu gdy najade na pacholek lub wyjade po za linie?
          • Gość: ja Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 14:57
            jeśli wjazd do garażu masz na mysli luk to masz dwie proby na lok i dwie proby na wzniesienie, jesli luku czy wzniesienia nie zrobisz dwa razy to egzamin negatywny
            • Gość: mała Re: WORD-Suzuki Swift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 12:55
              ja wsiadłam po raz pierwszy do suzuki dwie godziny przed egzaminem,na egzaminie trafił mi się właśnie ten samochód i bez problemu zdałam,także nie jest taki zły :)
    • Gość: ktoś ktoś IP: 88.220.104.* 07.11.11, 13:02
      człowieku z z japończyka to tylko nazwa reszta to remault jak nie umiesz jeździć to spadaj i kup sobie jazdy niemoto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka