Dodaj do ulubionych

Co mi jest

IP: *.opera-mini.net 01.11.11, 21:32
Witam. Może ktoś wie co mi jest. Od dłuższego czasu boli mnie pod prawym zebrem ból jest opasujacy do pleców a ostatnio doszedł ból w pachwinie. Nie to nie kręgosłup nie półpasieć. Boję się iść do lekarza biorę tabletki ale niewiele pomaga.
Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Co mi jest IP: *.centertel.pl 01.11.11, 21:38
      Jesteś niedopieszczona. Chcesz, mogę sprawić, że wszystkie bóle odejdą a Ty poczujesz się jak w niebie.
    • Gość: aa Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 21:41
      hmmm tez tak miałem i wyszło ze mam raka ale łagodny był w wawie mi go wyleczyli i jest ok lepiej idź z tym do lekarza
      • Gość: czuwaj Re: Co mi jest IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.11.11, 21:55
        nie słyszałeś, że nie pójdzie do lekarza bo się boi? Jeszcze lekarz jej powie, że też ma raka i co wtedy?! A tak, nie pójdzie do lekarza i najwyżej umrze w nieświadomości na coś co można było wyleczyć.

A teraz na serio Renato. Nie pier... idź do lekarza.
        • Gość: Renata Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 01.11.11, 23:55
          Tak boję się. Boję się lekarzy że jak będą robić mi badania i wszystko będzie ok to powiedzą że jestem hipohondryk i do psychiatry każe iść.
          • Gość: x Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 00:27
            to pewnie watroba, banał, idź do lekarza
      • Gość: Renata Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 02.11.11, 17:22
        Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Ale gdyby to były nerki miałabym problemy z moczem.
    • Gość: Żona Weterynarza Re: Co mi jest IP: *.range86-162.btcentralplus.com 02.11.11, 01:01
      Może być kamica żółciowa.... Lekarza się boisz, a śmierci nie? Powikłania przy tym mogą być poważne, łącznie z zejściem. Jeżeli to wątroba, również nie można lekceważyć.
      Tak na dobra sprawę, to powinien Ci dać ktoś kopa w tyłek... Do psychiatry to radziłabym iść teraz, bo trzeba być niespełna rozumu, żeby szukać na forum diagnozy...
      • Gość: phi-lozof Re: Co mi jest IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 06:11
        a ja Ci powiem co Ci jest
        udajesz na forum dziewczynę i Ci organy (nietypowe dla dziewczyn zewnętrznie) uwierają
        weź dupe w troki symulancie i albo faktycznie jesteś chory i lekarz to potwierdzi albo takiego kopa dostaniesz w tą trzęsącą się dup* że ruchem posuwisto-zwrtonym i tak pod przychodnię się "dotrzęsiesz"
        jazda do lekarza debilu !!!
    • Gość: Renata Re: Co mi jest IP: *.opera-mini.net 02.11.11, 11:25
      Może pójdę. Dziś jest jak narazie w miarę. Ale dzięki za mobilizację. Ale na raka jestem chyba za młoda
      • Gość: k. Re: Co mi jest IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.11, 12:08
        na raka chorują nawet noworodki,
        ból pod żebrem i w pachwinie moze być związany z powiększonymi węzłami chłonnymi,
        węzły pod wpływem czynników chorobotwórczych powiększają się i drażnia okolicę w której doszło do zmian.
        jest naprawdę wiele czynników które mogą powodować ich powiększenie więc za duzo by pisać,
        w moim przypadku była to borelioza(choroba bakteryjna przenoszona przez kleszcze)
        • Gość: anka Re: Co mi jest IP: *.146.248.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 16:36
          wygląda na objawy kamicy być może nerkowej,albo piasek w moczu, choroba może wystąpić w każdym wieku, albo kolka wątrobowa....ale takie rzeczy to diagnozuje lekarz, robi badania, my możemy sobie gdybać na forum i zabawiać się w lekarza
    • Gość: atk Re: Co mi jest IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 19:29
      na trzy zdrowaśki do pieca i wszystko przejdzie
    • Gość: JA Re: Co mi jest IP: *.tktelekom.pl 02.11.11, 19:34
      ciąża pozamaciczna.IDIOTKA.CIEMNOGRÓD.
    • Gość: Anka Re: Co mi jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:58
      Zwyczajnie brak ci zajęcia, bo jakiś czas temu, jak się nie mylę, ktoś zaczynał ten sam temat i na dodatek bardzo podobnie. A może czas odwiedzić psychiatrę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka