Dodaj do ulubionych

Skup butelek ciechanów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 12:40
Gdzie w ciechanowie można sprzedać butelki szklane?? Zalegają mi i chciałbym się ich pozbyć
Obserwuj wątek
    • Gość: tatar Re: Skup butelek ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 14:44
      w ciechanowskim browarze
    • Gość: Felek Re: Skup butelek ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 18:25
      Kiedyś był na Widnej po prawej stronie za przejazdem jadąc od Fabrycznej,a czy jest tam nadal to nie wiem?
      • Gość: www Re: Skup butelek ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 12:55
        tego problemu nie rozwiązano w poprzednim ustroju nikt nie potrafi dzisiaj.widać,że jest to problem ponad ustrojowy.pozostaje pojemnik na szkło,a szkoda
        • Gość: Kapitalik Re: Skup butelek ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 21:26
          W poprzednim ustroju to skupowano na "starym rynku" w garażu blaszaku. W niemczech też skupują a u nas dziadostwo przy korycie i mają to w d.
    • Gość: krzyś Re: Skup butelek ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 14:07
      Bez paragonu: Marcpol, monopolowy Panorama
      • Gość: buutla Re: Skup butelek ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 08:44
        Podbijam wątek ponieważ juz nawet w sklepach nie przyjmuja butelek. Ale duzo mam też od napoii marchwiowych i innych trunków alkocholowych. Wiem, że kiedyć był skup przed szkoła podstawową nr 6 (chyba ul.Tatarska)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka