Gość: mariola IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 20:48 które radio wam sie bardziej podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adele Re: krc?rmf maxxx IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 21:06 to są dwie różne stacje o różnych grupach docelowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi-lozof Re: krc?rmf maxxx IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 21:07 nie umiesz dodać sondy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 15:50 Zdecydowanie Zetka. Świetna muza pop i rock. Wojciechowski wymiata od 18 do 21. Dziś wieczorem (17) lista przebojów prosto ze stoku narciarskiego. W niedzielę sportowe podsumowanie tygodnia bez nudnych gadek, z humorem. Do wiosny słucham Zetki, a potem zobaczę co pokaże nowe radio 7 z Mławy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: krc?rmf maxxx IP: *.play-internet.pl 21.01.12, 17:22 a co to za radio 7 ? kiedy zacznie nadawać i z jaką mocą? podaj trochę szczegółów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 02:20 Nie mogę zbyt dużo pisać o planach powiem tylko, że radio będzie nadawało z mocą 1KW lecz anteny nie będą na tyle wysoko by zapewnić 100% pokrycie w Ciechanowie. Na pewno będą mogły Radia 7 słuchać osoby które mają radio z dodatkową zewnętrzną anteną. Tu jest wywiad z założycielem i tam wszystko powiedział. zuromin.com/urominskie_radio_niebawem_w_eterze,n,569.html Możliwe, że na antenie pojawią się głosy znane z KRC. Radio ciechanowskie wykształciło wielu fachowców (miedzy innymi pracujących teraz dla Polskiego Radia) ale nie potrafiło ich zatrzymać u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: krc?rmf maxxx IP: *.205.126.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 06:05 Zdecydowanie RMF MAXXX. Po pierwsze lepsza muza, po drugie fajniejsi prezenterzy, po trzeciej więcej wiadomości lokalnych niż w krc. Nie tylko informują, ale też patrzą rządzącym na ręce i wytykają błędy jak np. ostatnio w sprawie zaśnieżonego placu Jana Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Adel Krzysztof Re: krc?rmf maxxx IP: 31.61.47.* 22.01.12, 06:31 Nie zgodzę się z Tobą. Muzyka skierowana jest do różnej grupy, ale informacje powinny być te same. Mam 48 lat, a słucham rmf maxxx choć zdaje sobie sprawę, że stacja jest nastawiona na młodsze pokolenie. Przyciągają mnie jednak do siebie wiadomościami lokalnymi, w których poruszają więcej tematów i są szybsi. Jak wspomniał już mój poprzednik patrzą władzy na ręce czego nie można powiedzieć o krc, które z rządzącymi raczej współpracuje. I jeszcze jedno w rmf maxxx jest dużo lokalnego sportu Jurand, MKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 10:13 O której mario nadawane są audycje pietnujace nieporządki na Placu Jana Pawła II bo temat faktycznie w stylu muzyki tam puszczanej. Szczególnie zainteresowałem się krytyką lokalnych władz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: krc?rmf maxxx IP: *.204.34.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 12:08 W wiadomościach jakoś. Wielokrotnie już rmf maxxx ukazywało kłamstwa ciechanowskich urzędników. Dopiero dzięki tej stacji przejrzałem na oczy co się wyprawia w Ciechanowie. W najbliższych wyborach na pewno nie zagłosuję na Wardzińskiego i jego oszukańczą ekipę. Podobnie jak większość ludzi w moim wieku, którzy słuchają tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 12:15 ja słucham codziennie i nic takiego nie zauwazyłem. zwykłe dziennikarskie przepytywanko. krytyka jest ale zauważcie, jakie błahe to są sprawy. nic poważnego. wybaczcie, że plac cały nie odśnieżoney tylko przejście? ale afera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: krc?rmf maxxx IP: *.centertel.pl 22.01.12, 12:21 I bardzo dobrze, że ktoś się za nich bierze. Przejście było odśnieżone, ale tylko do ratusza, którym nikt nie chodzi. A te którym ludzie uczęszczają przejść nie można. Każdy chodzi przez plac. Najlepsze było z wiatami. Jak puścili urzędasa, który obiecywał wiaty w październiku, potem rzeczniczkę, która obiecywała, że będą w listopadzie, był grudzień , a wiat nie było. Dla władz Ciechanowa ważniejszy najwidoczniej był prywatny kiosk ruchu niż dobro mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: krc?rmf maxxx IP: *.204.15.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 12:22 Nie wiem, gdzie masz te przejście odśnieżone..mój kumpel ostatnio tam mało nogi nie złamał. Piaskiem nawet nie posypali, przejść się nie da przez ten plac lodowisko większe niż na 17 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 23:09 Prezydenta Polski wysłai na smierc i ciesza sie ze ukręcili łeb sprawie to sniegiem bałwany z PO zajmowac się beda dla tych 15 % co na nich głosowalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: krc?rmf maxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 10:36 KRC to super radio szczególnie program piosenka na życzenie i złota sobota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 11:00 Nie wysłali tylko sam chciał nawet ścigał się kto pierwszy a na wyścigu myśli się o wygranej nie o bezpieczeństwie. RDC pokazuje sporo ciekawych tematów z naszego regionu. W takim mieście jak Ciechanów powinien działać duży, niezależny portal informacyjno publicystyczny. Co jest to widzicie. Jedna opcja czy urząd zakłada niefirmowany oficjalnie portal w celu wychwalania się, prowadzenia wojenek, kopiowania informacji z oficjalnych stron Policji, Miasta ... . Czyżby nikomu nie chciało się? To na zachętę powiem, że portal, który nie bał by się nikomu dowalić jak trzeba, czytało by kilka tysięcy Ciechanowian a to przekłada się na zyski z reklam, rzędu 25-30 tysięcy i więcej przy dobrym specjaliście od promocji i akwizycji reklam. Za tyle po odjęciu kosztów może sobie dobrze żyć zespół złożony z 4-5 dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 00:37 jak czytam takiego bałwana uposledzonego umysłowego który chce NIEZALEZNEGO PORTALU to flaki mi sie przewracaja. chcesz czegos niezaleznego to mysl głową a nie bałwanim rozumem. > Nie wysłali tylko sam chciał nawet ścigał się kto pierwszy a na wyścigu myśli s > ię o wygranej nie o bezpieczeństwie. Ciekawy jestem jakiego taki bałwan upośledzony umyslowo chciałby portalu ? Opisz zdarzenia z tego miasta w formie zobiektywizowanej i niezaleznej . Pokaz uposledzony balwanie ,że potrafisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 02:28 To tylko trochę przesadzona reakcja na Twoje skrajnie nieobiektywne rewelacje. I licz się ze słowami bo za takie rzeczy możesz mieć nasrane w papierach. Jeśli myślenie głową oznacza zaczadzenie, spiskowe teorie i bardzo subiektywne postrzeganie rzeczywistości to nie chcę myśleć głową. Oświeć mnie kto może wysłać i kto wysłał prezydenta na uroczystości katyńskie? "28 marca 2010 - 13 dni do katastrofy polskiego tupolewa pod Smoleńskiem. Wciąż nie wiadomo, czy Lech Kaczyński pojedzie do Moskwy na obchody 65. rocznicy zwycięstwa nad hitlerowskimi Niemcami. Prezydent się waha, bo na uroczystości wybiera się gen. Wojciech Jaruzelski." "Szczygło zapewnił jednak, że prezydent podejmie ostateczną decyzję na tyle wcześnie, by jego wizyta w Moskwie mogła dojść do skutku." Więcej www.se.pl/wydarzenia/kraj/smolensk-13-dni-do-katastrofy-lech-kaczynski-zastanawia-sie-nad-podroza-do-moskwy_177628.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNK Re: krc?rmf maxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 22:09 Myślę, że każdy z miast podobnych do Ciechanowa cieszyliby się z istnienia z WŁASNEGO, lokalnego radia, nawet jeśli nie jest to radio typowo rozrywkowe tj. RMF MAXXX, więc nie narzekajmy. Jeśli chodzi o informacje z naszego miasta (typowo urzędowe czy kulturowe) to jest ich dużo więcej w KRC niż w RMF. Zawsze można znaleźć coś ciekawego czy to choćby ogłoszenia, czy audycje Gość Dnia. Jednak stwierdzam racje, że KRC wcześniej mogło się bardziej podobać i jeśli chodzi o rodzaj muzyki też często przegrywa z RMF, bo nie nadaje tych hitów, lecz bądźmy dumni z naszego radia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny maxxxowi Re: krc?rmf maxxx IP: *.182.92.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.12, 10:07 Chyba nie słuchasz RMF MAXXX, jeśli uważasz, że tam jest mniej informacji niż w KRC. Po pierwsze jest ich więcej i są różnorodne, po drugie szybciej o wszystkim informują( w krc np. o turnieju Mazovia Cup powiedzieli w czwartek, kiedy info ukazało się na stronie choć zawody były rozgrywane w weekend i to w Ciechanowie), po trzecie robią tematy własne, a nie na podstawie konferencji. To na antenie rmf maxxx słyszałem o wypadku w cukrowni w Glinojecku, otwarciu przejścia podziemnego na stacji pkp, korzyściach wynikających z zakończenia modernizacji linii kolejowej Ciechanów-Warszawa, o dofinansowaniach z projektów unijnych, o meczach Juranda Ciechanów, o lokalnych problemach takich jak np. bezrobocie, o wydarzeniach kulturalnych nie wspominając. Słyszeliście, że w Ciechanowie znów będą imprezy na Krubinie latem? O tym, że zagra Doda i Wilki? O tym, że centrum kultury chce stworzyć kino trójwymiarowe? O tym jakie parki powstaną tematyczne w tym roku? Tego wszystkiego dowiedziałem się z anteny rmf maxxx, więc mam prośbę do przedmówcy. Jak jesteś starym odrealnionym od rzeczywistości dziadem to lepiej się nie odzywaj niż masz pieprzyć głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś