Dodaj do ulubionych

Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda

IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 09:24
Obserwuj wątek
    • Gość: atomuffka Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 12:46
      podpijam - glosowac na rmf :)
    • Gość: badanie Radio Trac Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.146.110.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 14:37
      Po co marnować czas na nieobiektywną sondę :) Poniżej macie wyniki słuchalności:

RMF MAXXX Mazowsze 0,7 %. KRC FM 0,3 % i wszystko jasne :)
      • Gość: gość Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.centertel.pl 22.01.12, 14:42
        Nie RMF MAxx tylko RMF Maxxx jak już coś. KRC informacje byle nie zaszkodzić władzy. RMF = niezależność i rzetelność :) Nigdy KRC nie będzie lepsza od RMF MAxxx, bo jest za biedna. Grupa RMF jest zaraz po TVN najlepszą marką medialną w Polsce.
      • Gość: badanie Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.146.110.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 14:43
        www.wirtualnemedia.pl/artykul/rmf-traci-w-wojewodztwie-mazowieckim-zyskala-trojka
        • Gość: WuCeI Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 15:58
          Chce wam się słuchać kilka piosenek na krzyż w rmf maksie?
          • Gość: mario Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.204.86.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 16:14
            Słucham maxxxa ze względu na dużą ilość informacji lokalnych, które nie pochodzą tylko ze stron urzędowych :)
            • Gość: WuCeI Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 17:34
              Ale przyznasz, że nie grzeszą ilością utworów?
              • Gość: mario Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.centertel.pl 22.01.12, 17:48
                Puszczają to czego ludzie chcą słuchać w przeciwieństwie do krc, które kiedyś było fajnym radiem, a teraz gra muzykę dla emerytów i rencistów.
                • Gość: WuCeI Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 18:16
                  Są różne gusta, ale moim zdaniem puszczać kilka piosenek to nieporozumienie:/ Na szczęście czwórka, trójka itd. nie są takie i nie chcę żeby było inaczej.
                  • Gość: mario Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.centertel.pl 22.01.12, 18:58
                    Bo są stacjami publicznymi, a nie komercyjnymi, ale za to są biedniejsze i nie mają kasy na takie konkursy jak w rmf
                    • Gość: Ałtor Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 21:59
                      ehh bardzo duzo glosow jest na opcje "żadne"..
                      • Gość: TYTUS Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: 195.117.122.* 23.01.12, 12:12
                        maxxx
          • Gość: Meloman Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 19:22
            Rmf Maxxx ,hity na okrętkę, okrojony zestaw piosenek, nowości z co najmniej 3-miesięcznym opóźnieniem. A na dodatek ciągle jest - Ślij swoje imię pod nr 72... A jak im się spodoba, jakaś piosenka ,to przez 8 godz. ,co najmniej 3 razy muszą ją puścić.
            • Gość: atomuffka Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 00:17
              melon ?
            • Gość: WuCeI Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 12:19
              Meloman, taka jest wada tych wszystkich stacji komercyjnych, że puszczają kilka piosenek, zwykle na pół roku, bo potem "za stare i obciach już słuchać co nie"? Tylko jestem ciekaw, czy ktoś za kilkadziesiąt lat będzie pamiętał o takim wybryku jakim jest arcydzieło "all day all night"?
              • Gość: MNK Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 22:06
                Myślę, że każdy z miast podobnych do Ciechanowa cieszyliby się z istnienia z WŁASNEGO, lokalnego radia, nawet jeśli nie jest to radio typowo rozrywkowe tj. RMF MAXXX, więc nie narzekajmy. Jeśli chodzi o informacje z naszego miasta (typowo urzędowe czy kulturowe) to jest ich dużo więcej w KRC niż w RMF. Zawsze można znaleźć coś ciekawego czy to choćby ogłoszenia, czy audycje Gość Dnia. Jednak stwierdzam racje, że KRC wcześniej mogło się bardziej podobać i jeśli chodzi o rodzaj muzyki też często przegrywa z RMF, bo nie nadaje tych hitów, lecz bądźmy dumni z naszego radia!!!!
              • Gość: Meloman Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 22:16
                Do WuCeI : Wątpliwa sprawa, zapewne hit jednego sezonu :) Jest następca tej piosenki, ale jeszcze nie zdążyli jej puścić ;) Myślę ,że winy można szukać ,w okrojonym przypuszczam budżecie tej stacji :) Przydałoby się więcej ciekawych dyskusji, może bardziej inteligentne konkursy i więcej "klasyków" z poprzednich dekad, tak do urozmaicenia :)
                • Gość: ups Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 23:51
                  stary nie jestem, wręcz przeciwnie, ale nie wyrabiam jak rmf-ka katuje w kółko tą muzyczną anglosaską sieczką. muzyczne przeciętniactwo do n-tej potęgi. sorki, już tego nie słucham, wyrosłem :) z dwojga złego wolę krc
                  • Gość: WuCeI Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.12, 14:06
                    Kiedyś, jak przed piąta rano gdzieś jechałem, nie pamiętam już gdzie, w maxxxsie leciał dżem i choć fanem tego zespołu nie jestem, to uśmiech nie znikał hoho długo . Jednocześnie był smutek, że legendarne zespoły są tak lekceważąco traktowane.
                    • Gość: Meloman Re: Lokalne Radio KRC vs RMF Maxx Sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 23:15
                      Tak dla wtajemniczonych, to w Maxxxie puszczają polską muzę w nocy, tak bodajże od 23 do 6tej :) Zgadzam się z tym, lepiej słuchać legendarnych zespołów, nawet jeśli nie jest się fanem niż tej angielskiej "sieczki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka