Gość: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 18:30 Jakie macie opinie na temat tych studiów? Jaki jest poziom nauki i czy trudno się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: 213.199.253.* 02.02.12, 17:08 Dostać się bardzo łatwo, pozim mizerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erewr Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 20:36 dostać się jest łatwo, ale poziom jest na dobrym poziomie, nie jest to przecież akademia medyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.181.234.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.12, 16:42 dostac sie jest łatwo, poziom nauki? moze nie najwyzszy, ale po tych studiach obecnie pracuje w w jednym z warszawskich szpitali i nie czuje jakichs brakow w nauczaniu wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 19:23 i tu jest problem całego miasta, czemu tylu studentów nie może dostać pracy w ciechanowskim szpitalu? jest uczelnia a brak pracy! Czy w tym mieście ciągle przoduje jak za czasów PRL-u układ, znajomość, etc...? może się w końcu ktoś mądry weźmie i zrobi porządek z tym jak zrobiono z ACTA? niesprawiedliwość i krzywda łączy przecież ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 19:58 Bo ten Wasz kochany PWSZ to fabryka bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.play-internet.pl 03.02.12, 20:56 Czytałam,że PWSZ to kiepska uczelnia,ale pielęgniarstwo mają na dobrym poziomie i spełnia ono wysokie standardy. Jednakże chyba większe szanse na dostanie pracy masz po Akademii Medycznej.Pomyśl też czy to na pewno dobry kierunek.Ponoć studia ciężkie a po studiach jesteś pomiatana przez lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 22:15 Jeśli człowiek pozwoli sobą pomiatać to nie ważne czy będzie po Akademii Medycznej czy po "Budowlance", to akurat zależy od samego człowieka... Jeżeli lekarz pomiata pielęgniarką to jest zwykłym sk........m, tyle że z tytułem tak ? Pff.... Owszem wiedza i umiejętności się liczą (bardziej te drugie, w tym zawodzie), ale nikt wam nie zabrania kształcić się dalej, po ukończeniu studiów. Ja tak robię, kończę kursy nie dlatego, że pracodawca mnie zmusza, i nie dla pieniędzy - dla siebie samej ;) POZDRAWIAM OBECNE I PRZYSZŁE PIELĘGNIARKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szympans Mniej Panie w opiece pacjentów IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 22:07 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.play-internet.pl 05.02.12, 15:04 jeszcze 4 lata temu jak kończyłam ten kierunek poziom nauki był dobry i uwierzcie nie ustępował akademii medycznej. tym bardziej że część wykładowców była z warszawy lub lublina. a do tego na akademii medycznej może i na zaocznych to wymagają od studentów. bardzo dużo osób narzeka. ale na dziennych jest dużo mniej zajęć. od 4lat pracuję w warszawie i nie czuję się gorsza od koleżanek po ak bo tak na prawdę wszystkiego człowiek uczy się w pracy a studia to tylko wprowadzenie do zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.tktelekom.pl 04.01.14, 16:48 Witam, jestem ciekawa czy po skończeniu studiów na tej uczelni są duże szanse na znalezienie pracy nie wyjeżdżając np do Warszawy? Widzę są tu pielęgniarki po tej uczelni niech powiedzą czy wybór tego kierunku był słuszny? I jak z zarobkami w realiach? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 19:22 Praca dla pielęgniarek będzie zawsze, bo ludzie chorowali, chorują i będą chorować więc wybór był jak najbardziej słuszny. Z tego co wiem to nie ma problemu ze znalezieniem pracy w Warszawie, a zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy (im cięższy oddział, tym większa pensja). Odpowiedz Link Zgłoś
sylka.1993 Re: PWSZ kierunek pielęgniarstwo 18.06.15, 18:59 Chcialabym podjac studia na tym samym kierunku w ciechanowie.czy ktos wie jaki jest tam poziom nauczania,jak podchodzi sie do studentow i czy tak naprawde ciezko tam jest jak niektorzy mowia( czy duzo nauki i jak to jest z praktykami)? Odpowiedz Link Zgłoś