Dodaj do ulubionych

praktyki studenckie- rachunkowość

IP: *.tktelekom.pl 18.02.12, 17:17
Poszukuję "dobrego" zakładu pracy do odbycia praktyk, ktoś może jakiś polecić? Zależy mi żeby dało się tam przeżyć ten miesiąc w dobrej atmosferze i żeby można było się czegoś nauczyć. Wiem że od takich praktyk nie można wymagać zbyt wiele, ale zawsze można poszukać czegoś lepszego niż US. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: praktyki studenckie- rachunkowość IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 15:56
      Nie ma zainteresowanych?
      • Gość: xczlowiek Re: praktyki studenckie- rachunkowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 09:49
        Co to znaczy przeżyć w dobrej atmosferze ? Droga pani praktykantko czy tylko tym się kierujesz? Nie piszesz gdzie można się czegoś nauczyć a nie np. robić gorące napoje przełożonym? Czym dla ciebie jest ta praktyka ? Skończysz te swoje pseudo-studia i co ? Powiesz , że nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem (jak F.Kiepski). A co będziesz umieć !? Nawet te minimum 1500 brutto szkoda będzie na ciebie wydać pracodawcy bo za co ? Za dyplom w sztywnych okładkach za którym nic się nie kryje ? Przepraszam za złośliwości ale nie tędy droga .
        • Gość: xczlowiek Re: praktyki studenckie- rachunkowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 09:53
          I jeszcze jedno : piszesz dobrego w cudzysłowie . To wg Ciebie jakiego (bo w domyśle sądząc po cudzysłowie jakiegoś słabego,dennego,beznadziejnego itp.) ? Czym jest cudzysłów ? Oj chyba z językiem ojczystym słabo!
        • Gość: Monika Re: praktyki studenckie- rachunkowość IP: *.tktelekom.pl 21.02.12, 11:56
          Drogi xczłowieku
          Wyjaśniłam co rozumiem przes określenie "dobry", więc nie rozumiem czemu ma służyć Twoja irytacja i zastrzeżenia co do posługiwania się przeze mnie poprawną polszczyzną. W woli wyjaśnienia- napisałam, że poszukuję praktyk w czasie których będę mogła się czegoś nauczyć i nie chodzi mi o parzenie kawy, zależy mi również na tym, by nie traktowano mnie jak intruza, którego należy tylko zbyć, najlepiej wysyłając do domu. "Pseudo- studia" jak je nazwałeś to może Ty skończyłeś, nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz pojęcia. I mam nadzieję że zrozumiesz, dlaczego użyłam tu cudzysłowia, ale jeśli nie to podpowiadam- cytowałam Twoje słowa. Mam nadzieję że wyjasniłam Ci problem, następnym razem radzę dokładniej czytać posty. Pozdrawiam Cię serdecznie. Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka