Dodaj do ulubionych

nakrętki od butelek PET

IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 13:34
witam,
mam sporo plastikowych nakrętek od butelek. Kiedyś zbierałam dla mamy ona dawała koleżance w pracy, ale mama w chwili obecnej nie pracuję, kontakt się urwał z "odbiorcą" nakrętek, a ja z przyzwyczajenia dalej zbieram... z chęcią pozbyłabym się ich bo już trochę ich uzbierała. Słyszał ktoś o jakieś akcji, która w chwili obecnej trwa? może ktoś zbiera dla kogoś potrzebującego pomocy proszę o info - z chęcią oddam swoje;)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieton Re: nakrętki od butelek PET IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 13:44
      Ja też mam sporo. Też zbieram z przyzwyczajenia. kiedyś dawałam je dzieciom na podwórku, a one nosiły do szkoły i dostawały jakieś plusy. Teraz już nie ma tej akcji, więc nosiłam do sklepu mięsnego w remie,ale też nie można już też zostawiać. Ostatnio widziałam w przedszkolu nr4 pudełko na nakrętki, ale niestety puste. Chętnie się dowiem również.
      • Gość: jaaaaa Re: nakrętki od butelek PET IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 14:14
        podobno kibice Legii z naszego miasta (i nie tylko) zbierają nakrętki dla jakiejś chorej dziewczyny z Warszawy. Sporo też już podobno oddali. Wiec dobrze by było im przekazać, na pewno trafią w dobre ręce. Podaj na siebie namiar.
        • Gość: zbieraczka Re: nakrętki od butelek PET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 14:50
          W szkole mojej córki jest chłopiec na wózku i dzieci zbierają nakrętki dla Niego. Chętnie wezmę nakrętki tel. 604858705
          • Gość: Dorota Re: nakrętki od butelek PET IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 15:02
            zadzwonię do Pani we wtorek, zbiorę jeszcze od mamy, z pracy i wszystko dam za jednym razem;)
            dziekuje
            • Gość: kobieton Re: nakrętki od butelek PET IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 18:57
              A jaka to szkoła.? może mam blisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka